Binary Domain - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها من یه جا گیر کردم :

دقیقا آخره بازی اونجا که اون ارتشیه میره توی ربات قرمزه میشینه و بعد به کل ربات رو داغون میکنیم ولی با دست راستش که شروع میکنه به چرخیدن بهمون حمله میکنه . یه کات سین نشون میده و بعد باید به دستش شلیک کنیم .

میشه بگید دقیقا به کجا یا کجای دستش باید شلیک کرد تا ربات بترکه ؟

بچه ها من یه جا گیر کردم :

دقیقا آخره بازی اونجا که اون ارتشیه میره توی ربات قرمزه میشینه و بعد به کل ربات رو داغون میکنیم ولی با دست راستش که شروع میکنه به چرخیدن بهمون حمله میکنه . یه کات سین نشون میده و بعد باید به دستش شلیک کنیم .

میشه بگید دقیقا به کجا یا کجای دستش باید شلیک کرد تا ربات بترکه ؟
خودتون دارین میگین به دستش دیگه!
همونجای دستش که داره یه جور انرژی جمع می کنه.

اخه من هر چى ميزنم هيج اتفاقي نميوفته و اون منو ميكشه ,

شما باید همونطور که روی صفحه مینویسه RB رو نگه داری تا شارژش پر بشه و بعد ول کنی خیلی راحته که
در مورد بازی هم بگم که فوق العاده بود اینقدر منتظر بودم تا رزیدنت بیاد و کاش که هیچ وقت نمیومد اما یکدفعه یک بازی گمنام میاد و میترکونه
امتیاز من 9/10

شما باید همونطور که روی صفحه مینویسه RB رو نگه داری تا شارژش پر بشه و بعد ول کنی خیلی راحته که
در مورد بازی هم بگم که فوق العاده بود اینقدر منتظر بودم تا رزیدنت بیاد و کاش که هیچ وقت نمیومد اما یکدفعه یک بازی گمنام میاد و میترکونه
امتیاز من 9/10

من RB رو نگه نمیداشتم و بهش شلیک میکردم به خاطر همین نمیمرد .
ولی به هر حال بازی تموم شد و فوق العاده هم لذت بردم . همه چی عالی بود و از همه مهم تر این بود که هر چی جلو میرفتم بازی جذاب تر میشد و از هیجانش کم نمیشد .

بهترین بازی عمرم این بازیه . یه سری بازی ها مثل بتلفید میان این همه تبلیغات میکنن آخرش یه بازی معمولی متمایل به خوب میشن بعد این بازی با کمترین تبلیغات قوق العاده در میاد . داستان بازی که یک درام اکشن فوق العادست که اگه فیلم ازش ساخته بشه فوق العاده میشه

آره خداییش ممنون می شیم یکی جواب بده ....

حتما باید هدست مخصوص 360 رو بگیریم یا میشه به هر طریقی با یه 3.5ml ام حلالش کرد؟!؟
بله حتما باید هدست مخصوص 360 رو داشته باشی.
کلا یک طوری تعریف کردید!من گرفتمش اما یکمی رفتم خوشم نیومد!!!کجاش جالبه میشه توضیح بدید؟احتمالا باید برگردم بازیش کنم!
بازیش کاملا سلیقه ای هستش عزیز.یکی ممکنه خوشش بیاد و یکی ممکنه نیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or