BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

سلام دوستان
منم پایه خرید سرور هستم!روی منم حساب کنید!
در ضمن سرور خالی که گیر نمیاد هممون با هم بریم یجا بازی کنیم
راه حلش اینکه همه با هم آن بشیم و بعدش همه برن تو یه سرور بعد با xfire به هم اطلاع بدیم که کدوم سرور خالیتره همه بریم توی اون!
بعضی موقع شده فقط با 2 نفر بازی کردم!
بتل فیلد هم شده شبیه هندونه، یبار شیرینه یبار بی مزه!
به هر حال هر کی میتون امشب ساعت 11 به بعد تو xfire آن باشه
آیدی xfire من : 2survivor

من با محیط Xfire تازه آشنا شدم در هر صورت گفتم یک کلن درست کنیم
این هم آدرس صفحه:http://www.xfire.com/clans/battlefieldherosiranian
ضمنا مثله اینکه میشه تو یک سروری دوستاهامون بیاریم
مطمئن نیستم ولی دارم Hero هاتون Add میکنم تا هر وقت تو بازی آنلاین شدید آزمایش کنم....

من هم خودت رو اد کردم (kakavoodoo) و هم تو کلن درخواست عضویت دادم که باید شما زحمت تایید بنده رو بکشید!
با تشکر

برای حل مشکل مسول سایت دوتا راه حل گفت
1.وقتی Hero مورد نظر انتخاب کردید ببیتید اسلحه تون expire(منقضی) نشده باشه....
2.متاسفانه کاراکتر عوض کنید و Hero دیگه ای بازی کنید...
(شاید بعد از مدتی درست شد و تونستید با همون هیرو دوباره بازی کنید)
....................................................................................................................................................
یکی دیگه از راههایی که البته اعضای فاروم سایت گفته بودن این بود:
(لباس کاراکترتون عوض کنید)
================================================
من خودم خوشبختانه مشکلی تا حالا نداشتم و هیچ کدوم از این راه حلهارو امتحان نکردم
این پست میارم این صفحه تا بچه هایی که مشکل دارن ببینن
ضمنا اگر مشکلتون حل نشد به من بگید تا بهشون Mail بدم تا ببینیم چیکارش میشه کرد................
الان که سایتش قطعه.نمیشه بازی کرد.
راستی من میخواستم هیروم رو لخت بفرستم تو زمین نزاشت!!چرا؟
ولی یکی دیگه داشت لخت بازی میکرد!!!
والا من هم میخواستم لخت برم تو بازی ولی باز هم با لباس رفت:biggrin1:
هر وقت سایت دوباره راه افتاد تو فاروم میپرسم........
این هم پیام مسولان در Twitter که 4 دقیقه پیش فرستادن
We will keep you updated when we learn more about this issue.Sorry for the inconvenience.

نه آقا من تحقیق کردم لخت نمی‌شه :دی اون کسی هم که دیدید لخت بوده احتمالا لباس‌هاش واستون لود نشده به همین خاطر لخت نشون داده!

آخه یه بار خود من را با این‌که لباس داشتم، واسه خودم لخت نشون می‌داد! :دی وقتی مپ عوض شد و دوباره لود کرد لباسم رو، مشکل حل شد.

نه آقا من تحقیق کردم لخت نمی‌شه :دی اون کسی هم که دیدید لخت بوده احتمالا لباس‌هاش واستون لود نشده به همین خاطر لخت نشون داده!

آخه یه بار خود من را با این‌که لباس داشتم، واسه خودم لخت نشون می‌داد! :دی وقتی مپ عوض شد و دوباره لود کرد لباسم رو، مشکل حل شد.
چه جالب من هم یک بار دیدم یکی لخته و فکر کردم میشه لخت شد...:biggrin1:

آقا من فکر کنم مشکل کیک شدن در ابتدای ورود به مپ رو فهمیدم... الان طبق گفته‌ی شما رفتم به لیست اسلحه‌هام دیدم دو تا تفنگ اصلیم اکسپایر شدن! یعنی هیچی اسلحه نداشتم، باز الان خریدم. ولی الان هنوز سرورهاشون مشکل داره اینجور که توی سایت گفته و نمی‌تونم حتی کانکت بشم به سروری :دی

بچه ها اینطور که شما فکر میکنید نیست که سرور میخرید پینگ میاد پایین و اینا ، خیر . احتمالا یا بهتره بگم 100% اونها فایل های سرور به شما نمیدن و میگن که توی یکی از نمایندگی های ما و اینا باید سرورتون باشه و فلان و بیثار ، اما اگر فایل هارو بهتون دادند من چون کارم هاست و هاستینگ هست میتونم یه سرور جور کنم که بازی رو روش نصب کنیم و با پینگ عالی و بدون لگ بازی رو انجام بدیم . حالا بهتره که کمی بیشتر تحقیق کنید ..

متاسفانه از همون دو هفته پیش که مشکل لگ و پینگ بد داشتم دیگه مشکلم حل نشده...

البته مشکل لگ حل شده ولی ماشا‌الله همه‌ی سرور‌ها دیگه پر شده از ادمین! یه‌کم که بازی می‌کنی کیک می‌شی، البته 3 4 تا سرور که پینگ اصلا توش مهم نیست و محدودیت پینگ نداره بوکمارک کردم، ولی به لطف نبود امکان انتخاب سرور و مشکلات بخش بوکمارک نمی‌شه وارد اون‌ها بشم.

رفیق ماله منم اینجوری شده ولی وقتی از 7-8 صبح وارد بازی میشم و تا 12-1 تو بازی هستم مشکل کم پیش میاد و در کل بگم صبح خوبه.ولی بعد از ظهر رو اصلا حرفش رو نیار.

سلام دوستان شخصیت ما هم لخت شد.!!!!!!!!:cool:
یه دلیل هم بیشتر نداشت اینکه وسط بازی تایم لباسش تموم شد و از دست بعد بدون لباس و با شرت میاوردش.!!!!!!!!!!:eek:
پس هرکی میخواد لخت شه اینجوری بازی کنه!!!!!!!!!!!:cheesygri

سلام به همه بچه های گل
من یه مشکلی دارم موقعی که میزنم play now ارور میده ارورش هم اینه :
you were disconnected 15
این 15 هم تو پرانتز هستش
بازی رو از خود سایت مستقیم گرفتم ، tutorial رو هم بازی کردم
چند نفرم که اسمشون رو داده بودن add کردم ولی هر وقت سر زدم off بودن

سلام به همه بچه های گل
من یه مشکلی دارم موقعی که میزنم play now ارور میده ارورش هم اینه :
you were disconnected 15
این 15 هم تو پرانتز هستش
بازی رو از خود سایت مستقیم گرفتم ، tutorial رو هم بازی کردم
چند نفرم که اسمشون رو داده بودن add کردم ولی هر وقت سر زدم off بودن

سلام رفیق ماله همه این مشکل رو بعضی مواقع داره.!!!!!!
من اصلا به خاطر پینگ بالا نمیتونم بعداز ظهر ها بازی کنم و فقط صبح ها میشه بازی کرد!!!!!:((

سلام رفیق ماله همه این مشکل رو بعضی مواقع داره.!!!!!!
من اصلا به خاطر پینگ بالا نمیتونم بعداز ظهر ها بازی کنم و فقط صبح ها میشه بازی کرد!!!!!:((

پس شماها چجوری بازی میکنید ؟ یعنی بیخیالش بشم، 4 ساعت طول کشید تا dl بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or