Big huge games توسط THQ خریده شد...

• Thread starter Thread starter Tazzix
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Tazzix

کاربر سایت
Big huge games(سازنده ی Rise of nations)توسطTHQ خریده شد.Jack sorenson یکی از مسولان اصلی THQ در این مورد میگوید که هدف آنها از این کار این است که بازی هایی نو
و جدید توسط این گروه خلق شود.

تی اچ کیو هم مشکل داره... فکر کنم سرمایه ی کافی برای خرید استدیوهای تراز اول داشته باشه با اینحال میره از ازبکستان و روسیه و پلتپورت استدیو پیدا میکنه. یک بازی درست هم این استدیوها نمیدن بیرون.

تی اچ کیو هم مشکل داره... فکر کنم سرمایه ی کافی برای خرید استدیوهای تراز اول داشته باشه با اینحال میره از ازبکستان و روسیه و پلتپورت استدیو پیدا میکنه. یک بازی درست هم این استدیوها نمیدن بیرون.
BHG شد بدرد نخور. قابل توجه شما:
1- Big huge games در مریلند ایالات متحدست.
2- در وصف این شرکت همین بس که Ken Rolston که در میان مردم بخاطر سری The Elder Scrolls شهرت داره, از فوریه 2007 به این شرکت ملحق شد و در ساخت یک نقش آفرینی (به عنوان lead designer) همکاری میکنه.
3- اتفاقا THQ استودیو های خوبی خریداری کرده مثل relic در 2004.

پ.ن: ظاهرا THQ که در بازی های استراتژی بقدر کافی قدرتمنده, قصد داره در نقش آفرینی هم شناخته بشه (با اینکه titan quest بازی بزرگی بود ولی کافی نبود).

تا حالا rise of nation بازی کردی؟اگه بازی کرده بودی الان اینو نمی گفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or