BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

دوستان من یک گروه درست کردم و ازتون دعوت میکنم که بیاینو عضو شین.البته با hero های royal.اسم گروه هم هست Barobax.فکر کنم اسم خوبی باشه.دیگه مشکل دعوت و accept و اینچیزا هم ندارید.چون من تقریبا همیشه ON هستم.ممنون از همتون;)

http://www.battlefieldheroes.com/groups/55905

دوستان من یک گروه درست کردم و ازتون دعوت میکنم که بیاینو عضو شین.البته با hero های royal.اسم گروه هم هست Barobax.فکر کنم اسم خوبی باشه.دیگه مشکل دعوت و accept و اینچیزا هم ندارید.چون من تقریبا همیشه ON هستم.ممنون از همتون;)

http://www.battlefieldheroes.com/groups/55905
من که درخواست دادم.
هنوزبه غیر از حمید جان کسی عضو نیست.
درضمن الان که داشتم بازی میکردم بعد از یکی دو دقیقه از بازی خارج شد و نوشت you were kicked from server.
ولی من که لگی نداشتم!!!!!
راحت بازی می کردم.
چرا کیک کردن؟

آخرین ویرایش:
ولی من که لگی نداشتم!!!!!
راحت بازی می کردم.
چرا کیک کردن؟

اصولا قبل از کیک کردن اسم فرد و دلیل کیک شدن رو سمت چپ صفحه میزنه ممکنه پینگت بالا بوده باشه درسته که راحت بازی میکردی و لگ نداشتی اما چون پینگت از حد تنظیم سرور بالاتر بوده کیک شدی یا چت اسپم یا ...
سرور های خود EA بهتر از بقیه سرور ها است اصولا تو سرور های خود EA کسی به دلیل پینگ بالا هم کیک نمیشه دمج هاش هم خوبه ولی برای بازی توی بقیه سرور ها مثل Eliot ها یا مولتی پلی و i3d باید پینگ خوب داشته باشی تا بتونی خوب دمج بزنی

سوواال
چگونه به سرور های EA جووین بشیم؟!
این تم هایی که هست مثلا یک تم هست برای سریاز رویال لول ده به بالا که دستکش و تفنگ و لباس و کفش و... داره قیمت رو هم زده 2000 حالا اگر این تم رو بخریم تمام اون تجهیزات رو با همون قیمت 2000 به ما میده یا اینکه برای چند روز هست یا اینکه تا زه اونارو به فروشگاه ما اضافه میکنه تا ما بخریم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کمک کمک مکم مکم کمک کمک کمک مکک مکم ممک کمم مکم کمک کم ک کمک
من وقتی سربازم رو لید میکنم (سرباز رو انتخاب میکنم و شروع به لوید کردن سرباز میکنه) بعد از چند دقیقه میگه unable to connect. (1009) حالا چیکار کنم چند بار هم امتحان کردم
حل شد

آخرین ویرایش:
این تم هایی که هست مثلا یک تم هست برای سریاز رویال لول ده به بالا که دستکش و تفنگ و لباس و کفش و... داره قیمت رو هم زده 2000 حالا اگر این تم رو بخریم تمام اون تجهیزات رو با همون
یه سری از ست ها در قسمت Hot Deals گذاشته میشه این ست ها اگه زمان محدودی داشته باشه بالای خود ست نشون داده میشه زیر عکس ستی که برای عرضه هست عکس وسایلی هست که این ست رو تشکیل داده هست که با خرید ست همه این وسایل( اسلحه، لباس و ...) به صورت دائم برای شما توی بازی اضافه میکنه

یا اینکه برای چند روز هست یا اینکه تا زه اونارو به فروشگاه ما اضافه میکنه تا ما بخریم ها؟
به صورت دائم برای شما هست به وسایل خودتون اضافه میشه که میتونید توی بازی ازش استفاده کنید

برای گانر یه توانایی داره که وقتی می زنیه یه هاله بنفش رنگ دوره میاید این چه توانایی داره راستی کسی می تونه تمام تواناییهای گانر - سرباز و کماندو رو شرح بده

comondo:از مهمترین قابلیتش میشه به نامرعی بودنش اشاره کرد که باعث میشه از دید دشمن پنهان بمونه و یه جای خوب کمین کنه و دشمن رو از پا در بیاره.بنظر من یه کاماندو از بین یک soldier و gunner باید گانر رو انتخاب کنه برای کشتن.این تجربه منه ممکنه یه نفر موافق نباشه.گانر سرعت به مراتب پایین تری نسبت به soldier و comondo ها داره و میشه با قدرت تفنگ اسنایپ اونارو از پا در بیاریم که وقتی ازش استفاده میکنیم علامت هدف زرد رنگ ظاهر میشه.از دیگر قابلیت های کاماندو به سرعت فوق العاده بالا شون میشه اشاره کرد که براحتی هر جای map که بخوان میتونن برن.یکی دیگه از امکانات کاماندو ها بمب های دستی هستش که بروی هر جایی میتونن نصبشون کنن و وقتی دشمن در 2 قدمی این بمب ها قرار میگیره منفجر و جون قابل توجهی از دست میده.این از قابلیت های کاماندو ها تا بقیه شم بعدا بگم.فعلا E3 هست و الا اونارو میگفتم:cheesygri

برای گانر یه توانایی داره که وقتی می زنیه یه هاله بنفش رنگ دوره میاید این چه توانایی داره

اسم این توانایی هست .I Eat Grenades این توانایی میتونه بشکه های انفجاری، نارنجک ها، گلوله تانک ها، شلیک تانک بوستر گانر ها و دینامیت های دشمن رو خنثی کنه و در مقابل به گانر مقداری سطح سلامتی رو بالا میبره که بستگی به لول این توانایی داره.داشتن یه لول از این توانایی در کاراهای تیمی خیلی موثره چون وقتی که شما این توانایی رو دارید مجبور نیستید بلافاصله بعد از پرتاب نارنجک ها از سپر مدافع ( Hero Shield ) استفاده کنید و میتونید سپر خودتون برای درگیری های سنگین تر نگه دارید یه مورد مهم استفاده از توانایی به جای سپر اینه که اگه از طرف دشمن به سمت شما بشکه های انفجاری پرتاب بشه استفاده از سپر درسته که نمیذاره سطح سلامتی شما کم بشه ولی اثر کند شدن که بشکه ایجاد میکنه از بین نمیره پس استفاده از این توانایی به جای سپر میتونه مفید تر باشه

راستی کسی می تونه تمام تواناییهای گانر - سرباز و کماندو رو شرح بده

من راهنمای کار با گانر و سرباز رو نوشتم اما برای سایت دیگه نوشتم و به علاوه استفاده از منابع فارسی مجاز نیست و نمیتونم اینجا انتقالش بدم اگه خواستی بگو تا لینکش رو برات بفرستم

آخرین ویرایش:

اسم این توانایی هست .I Eat Grenades این توانایی میتونه بشکه های انفجاری، نارنجک ها، گلوله تانک ها، شلیک تانک بوستر گانر ها و دینامیت های دشمن رو خنثی کنه و در مقابل به گانر مقداری سطح سلامتی رو بالا میبره که بستگی به لول این توانایی داره.داشتن یه لول از این توانایی در کاراهای تیمی خیلی موثره چون وقتی که شما این توانایی رو دارید مجبور نیستید بلافاصله بعد از پرتاب نارنجک ها از سپر مدافع ( Hero Shield ) استفاده کنید و میتونید سپر خودتون برای درگیری های سنگین تر نگه دارید یه مورد مهم استفاده از توانایی به جای سپر اینه که اگه از طرف دشمن به سمت شما بشکه های انفجاری پرتاب بشه استفاده از سپر درسته که نمیذاره سطح سلامتی شما کم بشه ولی اثر کند شدن که بشکه ایجاد میکنه از بین نمیره پس استفاده از این توانایی به جای سپر میتونه مفید تر باشه

من راهنمای کار با گانر و سرباز رو نوشتم اما برای سایت دیگه نوشتم و به علاوه استفاده از منابع فارسی مجاز نیست و نمیتونم اینجا انتقالش بدم اگه خواستی بگو تا لینکش رو برات بفرستم

ممنون دوست عزیز از توضیحاتت اگه لینکشو بزاری ممنون

امروز War Paint های گروه 6 جام جهانی هم اضافه شده به اضافه یه Emote خیلی قشنگ که فقط با BF میشه خرید. پیشنهاد میکنم اگه Bf دارید حتما بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or