Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
سلام

اقا ما این بازی رو گرفتیم از Boys Team

نصب میشه کرک مرکم نمیخواد

ماله Razor 1911 و واسه سیو کردن نیاز به کانت Live داره

نمیدونم چرا اکانت افلاین نداره

کسی مشکل منو داره

اخه اگه نداشته باشی سیو نمیکنه بازی رو

خدا لعنت کنه این بز تیم رو چقدر گفتیم از این بزها خرید نکنید بلاخره ستاپ اصلی ی کم دیرتر میاد اما ارزش داره دیگه این ایراد و اشکال ها رو نداره
مگر یادتون نیست سر بازی رزیدنت اویل 5 چه بلایی سر ما آورد همین بز تیم؟ :sick:

از اون وقت به بعد دیگه از این بزها خرید نکردم یا اگه فروشنده گفته اصلیه و بزتیمی بوده حتی آخر شب رفتم و پسش دادم .:sick:

سلام

کسی مشکل منو داره

با توجه به چیزایی که قبلا خوندم کلا boysteam نخرید بهتره ! اما تا اونجایی که من اطلاع دارم Rzoer 1911 مشکلی نداره و کامل کار میکنه و این که شما باید خودت در Xlive اکانت Offline بسازی - خود بازی که اکانت نداره ------ یه اکانت افلاین بساز و بازی رو شروع کن و save هم خواهد کرد;)

سلام

کسی مشکل منو داره

این game for windows های جدیدی فقط حالت live دارند اگه می تونی از game for windows که توی gta یا red faction یا gears of war هست استفاده کن.

خود بازی که اکانت نداره

داداش گلابی که نیستیم

میدونم

بابا لایو با دکمه Home میاد دیگه

فقط اینکه مثل GTA 4 تو همون بازی واسم اکانت افلاین نمیسازه و اصلا همچین گزینه ای نداره

در ضمن من تا الان هر بازی از این بزها گرفتم خوب کار کرده به جز R-E 5

تازه این مشکلم ماله خود بازی نیست بلکه ماله لایو و من مشکل کمبود فایلی یا کرکی نمیبینم

اگه واسه کسی همچین مشکلی نبوده بگه تا انیستال کنم اینو

برا منم همینطور یود و افلاین نداشت انیستال کردم و لایو موجود در رزیدن اویل 5 رو ریختم که لایو افلاین داشت
هیچ مشکلی هم نداره
د مورد ه ک پرسیدم کسی جواب نمیده
من اولین باره بایوشاک رو بازی میکنم

میشه راهنمائیم کنین ه ک- کردن تو بازی چطوریه
موقع حرکت عقربه دکمه f رو زمانی که بزنم بره رو سبز چی میشه رو ابی بره چی؟ و رو قرمز بره چی؟بعضی مواقع هم پشت هم باید چندین مورد F رو بزنی که این در چه حالته؟
راهنمای فارسی گزینه ها رو کسی داره
ممنون

داداش گلابی که نیستیم

میدونم

بابا لایو با دکمه Home میاد دیگه

فقط اینکه مثل GTA 4 تو همون بازی واسم اکانت افلاین نمیسازه و اصلا همچین گزینه ای نداره

در ضمن من تا الان هر بازی از این بزها گرفتم خوب کار کرده به جز R-E 5

تازه این مشکلم ماله خود بازی نیست بلکه ماله لایو و من مشکل کمبود فایلی یا کرکی نمیبینم

اگه واسه کسی همچین مشکلی نبوده بگه تا انیستال کنم اینو

:cheesygri
Live قدیمی بریز - جدیدا اینوطری شده - Live رو بریز که با re5 بود یا GTA IV - اونا اف دارن ;) اره کرک razor مشکلی نداره ;)

من امروز بازی رو تموم کردم !!! خیلی حال داد.....عالی بود....بهترین چیزی که سازنده ها به تصویز کشیده بودن این که ما تو بازی نمای بازتر و بهتری از مدینه فاضاله رایان داشتیم.....دم سازنده ها گرم :eek:
میگم رفیق...
اریج گرفتی دیگه؟ مولتی پلیرش خوبه؟

میگم رفیق...
اریج گرفتی دیگه؟ مولتی پلیرش خوبه؟
اره....این amazon خودش رو کشت تا این نسخه Special editionمن رو بفرسته :evil:
مولتیش سرگرم کنندس خیلی ! چندتا مود استاندارد داره ولی یه Team Adam grab داره که هیجانش خیلی باحاله ! باید Little sister رو با 5 دقیقه نگه داری تا گروهت ببره - Capture the sister هم باحاله - در مجموع مولتی بازی خیلی تجربه خوبی هست . ادامها هست و یا لباس بیگ ددی که بازی رو جذالتر کرده

من نسخه boysteam را امروز خریدم و بازی را هم نصب کردم .
ولی وقتی می خام اجرا کنم ارور میده ومیگه :
the ordinal 5372 could not be located
فکر میکنید مشکل چی هست ؟

کسانی که گفته بودند تو بازی به بخش می رسند که فقط می تونن از دریل و دوربین استفاده کنند .دلیلش اینکه از قابلیت Dril Specilalist استفاده کردند و اگه از این حالت بدشون میاد باید اون رو از منوی Tonic Slot برش دارن.

bioshock 2 هم تا الان که دارم بازی میکنم بشدت فوق العاده بوده مثل شماره ی 1 .(شماره ی 1 رو 8 بار تموم کردم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or