Beyond Good & Evil 2

Beyond Good & Evil 2 (working title)

wow

قسمت دوم این بازی زیبا در حاله ساخته :excited:

Beyond Good & Evil returns
Ubisoft teases long-rumored sequel to Michel Ancel's action adventure game at Ubidays press event.

پروژه مایکل انسل هستش

اطلاعات کاملتر
http://www.gamespot.com/pc/action/b...&om_clk=newsfeatures&tag=newsfeatures;title;1

تریلر بازی هم قابله دریافته

دوباره با Jade بازی میکنیم :love:

راستی کسی یکشو بازی کرده یادش بخیر ، (یادمه همه توپهای مخفیش رو گرفتم ، صد تایی بود فکر کنم)

۞۩ محمد ۩۞

• Like
Reactions: Quantic Dream
خبر بسیار خوبی بود. ظاهرا Ubi دوباره داره میره سر وقت بازی های قدیمیش (PoP و حالا این). امیدوارم ابتکار عجیب غریبی به خرج ندن و داستان رو از آخر قسمت اول ادامه بدن (که البته خود قسمت اول هم اشاره میکنه که بازی ادامه داره.)
البته تریلر CG بوده. اما ظاهرا بازی نهایی هم از نظر گرافیکی جالب ناکه (که البته هر چی باشه مهم نیست).

According to the industry-tracking NPD Group, Beyond Good & Evil sold a respectable 271,000 copies at US retailers, although most of those sales came in the wake of drastic price cuts.
:(

انسل بازی ساز خیلی خوبیه. امیدوارم بعد از RRR برگرده سر کار اصلیش (اینکه بازی خوب بسازه).
نمیشه یکی بیاد بگه چه بلایی به سر ادامه Dreamfall اومده؟ اَه، مُردم من.
چرا همیشه بازی هایی که پایانشون کاملا رو هواست ادامه ندارن. ولی بازی هایی که کاملا تموم میشن و آخرش همه میمیرن یا همه به هم میرسن ادامه پیدا میکنن؟

البته تریلر CG بوده. اما ظاهرا بازی نهایی هم از نظر گرافیکی جالب ناکه (که البته هر چی باشه مهم نیست).

طبق گفته Video Gamer تريلر با موتور خود بازي رندر شده بود . فكر كنم يه جا خوندم البته مطمئن نيستم كه گفته بود بازي جديد راحت تر از قسمت اول هست

طبق گفته Video Gamer تريلر با موتور خود بازي رندر شده بود . فكر كنم يه جا خوندم البته مطمئن نيستم كه گفته بود بازي جديد راحت تر از قسمت اول هست
ظاهرا درست می گی. من خبر Gamersyde رو اشتباه فهمیدم:
Update: Teaser trailer is up. CG of course.
Update 2: The teaser is supposed to be done with the game's engine. Incredible if true

پس اگر RT باشه، یه مقدار برای همچین بازیی زیادی واقعیه! :cheesygri

سلام
نمیدونم در مورد خبر Ubi: Beyond Good & Evil 2 More Casual که چند روز پیش منتشر شده بود, شنیدین یا نه. مثل اینکه Ubisoft قصد داره این بازی رو واسه یه طیف وسیع تری بسازه تا فروش بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر بشه.
Guillemot در Ubidays گفته که ما فکر میکنیم که بازی احتمالا برای عموم بازیبازان تا حدی سخت بوده. ما قصد داریم دنباله بازی را قابل وصول تر (more accessible) بسازیم و مطمئن بشیم که این بازی برای نسل جدید دنیای بازیهای ویدئویی ساخته شده است:
"We think the game was probably a little too difficult for the general gamers at that time. We’re going to make it more accessible and make sure that it’s really done for the new generation that’s come into videogames.”
پ.ن: :( یا :cheesygri ؟

سلام
نمیدونم در مورد خبر Ubi: Beyond Good & Evil 2 More Casual که چند روز پیش منتشر شده بود, شنیدین یا نه. مثل اینکه Ubisoft قصد داره این بازی رو واسه یه طیف وسیع تری بسازه تا فروش بازی نسبت به نسخه قبل بیشتر بشه.
Guillemot در Ubidays گفته که ما فکر میکنیم که بازی احتمالا برای عموم بازیبازان تا حدی سخت بوده. ما قصد داریم دنباله بازی را قابل وصول تر (more accessible) بسازیم و مطمئن بشیم که این بازی برای نسل جدید دنیای بازیهای ویدئویی ساخته شده است:
پ.ن: :( یا :cheesygri ؟
چندان هم اتفاق بدی نیست! قسمت اول یه مقداری بعضی جاهاش بیش از حد مشکل بود (حتی خود من هم یه مدتی وسطش ولش کردم). فک می کنم قسمت های مخفی کاریش رو کم می کنن. و همچنین اون قسمت هایی از بازی که مربوط به جمع کردن تعداد مشخصی از توپ ها می شد تا بتونین به قسمت بعدی بازی دسترسی پیدا کنین.
رو این دوتا بیش از حد در گیم پلی بازی تاکید شده بود که یه جورایی بازی رو نامتعادل کرده بود.

چندان هم اتفاق بدی نیست! قسمت اول یه مقداری بعضی جاهاش بیش از حد مشکل بود (حتی خود من هم یه مدتی وسطش ولش کردم). فک می کنم قسمت های مخفی کاریش رو کم می کنن. و همچنین اون قسمت هایی از بازی که مربوط به جمع کردن تعداد مشخصی از توپ ها می شد تا بتونین به قسمت بعدی بازی دسترسی پیدا کنین.
رو این دوتا بیش از حد در گیم پلی بازی تاکید شده بود که یه جورایی بازی رو نامتعادل کرده بود.
اخه مشکل میدونی چیه اینه که وقتی میگن طیف وسیع یعنی یه بلایی سره بازی میارن که درجه سنی بشه Every one بعدش هم خودت دیگه حدس بزن:biggrin1:

زمان اومدن بازی نامشخصه ، ولی انسل حدوده یک ساله داره با یه تیم 10 نفره روش کار مکنه

برای تجدید خاطره و برای دوستانی که قسمت اول رو بازی نکردن یکسری مطالب بمرور زمان میزارم

درباره قسمت اول
[LTR]
Beyond Good & Evil is an action adventure game from Michel Ancel, the man credited with the creation of the highly acclaimed Rayman series. This time out, Ancel is shelving his platform-genre roots in favor of a console-style action adventure game with a heavy focus on puzzle-solving and stealth. While Beyond Good & Evil feels pretty short, its interesting premise and impressive presentation pick up the slack and make it a game well worth playing.

Jade wants the truth. But can she handle the truth?

Beyond Good & Evil puts you in the role of Jade, a young woman who, along with her humanoid pig uncle, Pey'j, runs a lighthouse on the planet Hillys. Hillys is at war with an alien force known as the DomZ, and an elite squadron known as the Alpha Sections protects Hillys from the alien threat. Or does it? An underground rebel organization known as the IRIS Network charges that the Alphas control both sides of the equation. IRIS is essentially a rogue news network, informing the people via a newsletter that strives to expose the link between Hillys' protectors and the alien menace. That's where Jade, a photographer-for-hire when not tending to the lighthouse, comes in. You quickly hook up with IRIS and spend the bulk of the game infiltrating Alpha strongholds, camera at your side, in search of the truth.
[/LTR]
http://www.gamespot.com/pc/adventur...t=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review

چند تا عکس که خودم گرفتم

33xdoav.jpg

bec2te.jpg

302np7o.jpg

۞۩ محمد ۩۞

این Beyond good & Evil واقعا از اون بازی های خاطره ساز بود برای من ... خیلی کم پیش میاد که من از یک بازی به این شکل خوشم بیاد ... موسیقی تاثیر گذار ، محیط تعاملی و جذاب ، داستان خوب ، شخصیت پردازی گیرا ، گیم پلی خوب و خیلی چیزای دیگه این بازی را تبدیل به یکی از خاطره ساز ترین بازی ها برای من کرد ... فقط یکی از ایراداتش کوتاه بودنش بود که توی نقداشم تاثیر منفی گذاشت ... اما در مجموع بازی خیلی خوبی بود ...یک اثر به یاد ماندنی از michel ancel

نمیشه یکی بیاد بگه چه بلایی به سر ادامه Dreamfall اومده؟ اَه، مُردم من.
چرا همیشه بازی هایی که پایانشون کاملا رو هواست ادامه ندارن. ولی بازی هایی که کاملا تموم میشن و آخرش همه میمیرن یا همه به هم میرسن ادامه پیدا میکنن؟

اون DreamFall از نظر تجاری برای Funcom یک شکست کامل بود تا جایی که FunCom تصمیم گرفت در ساخت ادامه ی این بازی تجدید نظر کنه
Funcom در ان زمان گفت که قبل از اینکه DreamFall به صورت رسمی منتشر بشه 200 هزار نسخه ی غیر قانونی ازش دانلود شده بود :) و انقدر از وضعیت فروش بازی ناراضی بود که عنوان کرد از این به بعد تمرکزش را تنها بر روی ساخت بازی های آنلاین خواهد گذاشت
اما در هر صورت ادامه ی DreamFall ساخته میشه اما انطور که Funcom عنوان کرده نه دیگه به این صورتی که در DreamFall شاهدش بودم و گویا قراره ادامه ی Dream Fall مثل Sam & Max باشه یعنی بازی به صورت اپیزودی ساخته بشه و نحوه ی عرضه اش هم به همون صورت باشه یعنی از طریق اینترنت ...در هر صورت مدت زمان زیادی میشه که در مورد این بازی چیز جدیدی گفته نشده ... امیدوارم روی ادامه ی بازی خیلی بهتر کار بشه The Longest Journey یک شاهکار بود اما DreamFall اگر تا حدودی داستانش را به کنار بزاریم نواقص زیادی داشت

آخرین ویرایش:
اخه مشکل میدونی چیه اینه که وقتی میگن طیف وسیع یعنی یه بلایی سره بازی میارن که درجه سنی بشه Every one بعدش هم خودت دیگه حدس بزن:biggrin1:
با درجه سنی که کاری ندارن. قسمت اول درجش T بود. منظور گیلموت از "قابل دسترس بودن بیشتر برای همه" بیشتر همون آسون کردن بازیه. مگر نه همین گرافیک جدی بازی به مراتب بازی رو تاریک تر (و برای مخاطب بزرگ سال) نشون میده.
Consolization MUHAHAHA :evil: (!!!)

این Off topicه:
اون DreamFall از نظر تجاری برای Funcom یک شکست کامل بود تا جایی که FunCom تصمیم گرفت در ساخت ادامه ی این بازی تجدید نظر کنه
Funcom در ان زمان گفت که قبل از اینکه DreamFall به صورت رسمی منتشر بشه 200 هزار نسخه ی غیر قانونی ازش دانلود شده بود :) و انقدر از وضعیت فروش بازی ناراضی بود که عنوان کرد از این به بعد تمرکزش را تنها بر روی ساخت بازی های آنلاین خواهد گذاشت
اما در هر صورت ادامه ی DreamFall ساخته میشه اما انطور که Funcom عنوان کرده نه دیگه به این صورتی که در DreamFall شاهدش بودم و گویا قراره ادامه ی Dream Fall مثل Sam & Max باشه یعنی بازی به صورت اپیزودی ساخته بشه و نحوه ی عرضه اش هم به همون صورت باشه یعنی از طریق اینترنت ...در هر صورت مدت زمان زیادی میشه که در مورد این بازی چیز جدیدی گفته نشده ... امیدوارم روی ادامه ی بازی خیلی بهتر کار بشه The Longest Journey یک شاهکار بود اما DreamFall اگر تا حدودی داستانش را به کنار بزاریم نواقص زیادی داشت.
Ragnar Tornquist همین دیروز (چه جالب) در وبلاگش این چنین فرمودن:
Dreamfall Chapters - and, by proxy, The Longest Journey - isn’t Funcom’s highest priority at this point. With Age of Conan live, The Secret World staffing up in every department, and other games in various stages of development, the project is currently on the back burner - but it hasn’t been abandoned.

Dreamfall is currently available for the 360 through Xbox Live and the PC through Steam, The Longest Journey is still selling after all these years, and despite keeping incredibly busy with various other projects, I intend to continue both the story of Dreamfall (and Zoë) as well as the saga itself through other games set in the same universe, possibly between the events of TLJ and Dreamfall…and before. And after.

حالا اینا یعنی چی نمی دونم. :confused:
خودش قبلا گفته بود که این بازی دو قسمتی و من بعدا حتما داستان رو ادامه می دم و این حرفا (که بعدا معلوم شد بازی اپیزودیک ادامه پیدا میکنه)، اینا رو بعد از پایان اونطوری بازی و nتا نظریه ای که در مورد داستان بازی در اومد گفت.
Dreamfall فقط و فقط به خاطر داستان و شخصیت هاش فوق العادست. و بجز اینهام وجه اشتراک دیگه ای با TLJ نداره. یعنی اصلا قرار نبوده که وجه معمایی سنگینی داشته باشه، همه چیز بیشتر برای رفتن از نقطه ای به نقطه دیگه و ادامه دادن داستان بازیه. مثه یه کتاب که داری بازیش می کنی. من اینطوری می بینمش.
حالا باید دید که این The Secret World چیه و چکار می کنه.​

آخرین ویرایش:
با درجه سنی که کاری ندارن. قسمت اول درجش T بود. منظور گیلموت از "قابل دسترس بودن بیشتر برای همه" بیشتر همون آسون کردن بازیه. مگر نه همین گرافیک جدی بازی به مراتب بازی رو تاریک تر (و برای مخاطب بزرگ سال) نشون میده.
Consolization MUHAHAHA :evil: (!!!)
کلا منظورم از اون E همون اسون شدن بیش از حده که ممکنه به بازی صدمه بزنه یا بهتر بگم همون Consolization
2mo5pow.gif

من نمی دونم که چیه این بازی سخت بود :evil:
نمی دونم کی می خوایم از دسته این مسخره بازیای بازی سازها راحت بشیم برای اینکه 10 در صد به فروششون اضافه کنن 40 در صد فروششون رو از دست میدن و با یه اشتباه بچه گانه بازی به تاریخ می پیونده .
نمی دونم دیگه آخر عاقبته بازی میخواد چی بشه.دیروز کراش تایتان دستم اومد که نزدیک بود از عصبانیت کنسول رو مرخصش کنم:evil:
امیدوارم یه خورده بشینن فکر کنن که میخوان بازیه ریمن بسازن یا BG&E2!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or