Binary Domain - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من کی گفتم بازی رو تموم کردم؟؟ من از روی اچیومنت های بازی حدس زدم. اتفاقاً گفتم "فکر می کنی تو کل دنیا چند نفر بازی رو تموم کردن؟" و منظورم این بود که "احتمالا جواب سوالتو الان کسی نمی دونه". بازی حدود چند ساعت طول می کشه؟
6 تا 7 ساعت (البته بستگی به نوع بازی کردن داره!)

عجب بازی ای بود دیروز تمومش کردم چند وقت بود یه بازی از نظر داستانی اینقدر بهم حال نداده بود البته از سازندگان یاکوزا انتظاری کمتر از اینم نمیرفت.
بازی هم نسبتا طولانی بود مخصوصا اگه بخوایم با asura wrath مقایسش کنیم .
یه شوتر سوم شخص استاندارد با داستانی عالی با تم دراماتیک :d

فقط یه نکته عجیب اینکه من داشبرد 13599 دارم با lt3 بازی را trauncate خریدم تو طول بازی 7 تا 8 بار ارور دیسک شناسایی نمیشه یا کثیفه را داد شبیه اروری که توی فورزا 4 هم میداد کسی این مشکلو نداشت؟

فقط یه نکته عجیب اینکه من داشبرد 13599 دارم با lt3 بازی را trauncate خریدم تو طول بازی 7 تا 8 بار ارور دیسک شناسایی نمیشه یا کثیفه را داد شبیه اروری که توی فورزا 4 هم میداد کسی این مشکلو نداشت؟
منم دقیقا همچین مشکلی داشتم.خیلی رو اعصاب بودش.وسط بازی یدفعه اینطوری میشد و همه چی از اول باید میرفتی...:|

عجب بازی ای بود دیروز تمومش کردم چند وقت بود یه بازی از نظر داستانی اینقدر بهم حال نداده بود البته از سازندگان یاکوزا انتظاری کمتر از اینم نمیرفت.
بازی هم نسبتا طولانی بود مخصوصا اگه بخوایم با asura wrath مقایسش کنیم .
یه شوتر سوم شخص استاندارد با داستانی عالی با تم دراماتیک :d

دقیقا برای من هم این مشکل زیاد پیش میومد. البته برای روش trauncate این اتفاق میفته و برای من تو بازی هایی مثل گیرز و بتمن هم این اتفاق تا حالا افتاده بود ولی نه دیگه این قدر! یه بار در عرض 10 دقیقه سه بار گیر کرد! البته معمولا وقتی توی اون بشکه ها مشغول خرید بودم این اتفاق میفتاد نه وسط بازی. شاید مشکل از فروشگاهش بوده.
راستی Asura's Wrath ارزش خرید داره برای کسی که خیلی وقت بازی نداره یا نه با همین و Syndicate سر کنم تا مس افکت بیاد؟

دقیقا برای من هم این مشکل زیاد پیش میومد. البته برای روش trauncate این اتفاق میفته و برای من تو بازی هایی مثل گیرز و بتمن هم این اتفاق تا حالا افتاده بود ولی نه دیگه این قدر! یه بار در عرض 10 دقیقه سه بار گیر کرد! البته معمولا وقتی توی اون بشکه ها مشغول خرید بودم این اتفاق میفتاد نه وسط بازی. شاید مشکل از فروشگاهش بوده.
راستی Asura's Wrath ارزش خرید داره برای کسی که خیلی وقت بازی نداره یا نه با همین و Syndicate سر کنم تا مس افکت بیاد؟
اگر چه گیم پلی کوتاهی داره ولی اگه از این سبک بازیها خوشت میاد به نظر من قطعا ارزشش رو داره...

امروز یه 1 ساعتی بازی کردم بازی بیشتر شبیه gears of war هستش...حداقل برا من که زود تکراری شد یعنی موقعی که وارد یخش کمپین میشین احساس میکنین قبلا 10 بار یه بازی شبیه اینو بازی کردین...بخش مولتی بازی هم از بخش سینگل بهتر بود وسرورهای بازی خیلی خویه و خیلی کم لگ داره

امروز یه 1 ساعتی بازی کردم بازی بیشتر شبیه gears of war هستش...حداقل برا من که زود تکراری شد یعنی موقعی که وارد یخش کمپین میشین احساس میکنین قبلا 10 بار یه بازی شبیه اینو بازی کردین...بخش مولتی بازی هم از بخش سینگل بهتر بود وسرورهای بازی خیلی خویه و خیلی کم لگ داره
آره سیستم نحوه حرکت و پناه گرفتن یه جورایی شبیه gears of war هست.(ولی آن کجا و این کجا!!!)

میدونی....این بازی رو هر چی بری جلوتر بهتر میشه.من الان رسیدم جایی که دیگه ترکونده.از دستش نده.فوق العادس.\m/
جلوتر یه صحنه عاطفی هم داره.گفتم انگیزه بگیری;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or