Betrayer | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Genre: FPS Action
Developer: Blackpowder Games
Publisher: Blackpowder Games
Release Date: 24 March 2014

System requirements Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, graphic card 2 GB (GeForce GTX 560 or better), 4 GB HDD, Windows Vista/7/8, Internet connection

Betrayer1.jpg

Betrayer یک بازی اکشن ماجراجویی با دید اول شخص است که شما را به جهانی نو در ابتدای قرن 17 میلادی می برد. زمان بازی سال 1604 است و شما برای ملحق شدن به گروهی از مهاجران مبارز از انگلستان به سمت سواحل ویرجینیا حرکت می‌کنید ولی به جای یافتن آن‌ها, تنها با ارواح و اتفاقاتی مرموز روبرو می شوید! اتفاقات مرموزی که رنگ و زندگی را از آن سرزمین گرفته است و مهاجران و قبایلی که در آن زندگی می‌کرده اند را ناپدید ساخته. در آنجا شما با زنی قرمز پوش روبرو می‌شوید که هز از گاهی به کمک شما می‌آید ولی چرا؟

حال شما به اینجا آمده‌اید که به این سؤالات پاسخ دهید و رموز آنرا کشف کنید و در راه کشف عاقبت ساکنان و نجات یافتگانش با کاشفان فاسد و سایه‌های گرسنه دست و پنجه نرم کنید!

سازندگان Betrayer در‌واقع همان سازندگان بازی دلهره آور و معروف .F.E.A.R هستند!

تصاویر

betrayer-8.jpg

Betrayer_2.jpg

betrayer-1.jpg

وبسایت رسمی:

About — blackpowder games

بازی دقایقی پیش با حجم 3 گیگ منتشر شد:

Betrayer-RELOADED​

امتیازاشو که میدیدم از یوروگیمر 7 گرفته ولی تام چیک بهش 1 (یا 2) داده از 5. یک امتیاز کم دیگه هم از یه سایت دیگه گرفته متاسفانه.

سازنده هاش هم همونایی هستن که F.E.A.R و No One Lives Forever رو خلق کردن. ظاهراً ناامیدکننده بودن در کل.

ظاهرا کسی بازی نکرده برای همین یه نگاه به نکات نقد گیم اسپات میندازیم :d
مثبت: از اتسمفر و جو ماورایی بازی خیلی تعریف شده، داستان ظاهرا پیچش های خوبی داره، رنگ سیاه و قرمز محیط به بهتر شدن هر چه بیشتر جو کمک کرده
منفی: هوش مصنوعی داغون دشمنان به همراه تنوع کم آنها
بازی حدود 10 ساعت هستش:
you near the end of your 10-hour quest
این بازی بیشتر مثل اینکه داستان محوره تا یک عنوان متمرکز بر روی مبارزه.
اگر دنبال کشف اسرار و این چیزها هستید عنوان جالبیه، اما اگر دنبال شمشیر زنی و کشتار هستید، این بازی مناسبی نیست :d

سلام من یه یک ساعتی بازی کردم تا اینجا که من رفتم بازی متوسطی بوده چیزایی بین GONE HOME و OUTLAST ولی بیشترین چیزی که جلب توجه میکنه تو بازی هوش مصنوعی بازی و رنگ قرمز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or