BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption همگی با تاخیر مواجه شدند!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mafia2.jpg

Take-Two امروز اعلام کرد که چهار بازی بزرگ BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption با تاخیر مواجه شده و به سال مالی 2010 موکول شدند.

رییس شرکت گفت:" تصمیم برای تغییر تاریخ انتشار یک بازی هیچوقت آسان نیست. خصوصا برای بازی‌ پرطرفداری مانند Bioshock 2. به نظر ما لازم و ضروری بود تا وقت بیشتری بر روی این عناوین صرف شود تا به جایگاه شایسته خود دست یابند و طرفداران را نیز راضی کنند. بر همین اساس ما دنباله این چهار بازی بزرگ خود را به زمانی در سال مالی 2010 موکول کردیم."

Source

بازی قرار بود 1اکتبر بیاد ولی امروز تمام سایتها اونو 4 نوامبر برای آمیرکا و 30 اکتبر اروپا شما درست متن خبری که خودت گذاشتی بخون
دوست گرامی متن این خبری که من گذاشتم مربوط به تاریخ "May 29th, 2009 11:11" هست،یعنی در روز 29 می سال 2009 در ساعت 11:11 دقیقه خبری مبنی بر عرضه بازی در 30 اکتبر بیرون داده بودن،
ولی الان خبری که دیروز اومده خبر از تاخیر این بازی تا سال مالی 2010 داده،
همچنین تاریخ انتشار این بازی برای روزی در سال 2010 در نظر گرفته شده...
الآن دیگه اصلا فکر نمیکنم چیز مبهمی وجود داشته باشه...

یعنی واقعاً این خبر در حد فاجعه ی اتمی هیروشیما بود...
اینقدر هی گفتیم آخر سال عاشوراست و سرطان چشم و انگشت میگیریم تا آخرش اینطوری شد...
ولی از یه جهت حق دارن بابا یه مروری کنین عنوان هایی که قرار بود سه ماهه ی آخر عرضه بشن،همون Uncharted 2 به نظرم برا نابود کردن چندتا عنوان بسه حالا MW2 و SC:Conviction و Bioshock 2 و خداتا بازی دیگه رو اضافه کنید...

من که خیلیم خوشحال شدم.ترافیک بازی تو پاییز انقدر زیاده که اکه اینا هم میومدن واسه ماههای دیگه بی بازی میموندیم.یه پرو 10 واسه کل سال کفایت میکنه.
دوست عزیز حرف شما کاملاً متینه،
عناوینی مثل PES , FIFA ,NFS رو هر سال داریم ولی این بازیایی مثل Bioshock,Mafia,MP هست که هر سال نمیان و بنابراین خیلی غیبتشون تلخه به نظرم...

له دوست عزیز مگه هر بازی ای که توی کنفرانس مایکروسافت نمایش داده بشه میگن توی E3 نمایش داده شده ؟! توی E3 امسال بازی حضور داشت و یک نمایش ضعیفی رو هم داشت که به امید خدا دعا میکنیم که این تاخیر تاثیری توی روند ساخت بازی داشته باشه
ما تمام تریلرهای E3 را داریم!ولی بایوشاک 2 چیز نبوده به غیر از یک مصاحب با ملیسا میلر!
اصلا نمایشی نداشته......فقط قسمتی از مولتی پلیر به چندتآ آدم نشان داده بودند که ویدیویی نبودش!و مولتی پلیر به نظر ما نمیتواند ملاک قرار بگیرد!بایوشاک فقط تکنفره مهم است!!
به غیر از این چیزی بوده خوشحال میشوم در اختیار ما بگذارید!

خبری بسی بد بود!یعنی هست!
ولی باید حق داد اینقدر بازی تو آخر سال میلادی میاد که مصلما کارشون (برای شرکت)خوب بوده ولی برای ما :دی خب نه!چون همه عناوینی خیلی بزرگ هستن.

براي من كه خبر خوشحال كننده اي بود جزء Mafia 2 هر كدومشون بيشتر تاخير بخورند بهتره به خصوص اون MP3 كه اميدوارم تا آخر اين نسل و نسل بعد و كلا تا زماني كه من بازي ميكنم هي تاخير بخوره تا بعد ببينيم چي ميشه.

ما تمام تریلرهای E3 را داریم!ولی بایوشاک 2 چیز نبوده به غیر از یک مصاحب با ملیسا میلر!
اصلا نمایشی نداشته......فقط قسمتی از مولتی پلیر به چندتآ آدم نشان داده بودند که ویدیویی نبودش!و مولتی پلیر به نظر ما نمیتواند ملاک قرار بگیرد!بایوشاک فقط تکنفره مهم است!!
به غیر از این چیزی بوده خوشحال میشوم در اختیار ما بگذارید!

خوش به حال شما :laughing:
دوست عزیز مثلا Brutal Legend توی E3 پشت درهای بسته به نمایش در اومد (منظورم Game Play ـش هست) و اکثر منتقدین و نویسندگان سایت ها و مجلات بازیو دیدن و تست کردن و تازه چند روز پیش تریلر اون Game Play اومد چون اجازه فیلم برداری نداشتن
نمایش هم داشته اگه نداشته بود که الکی نصفی از سایت ها عنوان ناامید کننده ترین بازی E3 رو به بازی نمیدادن که ;)
درسته که عنوان اول شاهکاری در این نسل بود ولی من دارم برای بار هزارم در مورد بازی توضیح میدم که این نسخه اون جور که باید و شاید موفق عمل نخواهد کرد :

یکم توضیح میدم که بیشتر متوجه بشین :
یکی اینکه اصلا لیواین توی بازی هیچ نقشی نداره (کارگردان و طراح نسخه اول ) حتی تیمشم نیستن و اصلا معلوم نیست کجا هستنو چیکار میکنن (البته کین گفته داره روی یه IP جدید کار میکنه)
دو اینکه از اول در نقش یه Big Daddy هستیم که فکر میکنم مقداری بازی کسل کننده باشه و هیچ چیز تازه ای رو نشون ندن (البته من خودم با این راه رفتن توی ابش خیلی حال کردم که نمیشه از اسلحه استفاده کردو توی این موقعیت باید معما اینای بازی حل شه)
تیمی هم که الان داره روی بازی کار میکنه همون تیمیه که نسخه PS3 رو پرت کرد و اگر به هیچ چیز این نسخه گیر ندیم (منظور نسخه اول برای PS3 هست نه شماره دوم) میتونیم به اون یه مرحله ای که جدید وارد بازی کرده بودن (که تازه باز طرح اولیه اون مرحله رو کین داده بود ولی دیزاین و ساختش به عهده اینا بود که ماشالا هزار ماشالا ر*دن :laughing: ) گیر بدیم چون حتی جذابیت مراحل قبل از Big Daddy شدن رو هم نداشت
اون چیزی هم که توی E3 نشون دادن هم همه دیدین بازی چیز جدیدی نداشت
فقط من خودم از ایده Big Sister خوشم اومده که اونم طراحیش اصلا زد یه Little Sister هست (نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه)

ولی کلا من خودم صبر میکنم تا ببینم چی میشه وضعیت این نسخه ;)

یه نکته که بدنیست اشاره کنم اینکه همراه با اعلام این تاخیر ها Take Two پیش بینی های درآمدیش رو کاهش داد.
Take Two اعلام کرد پیش بینی درآمد(Forecast)برای سه ماهه ی حاضر بین 120 تا 130 میلیون دلار و تا 31 اکتبر بین 350 تا 400 میلیون دلار تعیین شد.
این میزان برای زمان مشابه پارسال به ترتیب 162.2 میلیون دلار و 471.4 میلیون دلار بود.

خوش به حال شما
دوست عزیز مثلا Brutal Legend توی E3 پشت درهای بسته به نمایش در اومد (منظورم Game Play ـش هست) و اکثر منتقدین و نویسندگان سایت ها و مجلات بازیو دیدن و تست کردن و تازه چند روز پیش تریلر اون Game Play اومد چون اجازه فیلم برداری نداشتن
نمایش هم داشته اگه نداشته بود که الکی نصفی از سایت ها عنوان ناامید کننده ترین بازی E3 رو به بازی نمیدادن که
درسته که عنوان اول شاهکاری در این نسل بود ولی من دارم برای بار هزارم در مورد بازی توضیح میدم که این نسخه اون جور که باید و شاید موفق عمل نخواهد کرد :
منم زیاد به بازی امیدوار نبودم ولی این رو هم نمی دونستم که این بازی از نا امید کننده ترین بازی های نمایشگاه شده:eek:.حالا کدوم سایتا این عنوان رو به بازی دادن؟
اگه اینجوری باشه پس خیلی حیف شد.
معلومه که گسترش دادن داستان کار خیلی مشکل و یا حتی غیر ممکنی بوده که لیواین بی خیال IP به این بزرگی شده.

آخرین ویرایش:
والا همون بهتر که تاخیر خوردن, امسال دیگه داشت زیادی شلوغ میشد:biggrin1: منم با تاخیر همه موافقم, فقط امیدوارم همه بازیها توی یک زمان خاص منتشر نشه

بازی قرار بود 1اکتبر بیاد ولی امروز تمام سایتها اونو 4 نوامبر برای آمیرکا و 30 اکتبر اروپا شما درست متن خبری که خودت گذاشتی بخون
دوست عزیز من خودم رو نمیخوام وارد این بحث بکنم ولی بخاطر ارش جان مجبور میشم جوابتو بدم :
اول اینکه لینکی که ارش جان داده برای 2 ماه پیشه ولی این خبر برای 3 روز پیشه
دو اینکه خود Take Two این خبر رو تائید کرده و گفته بازی برای سال 2010 هست نه سال مالی شرکت
بعلاوه سایت هایی که شما مد نظرتون هست (از جمله IGN که تاریخ عرضه بازی در هر جا رو مشخص میکنه) معمولا دیر به دیر سایتشون رو در این موارد ریفرش میکنند
چهارما همین Game Spot هم که میگید ویرایش کرده و تاریخ عرضه بازیو به Q1 2010 تغییر داده
امیدوارم مشکلی پیش نیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or