دووم که تمرکز کنفرانسه و نمایش طولانی قراره داشته باشه.این آخر نسلی که میشه یکسری از استودیوهای خوب میرن برای نسل بعد بازی بسازن،E3 ها یکجورائی از بازی های خاص خلوت تر میشن.
خبری نیومده که Arkane چیزی قرار هست نشون بده یا نه؟ ایشونم سوئیچ کردن نسل بعد؟
بتسدا امسال خیلی دست خالی هست تو E3.
نمایش Doom هم که مثل نسخه 2016 دیگه خاص نیست و قبلا هم نمایش داشته.
لااقل اگه Tango و Arkane چیزی داشته باشن که کمی هایپ بشیم.
فکر کن آرکین هم بره آنلاین بسازهدووم که تمرکز کنفرانسه و نمایش طولانی قراره داشته باشه.
آرکین هم معلوم نیست باشه یا نه...فعلا یه قسمتی از آرکین در حال همکاری توی ساخت Wolf: YB هست...اون یکی تیم هم معلوم نیست داره چی کار میکنه (با توجه به شایعات امکان داره بازی آنلاین باشه ) - ولی فکر نکنم رفته باشن واسه نسل بعد...طبق نسل قبل، استدیوهای بتزدا واسه یکی دو سال بازی میاننسلی میدن بعد میرن سراغ نسل بعد.
برای سوپرایز فعلا به شینجی امیدوار باشید، شاید IP جدید معرفی کرد! از اونور دنیا میخواد بکوبه بیاد حتما یه چیزی داره...حتی برای TEW2 هم به خودش زحمت نداد بیاد E3
از بقیه جهات انتظار بالایی نداشته باشید، همون همیشگیا...آپدیت الدر اسکرولز آنلاین و آپدیت فالاوت 76 و الدر اسکرولز بلید و ریج 2 و غیره.
آره حالا باید ببینیم که بازی آرکین کاملا برای نسل بعد منتشر میشه یا بیننسلی میشه...الان کنسولم نمیشه خرید...یه چند سالی نسل بعد رو تاخیر بزننفکر کن آرکین هم بره آنلاین بسازه
یک سرچی زدم مثل اینکه تو 2018 داشتن کارمند استخدام میکردن و خودشون آماده میکردن برای نسل بعد.
Upcoming Arkane Studios Projects Targeting Next-Generation Release
در هر صورت من نماشیهای بتسدا وقتی آرکین درش هست خیلی بیشتر دوست میدارم تا مثلا ID یا M.Games و...
امیدوارم از بازی نسل بعد خودشون یک چیزی نشون بدن، با این شرایط نمایش امسال بتسدا خیلی خسته کنندست.
اگر امسال بتسدا سورپرایز نداشته باشه همینطوری ناسزا هست که نثارش میکنم
فکر کن آرکین هم بره آنلاین بسازه
یک سرچی زدم مثل اینکه تو 2018 داشتن کارمند استخدام میکردن و خودشون آماده میکردن برای نسل بعد.
Upcoming Arkane Studios Projects Targeting Next-Generation Release
در هر صورت من نماشیهای بتسدا وقتی آرکین درش هست خیلی بیشتر دوست میدارم تا مثلا ID یا M.Games و...
امیدوارم از بازی نسل بعد خودشون یک چیزی نشون بدن، با این شرایط نمایش امسال بتسدا خیلی خسته کنندست.
اگر امسال بتسدا سورپرایز نداشته باشه همینطوری ناسزا هست که نثارش میکنم
هیچ اطلاعی ندارم که آرکین حضور داره یا نه، ولی دوست دارم یک نمایشی ازشون ببینم.آقا چقدر احتمال داره این حضور آرکین به Prey 2 ربط داشته باشه؟؟ لامصب شاهکاری درست کرده بود این آرکین، تو عمرم بازی اتمسفریک و هوشمندانه مثل Prey ندیدم، به هر جایی دست میزدی یه رمز و رازی داشت.
هولی شت!
میکامی تایید کرد که داره واسه سفر کاری میاد E3
به قول بهزاد وسکر خدای صنعت گیم داره ظهور میکنه دوباره
View attachment 107971
امسال اگه یه TEW یا هر IP جدیدی تو سبک Survival Horror از طرف Tango داشته باشیم، دیگه همه خواستههام از E3 تکمیل میشه...
we knew but didnt communicate this with you the paying consumer
we knew but didnt push back the release date like other projects have done in the past.
we knew but we also knew we could easliy get your money becasue of the name alone.
we knew but instead we thought screw you
ناراحت نباش دوباره هم گولمون میزنه و دوباره هم با مزخرفاتش هایپ میشیم.اگه سر Starfield ترکوندن که هیچ خیلی راحت از کنار این فاجعه میشه گذشت وگرنه دیگه پشیزی برام اهمیت نداره حرفاش و شخصیتش به قول یکی از کامنتای IGN :