Binary Domain - Xbox 360

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Binary-Domain-thumbnail.jpg

خوب ديدم با اينكه چند هفته مونده به عرضه بازي و اينكه دموش هم روي LIVE عرضه شده بهتره يك تاپيك براي اين بازي ايجاد بشه.
بازي توسط YAKUZA TEAM ساخته ميشه و توسط SEGA عرضه خواهد شد.
توضيحات اضافي در مورد بازي هم در پيش نمايش بازي در صفحه اصلي سايت موجود هستش.
در ضمن چون اولين بازي غير انحصاري اين تيم هستش كه براي كنسولهاي به غير از PLAYSTATION عرضه ميشه هم اهميت داره.بازي هاي قبلي اين استديو تماما عنواين قابل قبولي بودن وبايد منتظر موند وديد كه اين بازي چطور ازآب در مياد.

توضيحات تكميلي :

بازی‌سنتر | پیش نمایش | PS3 | Action | Binary Domain | Man vs Machine

---------- نوشته در 11:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:44 AM ارسال شده بود ----------

میشه یکم درمورد بازی توضیح بدین مثلا سیستم حرف زدنش چجوریه؟
وقتی که دوستت تو بازی حرف میزنه و بخوایی بهش جواب بدی با زدن دکمه LB معمولا بین 2 تا 4 گزینرو میتونی انتخاب کنی.همچنین اگر تیر بخوری و زمین بیوفتی هم میتونی به خودت خون بزنی هم اینکه درخواست کمک کنی تقریبا مثل بازی هایی مثل Gears Of War.در کل به نظرم سیستم جالبی رو روی بازی پیاده کردن.البنه سیستم ابگریت کردن تفنگ ها هم در نوع خودش جالب هستش.در کل توصیه میکنم که حتما بازی رو بگیرید.همچنین بازی شباهت خاصی هم به وَنکوییش داره.:d

وقتی که دوستت تو بازی حرف میزنه و بخوایی بهتش جواب بدی با زدن دکمه LB معمولا بین 2 تا 4 گزینرو میتونی انتخاب کنی.همچنین اگر تیر بخوری و زمین بیوفتی هم میتونی به خودت خون بزنی هم اینکه درخواست کمک کنی تقریبا مثل بازی هایی مثل Gears Of War.در کل به نظرم سیستم جالبی رو روی بازی پیاده کردن.البنه سیستم ابگریت کردن تفنگ ها هم در نوع خودش جالب هستش.در کل توصیه میکنم که حتما بازی رو بگیرید.همچنین بازی شباهت خاصی هم به وَنکوییش داره.:d
داداش سیستم حرف زدن بازی خیلی کامل تر از این هاست. تو هر لحظه چه وسط نبرد چه غیر از اون می تونی به یارت دستور بدی(وسط نبرد 4 فرمان: برو تو دل دشمن، منو کاور کن، برگرد عقب، آتیش کن _ خارج از نبرد 4 فرمان: واستا، برو، و دو فرمان دیگه که یادم نمیاد.). تازه این چیزی نیست اگر یک میکروفون وصل کرده باشی میتونی خیلی فرمان های بیشتری بدی و محدود به اون سه چهار گزینه ای که بازی در اختیارت قرار میده نیستی. این فرمان ها رو می تونی توی Settings بازی ببینی. در ضمن ظاهرا شما خیلی جلو نرفتی چون وقتی فصل آغازین بازی رو رد می کنی با دو زن و یک مرد دیگه هم آشنا میشی که باید دوتا از اون چهار نفر رو به عوان یار انتخاب کنی. هر کدوم اسلحه ها و مهارت های خاصی دارن. در ضمن باید یاراتو قوی کنی و براشون Upgrade بخری وهم چنین اعتمادشونو جلب کنی تا بیشتر به حرفات گوش کنن. در مجموع منم خیلی باهاش حال کردم. اگر چه از نظر سرعت و روونی گیم پلی به ونکوییش نمی رسه اما داستانش جالب تره.
من بهش 8 یا 8.5 میدم

داداش سیستم حرف زدن بازی خیلی کامل تر از این هاست. تو هر لحظه چه وسط نبرد چه غیر از اون می تونی به یارت دستور بدی(وسط نبرد 4 فرمان: برو تو دل دشمن، منو کاور کن، برگرد عقب، آتیش کن _ خارج از نبرد 4 فرمان: واستا، برو، و دو فرمان دیگه که یادم نمیاد.). تازه این چیزی نیست اگر یک میکروفون وصل کرده باشی میتونی خیلی فرمان های بیشتری بدی و محدود به اون سه چهار گزینه ای که بازی در اختیارت قرار میده نیستی. این فرمان ها رو می تونی توی Settings بازی ببینی. در ضمن ظاهرا شما خیلی جلو نرفتی چون وقتی فصل آغازین بازی رو رد می کنی با دو زن و یک مرد دیگه هم آشنا میشی که باید دوتا از اون چهار نفر رو به عوان یار انتخاب کنی. هر کدوم اسلحه ها و مهارت های خاصی دارن. در ضمن باید یاراتو قوی کنی و براشون Upgrade بخری وهم چنین اعتمادشونو جلب کنی تا بیشتر به حرفات گوش کنن. در مجموع منم خیلی باهاش حال کردم. اگر چه از نظر سرعت و روونی گیم پلی به ونکوییش نمی رسه اما داستانش جالب تره.
من بهش 8 یا 8.5 میدم
حرف های شما هم کاملا درسته.نه من زیاد جلو نرفتم.چون بازی رو تازه تهیه کردم.

من بهش 8 یا 8.5 میدم

اوووووووووووووووو یهو کف پاشون هم بوس کنیم دیگه

من که حتما میگیرمش و فقط یک چیز دیگه محیط بازی چه جوریه؟

اینم LT3 میخواد دیگه؟نه؟؟
آره lt3 میخواد ولی اگه شما دستگاهت lt2 هم باشه به راحتی میتونی اونو تبدیل به lt 2 کنی...
دوستان یک سوال داشتم:
من تا حالا میکروفون به xbox وصل نکردم این کارو چطور باید انجام بدم؟ با هدست خود xbox میشه؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یعنی چی همه بازیهای جدید lt 3 میخواد یعنی دیگه با lt 2 بازیهای جدید اجرا نمیشن؟
شما یا باید نسخه کامل(100%) بازی رو دانلود و به lt2 پچ کنی... یا نسخه lt2 بازی رو بخری که خیلی از سایتها و مغازه ها میفروشند... در کل (به نظر من) برای کسانی که فقط آفلاین بازی میکنند آپدیت به LT3 توصیه نمیشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or