Binary Domain برای pc تایید شد

hosein me

کاربر سایت
binary-domain-feb-new.jpg

ساعاتی پیش سگا نسخه pcاین بازی را نیز تایید کرد
اقایGary Knight یکی از مدیرای ارشد سگا اعلام کرد به دلیل درخواست بالای مردم این کار را انجام دادیم
سگا اعلام کرد که بازی در ماه اپریل عرضه خواهد شد و همچنین تایید کرده باز ی به دوصورت دیسک و دیجیتالی در دسترس قرار خواد گرفت
اضافه می کنم که این بازی به ترتیب در تاریخ February 24 در انگلستان و 28 February در آمریکا و برای PS3 و X360 منتشر شد.

منبع

آخرین ویرایش:
امتبازات بازي ثابت كرد كه بازي جز بازيهاي خوب هستش.

از قبل هم قصد عرضه بازي روي PC داشتن فقط يكم تاخير دادن تا روي كنسول فروش بكنه.

جالبه تازگی ها شرکتا مهربون شدن :d
یکم رو ایکس بازیش کردم
متوسط رو به بالا واسه ما pc بازا همینم غنیمتیه :-s

از هر عنوان جدیدی که واسه PC بیاد استقبال میشه!!:d
اگه کسی تصور میکنه که PC اصلا بازی نداره و هزار تا امید و آرزو واسه اومدن یه بازیهایی مثل Alan wake ,Binary Domain ,... داره ، خوب بهتره این بازیها را روی پلتفرم اصلیشون بازی کنه نه یه پورت که هزار تا باگ داره ،خیلی هم گرافیک کنسولها با PC فرق نمیکنه که به امید گرافیک خیلی بهتر بخوای با PC بازی کنی

اگه کسی تصور میکنه که PC اصلا بازی نداره و هزار تا امید و آرزو واسه اومدن یه بازیهایی مثل Alan wake ,Binary Domain ,... داره ، خوب بهتره این بازیها را روی پلتفرم اصلیشون بازی کنه نه یه پورت که هزار تا باگ داره ،خیلی هم گرافیک کنسولها با PC فرق نمیکنه که به امید گرافیک خیلی بهتر بخوای با PC بازی کنی

هزار تا بازی هم داشته باشه,هزار و یکی از هزارتا بهتره!!
هرچی بیشتر بهتر!!

اتفاقا الان دارم بازیش میکنم.
گیم پلی روون و خوبی داره ولی از نظر داستان و گرافیک خیلی جالب نیست به نظرم. بعضی از کات سین ها حوصلم رو سر میبره ردشون میکنم :دی
توصیه به کسانی که میخوان بازیش کنن : هرطور شده نیم ساعت-45 دقیقه ی اول رو تحمل کنید ، از بعدش خیلی خوب میشه.

ما که از حرفاتون نفهمیدم این بازی بالاخره خوبه؟ بده؟ مزخرفه؟!!!
سیستم پیشنهادی معرفی نکردن؟ تاریخی که واسه PC میاد کیه؟ :-/
پ.ن: نگران نباشید دیگه از الان تا 2-3 سال دیگه، PC حرف اول میزنه، کمپانی ها هم بازی هاشون رو واسه PC میدن ;)

توصیه به کسانی که میخوان بازیش کنن : هرطور شده نیم ساعت-45 دقیقه ی اول رو تحمل کنید ، از بعدش خیلی خوب میشه.
نقدشو خوندم و دقیقا حرفات رو تایید میکنه!!!
میگه که تقریبا از اواسط بازی، بازی جذاب میشه!

استخون جویده شده ی کنسول اونهم از طرف سگا.
بمیر بابا نخواستیم. خودمون گوشت لخم داریم.
اول اینکه کسی به شما التماس نکرد که بخری بازی رو ، دوم اینکه خریدن یا نخریدن نسخه کپی بازی از سوی شما هیچ سودی برای سازنده نداره که هیچ ضرر هم داره اگر بخرید !
شما این بازی رو کردی رو کنسول ؟
من این بازی رو ، بازی کردم خیلی خیلیم قشنگه ...

نصف اول بازی متوسط رو به ضعیف بود و نصف دوم بازی متوسط رو به خوب بود و چیز خاصی هم نداشت

اگه کسی وقت اضافی داره یا بیکار بره سمتش و گرنه با بازی نکردنش هیچ چیزی رو از دست نخواهید داد(خودمم از بابت اینکه بازیش کردم راضی نیسم چند ساعت وقت با ارزشمو هدر دادم)

.

از لحاظ گیم پلی یکی از چرت ترین اکشنایی بود که بازی کردم کاملا بی روح و مذخرف البته داستانش جالب بود و تو بعضی لحظات واقعا آدمو تحت تاثیر قرار میداد و حتی غافلگیر میکرد اما در کل از لحاظ گیم پلی و گرافیک یه بازی چرت و بی روح بود
به چه امیدی میخوان رو pc عرضش کنن خدا داند چون معمولا برای بازیای موفق این اتفاق میفته نه یه بازی متوسط

دوست خوبم لطفا از روی احساس یه بازی رو که خیلی براش کار شده چرت ندون.این بازی هم گیم پلی خوبی داره و هم گرافیک خوبی،PC بازها مبارکتون باشه واقعا بازیش قشنگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or