با استفاده از Adam میتونید Plasmid و اینا بخرید ، و در کل واسه زنده موندن تو بازی به اونا نیاز دارید وگرنه کارتون خیلی سخت میشه ، یکی از مهم ترین خصوصیات بازی و Bioshock کلا همین Plasmid ها و اینا هستن که واسه خریدنشون نیار به Adam داری ...
وقتی که میخوای سوار قطار بشی و حرکت کنی، اگه Little Sister همراهت باشه، میگه که Little Sister نمیتونه همراهت بیاد و جون سالم به در نمیبره ... رفتم که بزارمش توی تونل، اونجا دو تا گزینه داریم، یکی X، که میزارتش توی تونل و یکی Y، که اونو میکشه و یه ماهی سیاه از توی بدنش در میاره و بعدش به عدد ADAM اضافه میشه!
یا قربانی ـشون میکنی و Adam میگیری ، یا اینکه با خودت ورشون میداری و از میون جسد هایی که امکانش هست میذاری واست Adam جمع کنه ! اینطوری کارت سخت تره چون اون موقع باید ازش محافظت کنی و از اینور اونور میریزن سرت :d ... تو BS یک ولی یا باید نجات میدادی یا Harvest میکردی ، و میزان Adam ـی که بهت میداد فرق داشت [ از معدود تفاوت های نسخه ی یک و دو :d ] .
تو پایان بازی هم که تاثیر داره ...
اما انصافا چطور دلتون میاد این Little Sister های کوچولو را Harvest کنین آخه ؟ :d من کلا وقتی قیافشون ـو میبینم قلبم به درد میاد میگم الهی آخه چطوری Harvest کنم اینو :d انقدر مظلوم و دوست داشتنی هستن اصلا دلم نمیومد بهشون صدمه بزنم ... >:d<:d