Bill Gates پس از ۴۴ سال مایکروسافت را ترک کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
از موفقیت Windows تا عرضه اولین کنسول Xbox، کارنامه‌ای درخشانی که در رزومه Bill Gates مدیر عامل سابق شرکت مایکروسافت به چشم می‌خورد. هر چند او مدتی بود که تنها در هیات مدیره مایکروسافت حضور داشت، اما پس از ۴۴ سال فعالیت در این شرکت، امروز تصمیم گرفت تا این شرکت را به طور کامل ترک کند.

بیل گیتش در خصوص استعفا خود نوشت:
«من تصمیم گرفتم تا از دو هیئت مدیره که در آن مشغول به کار بودم، کناره گیری کنم. این دو شامل مایکروسافت و برکشایر هاتاوی که خدمات بیمه ارائه می‌‌دهد، می‌شوند. تصمیم من برای اختصاص زمان بیشتر به اولویت های بشردوستانه از جمله بهداشت جهانی و توسعه، آموزش و پرورش و مشارکت روز افزون در مقابل تغییرات آب و هوایی صورت گرفت. و البته رهبری شرکت های مایکروسافت و برکشایر هیچگاه قوی تر از امروز نبوده‌است، بنابراین زمان مناسب برای این تصمیم فرا رسیده بود.
من احترام فراوانی برای شرکت مایکروسافت قائل هستم و کناره‌گیری من به هیچ عنوان به معنای دور شدن از مایکروسافت نیست. مایکروسافت همیشه بخش مهمی از زندگی کاری من خواهد بود و من برای شکل گیری چشم انداز و دستیابی به اهداف بلندپروازانه شرکت با ساتیا و رهبری فنی همکاری می‌کنم. من نسبت به گذشته و پیشرفتی که مایکروسافت خواهد داشت و در نهایت به نفع جهان خواهد بود، احساس خوشبینی می‌کنم.»

131924

گیتس در سال ۱۹۷۵ همراه با Paul Aleen شرکت مایکروسافت را ایجاد کرد. او سپس به رهبری مایکروسافت تا سال ۲۰۰۰ مشغول بود و بعد از آن استیو بالمر مدیریت شرکت مایکروسافت را به دست گرفت. هم اکنون Satya Nadella مدیر عامل شرکت مایکروسافت است. بیل گیتس در این سال‌ها به عنوان یکی از اعضای اصلی هیئت مدیره مایکروسافت در این کمپانی حضور داشت.

منبع

خوشم نمیاد ازش
از مرحوم جابز هم خوشم نمیومد
وقتی کرونا شیوع پیدا کرد یاد چند نفر افتادم، یکیش همین بنده خداست! علاقه وافری به کم کردن جمعیت جهان داره با موضوع قویا بمونن ضعیفا هررری(توی سخنرانیش یاد 10 فرمان افتادم! جمعیت 8 میلیاردی به زیر 500 میلیون) توی چند تا انجمن همکاری داشته، از ابتلائات آخرالزمانی و راههای درمانش صحبت کرده(عینهو رائفی پور!) البته حقم داره، چیزی که توی این دنیا ارزشش بیشتر از جون آدمیزاده، پوله.

• Like
Reactions: Intense___
جالب ِ بدونید علاوه بر بیل گیتس همین اواخر قبل از همه گیری ِ کرونا و سقوط بازار و سهام مدیر های

Disney,
Tinder
hinge,
OKcubid,
Match
Hulu
Medmen
Victoria secret bath and body work
Salesforces
Harley Davidson
IBM
T Mobile
LinkedIn
Mastercard

هم از کارشون کناره گیری کردن.
خبریه؟ شاید قرار داد ایی چیزی همشون تا 2020 داشتن میرن؟

وقتی کرونا شیوع پیدا کرد یاد چند نفر افتادم، یکیش همین بنده خداست! علاقه وافری به کم کردن جمعیت جهان داره با موضوع قویا بمونن ضعیفا هررری(توی سخنرانیش یاد 10 فرمان افتادم! جمعیت 8 میلیاردی به زیر 500 میلیون) توی چند تا انجمن همکاری داشته، از ابتلائات آخرالزمانی و راههای درمانش صحبت کرده(عینهو رائفی پور!) البته حقم داره، چیزی که توی این دنیا ارزشش بیشتر از جون آدمیزاده، پوله.
از اون یارو رییس فیس بوک هم خوشم نمیاد
131991

از اون یارو رییس فیس بوک هم خوشم نمیاد
View attachment 131991
از رو پروفایلت مشخصه کی خوبه و شخصیت ایده عال کیه :D
قضاوت کردن راحت ترین کار ممکنه
:D
مفید بودن و کار حدالقلی برای جامعه کردن حقیقت وجودی تک تکمون هست حالا اینکه چقدر خودمون برای جامعه هرچند کوچیک اما تاثیر مثبت داشته باشیم نه اینکه تنها هنرمون جدا کردن خوبا از بدا اونم با تفکر و دانش حدالقلی خودمون باشیم
کاش به این فک کنیم اگه بیل گیس استیو جابز هاوکینگ یا ایلان ماسک نشدیم اندازه خودمون و یه شهروند عادی مثبت هستیم یا بازم صد رحمت به همونا :D

اینطور که کاشفان بازیسنتری از شخصیت مخوف این جانی نسل کش پرده برداری کردن همین روزا باند مخوفش توسط سربازان گمنام بازیستر متلاشی و به راه راست هدایت خواهند شد
انشاا....

و من الله توفیق

پیوست ندارد :D
مثل اینکه راعفی پور زیاد داریم اینجا خبر نداشتیم

از رو پروفایلت مشخصه کی خوبه و شخصیت ایده عال کیه :D
قضاوت کردن راحت ترین کار ممکنه
:D
مفید بودن و کار حدالقلی برای جامعه کردن حقیقت وجودی تک تکمون هست حالا اینکه چقدر خودمون برای جامعه هرچند کوچیک اما تاثیر مثبت داشته باشیم نه اینکه تنها هنرمون جدا کردن خوبا از بدا اونم با تفکر و دانش حدالقلی خودمون باشیم
کاش به این فک کنیم اگه بیل گیس استیو جابز هاوکینگ یا ایلان ماسک نشدیم اندازه خودمون و یه شهروند عادی مثبت هستیم یا بازم صد رحمت به همونا :D
والا من فقط گفتم خوشم نمیاد قضاوتشون نکردم که :دی
چون یه عده اینا رو الگوی خودشون قرار میدن و تو مراسم ختمشون خرما پخش میکنن دلیل نیست همه مثل هم فکر کنیم:دی
و این که شما برو یه تحقیقی بکن ببین ویندوز رو در اصل چه کسی تونست اختراع کنه و عمو بیل چجوری از چنگش درآورد:دی
عکس پروفایلمم یکی از افراد مفید جامعس که خنده و شیرین کاری رو در طول 30 سال به تمام محله های کشور برده:دی

والا من فقط گفتم خوشم نمیاد قضاوتشون نکردم که :D
چون یه عده اینا رو الگوی خودشون قرار میدن و تو مراسم ختمشون خرما پخش میکنن دلیل نیست همه مثل هم فکر کنیم:D
و این که شما برو یه تحقیقی بکن ببین ویندوز رو در اصل چه کسی تونست اختراع کنه و عمو بیل چجوری از چنگش درآورد:D
عکس پروفایلمم یکی از افراد مفید جامعس که خنده و شیرین کاری رو در طول 30 سال به تمام محله های کشور برده:D
خوشت نمیاد کاملا شخصیه و خدا خیرت بده کلی فلسفه رو هوا مثل دوستان نیاوردی که حرف خودتو به کرسی بنشونی :D
در مورد ویندوز هم کم و بیش در جریانم دوستمون چه دزدیا و چه بی اخلاقیایی کرد که به اون جایگاه رسید مثل همون مارک زاکربرگ مدیر فیسبوک که چقدر کثیف رفتار کرد و شریک اصلیشو دور زد و سهامشو خرید:D
اما تو همین انجمن ببین الان وضعیت قیمت ps4 طرف 2500 کنسول نو خریده الان داره 5 و خورده ای تو گرونی قالب میکنه ک فعلا قیمت تو اوجه بالاترین قیمت ممکن بفروشه!!!:D بعدش انتظار داریم با شروع نسل جدید فروشندگان گرامی با هزینه ها و اجاره خفن کنسولو نکنن تو پاچمونو همش مینالیم از اینکه چرا اخلاق رعایت نمیشه=))
مایی که سر فروش ی کنسول چشم رو همچی میبندیم اگه جای اونا بودیم واقعا رفتار بهتری میکردیم؟:D
بدور از دوستان عزیزی که همش دست این جهان خوار هارو رو میکنن باید بگم شاید هر کدوممون جای اون بودیم احمدی زمان میشدیم!
در مورد روشن پژوه هم باید بگم بقول خودت بعد سی سال چی داشته غیر از دست انداختن مردم و یسری مسخره بازی بی محتوا مث پرت کردن توپ تنیس با دهن تو لیوان یکبار مصرف و خوردن نیم کیلو ماست نمیدونم چی به مردم داده که با نبودنشم هیچ اتفاقی نیوفتاده اما خوب خدارو شکر مثل اینکه شمارو راضی نگه داشته تو این سی سال

آخرین ویرایش:
این آقا اسرار بیش از اندازه به واکسن زدن ملت داره تا جایی که بنده یادم میاد. برید یکم راجب واکسن و آثار مخربی که تو یک 2 دهه اخیر بر جای گزاشته اطلاعات کسب کنید، ایشون خیلی علاقه به کم کردن جمعیت کل دنیا داره، برید راجب event 201
و agenda 21 یکم سرچ کنید. درسته ازش خاطره دارید ولی شاید اون شخصی که فکر میکنید نباشه.
ای بابا فقط Anti-Vax نداشت این فروم که اونم اومد. علی برکت الله:))

دقیقا حرفتون درسته. فقط الان داره حرفه ای رفتار میکنه و کارهایی مثل ریشه کن کردن فلج اطفال انجام میده که کسی متوجه افکار پلیدش نشه. احسنت بر شما که گول کارهای ایشون رو نمیخورین. دنیا به آدم هایی مثل شما احتیاج داره واقعا.

سخنرانی بیل‌گیتس سال ۲۰۱۵:
"The greatest risk of global catastrophe," he said in his talk, was "most likely to be a highly infectious virus rather than a war. Not missiles, but microbes." Then he outlined how the world was not adequately prepared for global pandemic, even though we technically had all the tools we needed to get prepared.

لابد اینا همش صحنه سازی8-|
واقعا تعصب تاثیرات عجیبی رو آدم میذاره...

آدما ساخته شدن واسه قضاوت کردن دیگران ... حالا ماکه قضاوتمون مثبت بود و یه عده که منفی ... ولی خدایی این یه تعدادی که فاز رائفی پور ورداشتن رو نمی تونم درک کنم ... Anti-Vax ...ریلی ؟

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
آقا یکی میشه بگه جریان چیه اینهمه بیل گیتس هیتر داره؟ چیکار کرده؟

تا جایی که من میدونم این چند سال اخیر همش دنبال کارای بشر دوستانه بوده. سعی به جلوگیری از بیماری‌های مختلف

آموزش رو بین خیلی از بچه هایی که شرایطش رو ندارن آورد اونم با بهترین معلم ها

سرمایه گذاری رو تجهیزاتی که آینده بشر شدیدا بهش نیاز دارن مثل تبدیل آب‌های ناآشامیدنی به آشامیدنی

کل زندگیشم که زرت و زورت میبخشه به خیریه ها

و خیلی کارای دیگه حالا نمیدونم چرا یهو شد آدم بده d: آخه یه جا دیگه هم دیدم همچین واکنشی داشتن برا همین تعجب کردم

یکی از مخالفین سرسخت توسعه بی محابا هوش مصنوعی ... کسی که پیش بینی کرده به زودی هوش مصنوعی ساخته دولت ها سرکش خواهند شد ... اکثر جهان بینی هاش درست از آب در اومده ...بیشترین کمک های بشر دوستانه رو به آفریقا تزریق کرده ... از جمله سرمایه گذاری روی سیستم آب شرب اون قاره ... یکی از صادق ترین میلیاردر ها تو این مدت بوده از بحث پرداخت مالیات ثروتمندان تو آمریکا تا اینکه سر راست اعلام کرد تو اکثر زمینه های علمی سررشته نداره ...
این اواخر سرمایه 25 میلیون دلاری برای تولید ماسک پرداخت کرده به بنیاد خیریه همسرش ...
همچین آدمی هیتر داره اونم تو بازیسنتر ...

تاپیک های بازیسنتر این روزها حال
عجیبی دارن قرنطینه تاثیر منفی گذاشته رو خیلی ها
از ناتی داگ خبر میاد ترول میشه
از بیل گیتس خبر میاد ترول میشه
از سونی خبر میاد ترول میشه
فیل اسپنسر مصاحبه میکنه ترول میشه

چتونه ؟!!!:-??
اعصاب ها ضعیف شده همه دارن از تیغ
فن ها رد میشن:D
بزرگی بیل گیتس واقعا واسه
کسی پوشیده نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند