Binary Domain - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چه زود ليك شد بازي.هنوز به غير ژاپن ها هيچ نقدي منتشر نشده.به نظر سليقه اي تر از Vanquish از آب دراومده.

البته اينجا abgx.net كه نوشته ريجن بازي NTSC-J هستش.قضيه چيه يكي بياد توضيح بده.

امتياز اين بازي زير 7 ميشه!

Nope! به نظر من 8.

---------- نوشته در 11:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:23 PM ارسال شده بود ----------

دوستان بازی Offline CO-OP هم داره؟!

نه خیر.

---------- نوشته در 11:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 PM ارسال شده بود ----------

اوووووووووووووووو یهو کف پاشون هم بوس کنیم دیگه

من که حتما میگیرمش و فقط یک چیز دیگه محیط بازی چه جوریه؟

بازی محیط های مختلفی داره. شب، روز، تو خیابون، تو ساختمان ها و ... . گرافیک محیط ها هم خوبه.
تنوع دشمن ها نسبت به ونکوییش خیلی پایینه. من که تا حالا کلا 6 جور دشمن دیدم که دوتاش Boss آخر مرحله بوده!

دستوراتش با کینکت هم اجرا میشه. البته باید بگم دستور های صوتی محدودیت نداره. یعنی شما وسط بازی بگی عاشقتم یا لعنتی ، یاراتون واکنش نشون میدند. ( البته به انگلیسی ) جالب تر اینکه خودشون گفتند لیست دستور های صوتی فاش نمی کنند تا بازیکن ها همه جمله ها را امتحان کنند !

دستوراتش با کینکت هم اجرا میشه. البته باید بگم دستور های صوتی محدودیت نداره. یعنی شما وسط بازی بگی عاشقتم یا لعنتی ، یاراتون واکنش نشون میدند. ( البته به انگلیسی ) جالب تر اینکه خودشون گفتند لیست دستور های صوتی فاش نمی کنند تا بازیکن ها همه جمله ها را امتحان کنند !
الآن تا سر حد مرگ هایپ شدم:|:دی ... همینجوری تو کف بودم ، بد تر شد :|:دی !

سلام.من تازه این بازی رو خریدم.ولی نمیدونم پچ شده هست یا نه؟آخه کسی که بهم بازی رو فروخت خیلی شوت بود فقط گفت lt3 داره.من بعضی بازی ها رو آنلاین میزنم مثل cod & gears .
1-حالا اگه این بازی رو بریزم رو دستگاه مشکلی ایجاد نمیشه البته اگر آفلاین بازی کنم؟
2-ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم.pes 2012 هم میشه مثل فیفا نیاز به رایت 100 در100 داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or