BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

مشكلت رو هم كامل توضيح بديد تا من بهت جوابت رو بدم !

خوب من اخرین ورژن بازی رو دانلود کردم ریختم اینجا :c: program files:ea games :battlelfield heroes میرم داخل سایت رو play now میزنم شروع میکنه بازی رو دانلود کنه دوباره انگار نه انگار بازی رو گرفتم از خود سایتم که 1 بار زدم دانلود کنم بعد دانلود 800 مگ ناقابل وسطش قطع شد

خوب من اخرین ورژن بازی رو دانلود کردم ریختم اینجا :c: program files:ea games :battlelfield heroes میرم داخل سایت رو play now میزنم شروع میکنه بازی رو دانلود کنه دوباره انگار نه انگار بازی رو گرفتم از خود سایتم که 1 بار زدم دانلود کنم بعد دانلود 800 مگ ناقابل وسطش قطع شد

سلام یه چیزایی رو توی HOT-Key تغییر باید بدی. من یادم نیست چیا بود، از علی Ugnix که صفحه قبله بپرس کارت راه میوفته.

• Like
Reactions: Tuco
خوب اون وقت اون تکست رو برای ریجستر کردن بازی ساختی؟ اگه نساختی این روششه

یه فایل تکست باز میکنی این متن رو داخلش کپی میکنی

Code:
[LEFT]Windows Registry Editor Version 5.00
[FONT=Tahoma][HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\*********** Heroes][/FONT][/LEFT]

[LEFT][FONT=Tahoma]"Installation Dir"="C:\\Program Files\\EA Games\\*********** Heroes"[/FONT]
[/LEFT]

[LEFT][FONT=Tahoma]"Language"="English"[/FONT] 
[/LEFT]

آدرسی که بازی رو نصب کردی سعی کن دقیقا همین آدرس باشه. مثلا این آدرسیه که من بازیم رو داخلش دارم
C:\Program Files\EA Games\*********** Heroes
بعد فایلتو با پسوند reg ذخیره کن ببر داخل مسیری که بازی رو نصب کردی و روش دابل کلیک بزن.بعد دوباره تست کن

پ.ن:فقط اسم BF رو خودت باید بزنی چون سایت . . . .

• Like
Reactions: Tuco

[TD="width: 231"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] To kick start the holiday season we're giving you a Santa hat* to get your Hero in the Christmas spirit.
Get yours today!
[/FONT]
[/TD]

[TD="width: 231"]
spacer.gif
[/TD]

box3_box_top.jpg
[/TD]

[TD="width: 231, bgcolor: #ded7c4"]

[TD="width: 10"]
spacer.gif
[/TD]
[TD="width: 211, align: center"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Kringles Helpful Brown Hat
for Royals:
FDDZ-DFUH-NAJL-ULNW
[/FONT][/TD]
spacer.gif
[/TD]
[/TD]

box3_box_bottom.jpg
[/TD]

spacer.gif
[/TD]

box3_box_top.jpg
[/TD]

[TD="width: 231, bgcolor: #ded7c4"]

spacer.gif
[/TD]
[TD="width: 211, align: center"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Festive Brown Holiday Cap
for Nationals:
FDDZ-DFUH-NAJL-ULNW
[/FONT][/TD]
spacer.gif
[/TD]
[/TD]

box3_box_bottom.jpg
[/TD]

spacer.gif
[/TD]

[TD="width: 231"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Go to the site, login with your EA accout, look under "Store" and select "Redeem Code" [/FONT][/TD]

spacer.gif

[TD="width: 230"]
We're feeling the Christmas spirit so we're giving away 10 Jeep Jumps and 10 Ramming Speed to help your Hero jump through the air and cause some serious damage to your enemy.* Get yours now!

spacer.gif
[/TD]

spacer.gif

[TD="width: 200"]
box3_box_top.jpg

[TD="width: 200, bgcolor: #ded7c4"]
spacer.gif

[TD="width: 180, align: center"] 10 Jeep Jumps:
CH5F-6JU5-F9WV-N2JW
[/TD]
spacer.gif
[/TD]
[/TD]

box3_box_bottom.jpg
[/TD]

spacer.gif
[/TD]

box3_box_top.jpg
[/TD]

[TD="width: 200, bgcolor: #ded7c4"]
spacer.gif

[TD="width: 180, align: center"] 10 Ramming Speed
B4FU-VTGB-MQDG-86JV
[/TD]
spacer.gif
[/TD]
[/TD]

box3_box_bottom.jpg
[/TD]

spacer.gif
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 15"]
spacer.gif
[/TD]
[/TD]

[TD="width: 230"] Go to the site, login with your EA account, look under "Store" and select "Redeem Code" [/TD]
[/TD]

دوستان من بازی رو دانلود کردم.به بازی کانکت هم میشه.اون قسمتی هم که سربازم رو نشون می ده هم میاد ولی وقتی enter رو میزنم که بره داخل میگه unable to connect،مشکل از کجاست؟

دوستان من بازی رو دانلود کردم.به بازی کانکت هم میشه.اون قسمتی هم که سربازم رو نشون می ده هم میاد ولی وقتی enter رو میزنم که بره داخل میگه unable to connect،مشکل از کجاست؟

مشکل از فرستنده است! به گیرنده ها دست نزنید!
EA تازگی ها خیلی بد ساپورت می کنه ما رو، در نتیجه اخلال زیاد به وجود می اد موقع متصل شدن. من آخرین بار نیم ساعت منتظر موندم برای لاگین شدن، آخر هم ارور 1001 داد.

مشکل از فرستنده است! به گیرنده ها دست نزنید!
EA تازگی ها خیلی بد ساپورت می کنه ما رو، در نتیجه اخلال زیاد به وجود می اد موقع متصل شدن. من آخرین بار نیم ساعت منتظر موندم برای لاگین شدن، آخر هم ارور 1001 داد.
ای بابا،کلا یک بار تونستم لاگین شم اون ساعت 6 صبح بود.اخه این چه وضعشه؟

بابا دیگه خسته شدم.همه راه ها رو امتحان کردم ولی باز هم همون ارور رو می ده.در کل یک بار اون هم به طور شانسی داخل رفت.الان هم یک یوزر دیگه درست کردم ایندفعه ارور 1002 میگیرم.اصلا همش یک ارور میاد.پشتیبانی EA به درد خودش می خوره بهتره بره یکذره از Blizzard یاد بگیره

دوست عزیز وقتی بازی رو اجرا کردی رفت تو لایدینگ نباید دست به اینترنت بزنی صفحه هم باز نکن ارور دیگه نمیده میره تو بازی فکر کنم 3 4 دقیقه طول بکشه قبلا اینجوری راحت میرفتم تو بازی الان رو دیگه نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or