BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption همگی با تاخیر مواجه شدند!

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
mafia2.jpg

Take-Two امروز اعلام کرد که چهار بازی بزرگ BioShock 2، Mafia II، Max Payne 3 و Red Dead Redemption با تاخیر مواجه شده و به سال مالی 2010 موکول شدند.

رییس شرکت گفت:" تصمیم برای تغییر تاریخ انتشار یک بازی هیچوقت آسان نیست. خصوصا برای بازی‌ پرطرفداری مانند Bioshock 2. به نظر ما لازم و ضروری بود تا وقت بیشتری بر روی این عناوین صرف شود تا به جایگاه شایسته خود دست یابند و طرفداران را نیز راضی کنند. بر همین اساس ما دنباله این چهار بازی بزرگ خود را به زمانی در سال مالی 2010 موکول کردیم."

Source

من که خیلیم خوشحال شدم.ترافیک بازی تو پاییز انقدر زیاده که اکه اینا هم میومدن واسه ماههای دیگه بی بازی میموندیم.یه پرو 10 واسه کل سال کفایت میکنه.

دلیل عقب افتادن Bioshock دو هیچ چیزی نیست به جز نمایش ضعیف و ناامید کننده ای که بازی توی E3 داشت و خود Take Two هم فکر میکنم فهمیده باشه داره چیکار میکنه با این عنوان
خلاصه امیدوارم این تاخیر موجب پیشرفت بازی بشه :smile:

Mafia 2 , Red Dead كه 1 ماه پيش تاخير خورده بودند. MP3 هم از اول قرار بود توي سال مالي 2010 بياد ( يعني نوامبر 2009 به بعد ). و بسيار هم تا بلو بود بازيش زودتر ار 2010 نمياد. تنها خبر تاخيري بزرگ اين ليست BS2 بود.

ممنون از مهدي

مهدی جان مافیا که قبلا تاخیر خورده بود و اصلا قرار نبود که توی 2009 بیاد!؟
در مورد مکس پین حداقل میشه یه خوش بینی هایی داشت که بازی رو تغییر بدن.ولی مگه همه مثل یوبی هستن که یه بازی مثل اسپلینتر سل رو کلا هر چی ساخته بود ریخت دور و کار رو از اول شروع کرد.

همچین بد هم نشد .ترافیک بازی تو پاییز خیلی زیاده مخصوصا برای کسانی که چند کنسول دارند.به این لیست یه نگاه بندازید.
tekken 6
uncharted 2
rac:a crack in time
forza 3
pes 2010
fifa 2010
splinter cell
dark void
nfs:shift
gta 4 episodes
gta china town wars
gran turismo psp
assassin creed 2
modern warefare 2
left 4 dead 2
army of two 2
و خیلی دیگه که الان حضور ذهن ندارم
شما اگه یه نگاه به لیست بازی های هالی دی پارسال بندازی می فهمی بازیایی که برای تعطیلات امسال میاد خیلی کمتر از پارسال هست.
اون موقع کی گفته Army of Two: The 40th Day قرار هست امسال بیاد:confused: هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده.
در ضمن توی کل این لیستی که شما دادی فقط چند تا از بازی ها هستن که یه عنوان درست حسابی معرفی میشن و طرفدار های زیادی دارن که به نظر من تعدادشون خیلی کمه!بخصوص برای ما PC بازها که فقط Assassin و COD وNFS می مونه.Splinter Cell 5 رو هم فقط خدا می دونه کی برای PC منتشر میشه.البته Borlanders هم هست که قراره برای همه پلتفرم ها منتشر بشه.

آخرین ویرایش:
مگر این عنوان در E3 نمایش داده شد که شما میگوید نمایش ضعیف!؟
بله دوست عزیز مگه هر بازی ای که توی کنفرانس مایکروسافت نمایش داده بشه میگن توی E3 نمایش داده شده ؟! توی E3 امسال بازی حضور داشت و یک نمایش ضعیفی رو هم داشت که به امید خدا دعا میکنیم که این تاخیر تاثیری توی روند ساخت بازی داشته باشه

مافیا که 26 May تاخیر خورد :confused:
این Take - Two هم فن های بازیهارو مسخره کرده ، همش تاخیر رو تاخیر :evil:
آخه ما طرفداران مافیا که عمریه تو کفیم چیکار کنیم :((

BIOSHOK2 مثل اینکه یه ماه تاخیر خورده GAMESPOT تاریخ ریلیس رو 3 نوامبر گذاشته
خسته نباشید!:-"
البته تا جایی که من میدونم قبلا گفته بودن 3 نوامبر میاد،الآن تاخیر خورده و به سال 10 رفته...

بهتر.:biggrin1:
همش تو عذاب فکری بودم که این ترم پاییز مشروطم.:biggrin1:
آدم بازی زده میشه همش با هم بیاد.
پ.ن : والا.:biggrin1:
بهونه الکی نیار همی جوریشم مشروط میشی :دی

3اکتبر بوده فکر کنم نمیدونم باهوش خان ولی که فعلا 4 نوامبر هست
آقای محترم، چطور سال مالی ای که از 1 نوامبر 2009 شروع میشه و هنوز برنامه ای برای تاریخ عرضه BS 2 رو T2 مشخص نکرده، انتظار داری که 2 روز بعد از شروع سال مالیشون برای این بازی تاریخ مشخص کنن؟؟:-"
ویرایش:قبلا 2 تاریخ داده بودن،یکی 3 نوامبر و یکی هم 30 اکتبر...
http://www.vg247.com/2009/05/29/2k-bioshock-2-will-release-for-pc-ps3-and-360-on-october-30/
درسته دیگه؟

آخرین ویرایش:
مهدی جان مافیا که قبلا تاخیر خورده بود و اصلا قرار نبود که توی 2009 بیاد!؟

شما اگه یه نگاه به لیست بازی های هالی دی پارسال بندازی می فهمی بازیایی که برای تعطیلات امسال میاد خیلی کمتر از پارسال هست.
اون موقع کی گفته Army of Two: The 40th Day قرار هست امسال بیاد:confused: هنوز هیچ تاریخ انتشاری برای این بازی در نظر گرفته نشده.
در ضمن توی کل این لیستی که شما دادی فقط چند تا از بازی ها هستن که یه عنوان درست حسابی معرفی میشن و طرفدار های زیادی دارن که به نظر من تعدادشون خیلی کمه!بخصوص برای ما PC بازها که فقط Assassin و COD وNFS می مونه.Splinter Cell 5 رو هم فقط خدا می دونه کی برای PC منتشر میشه.البته Borlanders هم هست که قراره برای همه پلتفرم ها منتشر بشه.
اووه حالا چرا میزنی دوست عزیز.اولا من خودم میدونم پارسال line up بهتری از امسال داشته ولی ما داریم بحث امسال را میکنیم .در مورد army 2 هم توی لیست ign زده که 2009 میاد حالا اگه اشتباه زده برو یقه ign را بگیر.
در ضمن اگه جمله اول منو بخونی نوشتم برای کسانی که چند کنسول دارند نه شما که فقط pc داری مطمئنا برای کسی که ps3 داره بازی uncharted 2 یک ابر بازی محسوب میشه که بی صبرانه منتظرش هست.

آقای محترم، چطور سال مالی ای که از 1 نوامبر 2009 شروع میشه و هنوز برنامه ای برای تاریخ عرضه BS 2 رو T2 مشخص نکرده، انتظار داری که 2 روز بعد از شروع سال مالیشون برای این بازی تاریخ مشخص کنن؟؟:-"
ویرایش:قبلا 2 تاریخ داده بودن،یکی 3 نوامبر و یکی هم 30 اکتبر...
http://www.vg247.com/2009/05/29/2k-bioshock-2-will-release-for-pc-ps3-and-360-on-october-30/
درسته دیگه؟
بازی قرار بود 1اکتبر بیاد ولی امروز تمام سایتها اونو 4 نوامبر برای آمیرکا و 30 اکتبر اروپا شما درست متن خبری که خودت گذاشتی بخون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or