Binary Domain - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خُب دمو رو بازی کردم و برای نگرفتن بازی مطمئن شدم . روبات کشی مسخره ترین چیز میتونه باشه تو یه بازی . کلا حال نکردم با گیم پلی . نوش جون کسانی که باهاش حال کردن :d

خُب دمو رو بازی کردم و برای نگرفتن بازی مطمئن شدم . روبات کشی مسخره ترین چیز میتونه باشه تو یه بازی . کلا حال نکردم با گیم پلی . نوش جون کسانی که باهاش حال کردن :d
لااقل هر چی باشه از اون Never Dead مضخرف خیلی سرتر هستش.:d

خوب منم بازیرو تجربه کردم
شوتر بازی به هیچ وجه ارضام نکرد و از این نظر با اینکه بازی ایراد ساختاری نداره اما اصلا جالب نیست و منو راضی نکرد البته بازی سعی خودشو کرده که متنوع باشه و از این نظر واقعا موفقه ، سکانسای سینمایی جذابی داره و تو هر مرحله مکانیزمای تازه و متنوعی رو معرفی میکنه که باعث میشه گیم پلی بازی جذاب و قابل قبول بمونه . گرافیک بازی از نظر تکنیکی چندان قوی نیست اما از نظر هنری در حد خوبی قرار داره ، انیمیشنای شخصیتای اصلیم خوبه طراحی لباسای شخصیتای اصلی واقعا جذابه و مهم ترین نکته ی قوت گرافیک بازی همینه البته کیفیت بعضی از بافتا اصلا جالب نیست در کل گرافیک بازی در حد متوسطی قرار داره. صداگذاری بازیم تو نسخه ی انگلیسی در حد خوبیه البته صدای شخصیت اصلی بهش نمیاد و بیگ بو هم بیش از حد وراجه اما کیفیت کارشون خوبه موزیکای بازیم کاملا قابل قبوله.
یکی از نقاط قوت بازیم از نظر من داستانشه که واقعا خوبه و پیچ و خمای جالبی داره و من ازش کاملا راضیم
در کل نمره ی من تا اینجا به بازی 7.5 بوده و ازش راضیم چون اکشن تقریبا متفاوتیه

حالا اونم یه چیزی گفت که بگه منم بازیو تموم کردم، زیاد جدی نگیر.

من کی گفتم بازی رو تموم کردم؟؟ من از روی اچیومنت های بازی حدس زدم. اتفاقاً گفتم "فکر می کنی تو کل دنیا چند نفر بازی رو تموم کردن؟" و منظورم این بود که "احتمالا جواب سوالتو الان کسی نمی دونه". بازی حدود چند ساعت طول می کشه؟

یکم اطلاعات از بازی:
گرافیک:بسیار کم جزعیات و کم عمق.چهره ها کاملا بی روح.در کل گرافیک ok نیست.
صدا:متوسط و صدای اسلحه ها واقعی نیستند.ok نیست.
'گیم پلی:خشک و بدون نو اوری و خیلی ساده و تکراری.ok نیست.باس هاش هم خیلی خنگن.
ولی در کل بازی ok هست:d
(سلیقه ای بودا....باز چیز نکنین)
اینها رو من قبلا گفتم.خوب......اشتباه کردم:-??
اخرت بازیه به خدا.من بهش نمره 9 میدم.
دیگه زود قضاوت نمیکنم.
:bye:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or