Bioshock 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام , دوستان , من بايوشاك1 رو بازي نكردم به نظرتون حتما بايد يك رو بازي كنم تا از داستان 2ش سردربيارم و باهاش حال كنم يا نه ؟!....

راستي مگه نگفته بودن تا Oct 2010مياد ؟ پس چي شد ؟!
اگه 1 روبازی کنید داستان براتون گنگ نیست .
-
وگرنه شاید جذابیت زیادی نداشته باشه

تاريخ ريليز بازي كي هستش ؟

تو پست قبلي هم پرسيدم متاسفانه كسي جواب نداد ! مگه نگفته بودن نهايتا تا آخر Oct 2010 مياد ؟

پس چي شد ؟
شما خودت میگی Oct 2010 الان 2009 . بعد هیچ وقت نگفت بازی اون موقع میاد . 2feb2010 میاد. 2ماه دیگه

خوب من بازیو گرفتم...
از نظر گرافیکی خوب یه چیزایی مثل افکت اب یا بافت ها جدا پس رفت داشتن نصبت به شماره یک انیمیشن و مدل ها هم پیشرفت خاصی ندارن... گیمپلی هم همونه و فرق زیادی نکردی جو هم چون فقط یه مرحله رفتم نمیتونم نظر دقیق بدم... کلا فقط بگم که بازی بهترین چیزی که میشه در موردش گفت اینه که کاملا گند نزده به ابروی شماره یک و یکم تا اون مرحله فاصله داره :دی

بازی عالی هست ! نسبت به نسخه یک خیلی بهتر شده ! نقشه ها کاملا قابل درک شدن ! البته در مورد گرافیک باید بگم که بهتر شده ولی زیاد تغییری در اون دیده نمیشه ولی بعضی از باگها به طور کامل برطرف شده !!!! کلا بازی خیلی خوبی هست و ارزش خرید رو داره !!! :cool:

خوب ما هم بازی رو گرفتیم بازی خیلی خوبی هست از نظر گرافیکی هم از نسخه قبل بهتر شده البته به کسانی توصیه میکنم که بازی رو بگیرن که از نسخه قبل لذت برده باشن اما اگر از نسخه قبل خوشت نیومده بهتره طرف این بازی نری

بازی عالی هست ! نسبت به نسخه یک خیلی بهتر شده ! نقشه ها کاملا قابل درک شدن ! البته در مورد گرافیک باید بگم که بهتر شده ولی زیاد تغییری در اون دیده نمیشه ولی بعضی از باگها به طور کامل برطرف شده !!!! کلا بازی خیلی خوبی هست و ارزش خرید رو داره !!! :cool:
اقا حرفي مي زني ها مگه ميشه اسم بازي Bio Shock باشه بعد نخريدش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or