Bioshock 2 | PC

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Bio2.jpg

شرکت سازنده: 2K Marin
شرکت پخش کننده: 2K Games
ژانر: Sci-Fi First Person Shooter
حالت های بازی: Single Player . Multiplayer
تاریخ انتشار: Feb 9, 2010
20 بهمن 1388

بازی 10 سال بعد از نسخه اول اتفاق میوفته شما در نقش یک Big Daddy در شهر Rapture ایفای نقش خواهید کرد.
شما در کنار اسلحه ها و Plasmid ها از Drill معروف Big Daddy هم میتونید استفاده کنید
Big Daddy شما میتونه یک Little Sister رو قبول کنه تا روی شونش قرار بگیره و ADAM ها رو جمع کنه.
همچنین با از بین بردن Little Sister میتونید از ADAM هاشون استفاده کنید.
در بازی یک دشمن جدید وجود خواهد داشت به اسم Big Sister که بسیار سریع و قدرتمند هست و اصلی ترین دشمن بازی محسوب میشه.

LS.jpg
BS.jpg
BD.jpg

به ترتیب از سمت چپ به راست: Big Daddy . Big Sister . Little Sister

باید دید این بازی میتونه انتظارات رو برآورده کنه و موفقیت های شماره اول رو تکرار کنه.

آخرین ویرایش:
واقعا به چه رویی این مزخرفات رو دوباره سر هم کردن و دادن بیرون این که از شماره یک هم بدتره تهوع آوره خدا لعنت کنه فقط بلدن تبلیغ بی خود کنن آخرش هم همین می شه :sick:

ببین عزیز

شما یه بار دیگه برو شماره یک این بایوشاک رو بازی کن

یه چند تا مرحله رد کن

صدا اسپیکرت رو زیاد کن

همون اهنگای دلنشین بازی رو گوش کن

بعد دوباره بیا اینجا نظر بده;)

يکی جواب بده که اين اسلحه ها کجا ميره وسط بازی مشکل از بازی يا خودش همينجوريه
به خدا ثواب داره :(:(
دوست عزیز تو قسمت اولش همچین اتفاقی می افتاد و بعد از چند لحظه بهت برش میگردوند .حالا فکر کنم اینم از خود بازی هست.
من دارم الان این شاهکار;)رو بازی میکنم حالا اگه همچین اتفاقی برای من هم افتاد حتما میام میگم.

ببین عزیز

شما یه بار دیگه برو شماره یک این بایوشاک رو بازی کن

یه چند تا مرحله رد کن

صدا اسپیکرت رو زیاد کن

همون اهنگای دلنشین بازی رو گوش کن

بعد دوباره بیا اینجا نظر بده;)

mp3 نمی خوام گوش کنم که صدای اسپیکر رو زیاد کنم دوست عزیز .

واقعا به چه رویی این مزخرفات رو دوباره سر هم کردن و دادن بیرون این که از شماره یک هم بدتره تهوع آوره خدا لعنت کنه فقط بلدن تبلیغ بی خود کنن آخرش هم همین می شه :sick:

دوست عزیز شما صفحه فبل هم گفتی بازی مزخرفه ! دیگه لازم نیست هر صفحه تکرار کنید و اینکه نظر شما هم محترم هست اما انتقاد میکنید خواهشان جندتا دلیل بنویسید !!
بازی از نظر تکنیکی و هنری قوی است به هر حال !
من امروز بازی رو تموم کردم !!! خیلی حال داد.....عالی بود....بهترین چیزی که سازنده ها به تصویز کشیده بودن این که ما تو بازی نمای بازتر و بهتری از مدینه فاضاله رایان داشتیم.....دم سازنده ها گرم :eek:

بازی از نظر تکنیکی و هنری قوی است به هر حال !
بهترین چیزی که سازنده ها به تصویز کشیده بودن این که ما تو بازی نمای بازتر و بهتری از مدینه فاضاله رایان داشتیم.....دم سازنده ها گرم :eek:[/QUOTE]

سه ضلعی گرامی کجای این بازی هنریه ؟ زامبی هاش رو می فرمایید یا منظورتون فقط موسیقی بازیه و یا قیافه معصوم اون دختر بچه با چشمای زرد حال به هم زنش رو هنر میدونید

در ضمن مدینه فاضله هر جمعه شب ساعت 10 از شبکه 3 پخش می شه

البته قصد توهین نداشتم فقط نظرم رو گفتم آخه این بازی ربطی به تشبیهی که شما ازش به مدینه کردید نداره .

سه ضلعی گرامی کجای این بازی هنریه ؟ زامبی هاش رو می فرمایید یا منظورتون فقط موسیقی بازیه و یا قیافه معصوم اون دختر بچه با چشمای زرد حال به هم زنش رو هنر میدونید

در ضمن مدینه فاضله هر جمعه شب ساعت 10 از شبکه 3 پخش می شه

البته قصد توهین نداشتم فقط نظرم رو گفتم آخه این بازی ربطی به تشبیهی که شما ازش به مدینه کردید نداره .
__________________.
بجث سره چیزی که همه میدونند و قبلا هم اثبات شده بی فایده است ! منظروم اینکه که Bioshock در طراحی هنری حرف نداره - حالا شما نمیتونی متوجه بشی و یا نمی پسندی من کاری ندارم - من دارم از جنبه به دور از دوست داشتن و دوست نداشتن میگم
من تو ایران زندگی نمیکنم که بدونم ساعت 3 چه نشون میده - ولی میدونم معنی کلمه Utopia یعنی مدینه فاضله که به معنای کامل بودن و بی عیب و نقص هست و رایان قصد داشت بهشت خودش رو که رپچر نامیده بود اینگونه بسازه.

میشه راهنمائیم کنین ه ک- کردن تو بازی چطوریه
موقع حرکت عقربه دکمه f رو زمانی که بزنم بره رو سبز چی میشه رو ابی بره چی؟ و رو قرمز بره چی؟بعضی مواقع هم پشت هم باید چندین مورد F رو بزنی که این در چه حالته؟
راهنمای فارسی گزینه ها رو کسی داره
ممنون

سلام

اقا ما این بازی رو گرفتیم از Boys Team

نصب میشه کرک مرکم نمیخواد

ماله Razor 1911 و واسه سیو کردن نیاز به کانت Live داره

نمیدونم چرا اکانت افلاین نداره

کسی مشکل منو داره

اخه اگه نداشته باشی سیو نمیکنه بازی رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن