Bethesda برای اولین بار، در E3 کنفرانس خبری برگزار خواهد کرد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
bethesda_e3.jpg

Bethesda برای اولین بار در تاریخ، در نمایشگاه E3 سال جاری میلادی، کنفرانس خبری مخصوص خود را برگزار خواهد کرد.

در حالی که این ناشر اعلام نکرده است در این کنفرانس درباره چه چیزهایی صحبت خواهد کرد، اما حقیقت این است که کنفرانس اختصاصی Bethesda، خبر از برنامه‌هایی می‌دهد که این ناشر پیش رو دارد، همانند رونمایی از Fallout 4!

Bethesda در حال حاضر دو بازی معرفی شده در دست ساخت دارد، این دو عنوان DOOM و BattleCry هستند، همچنین نسخه کنسولی The Elder Scrolls Online برای PS4 و Xbox One در دست ساخت و توسه است.

این کنفرانس خبری، چهاردهم ژوئن؛ دو روز قبل از گشایش درهای E3 به روی بازدیدکنندگان، برگزار خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
برگ برنده بتسدا در E3 امسال، Doom هستش!!!!

مشتاق دیدن یکی از بهترین بازی های عمرم هستم، امیدوارم در حد دویانه کننده باشه و زود عرضه شه که دنیای بازی رو با این اثر بزاریم کنار!

من که به DOOM امیدی ندارم! می ترسم سرنوشت RAGE , Wolfenstein دچار بشه و از اون حد شاهکار بودن بیاد پایین تر! با توجه به اینکه id خیلی از نفرات اصلیش رو از دست داده! البته امیدوارم اشتباه کنم!

دوستان یه سوال می‌خواستم ببینم بازیه doom مولتی پلتفرم ؟ چون doom ۱ و من رو pc بازی می‌کردم می‌خواستم ببینم نسخه کنسولی انحصاری ماکروِ ؟

من که به DOOM امیدی ندارم! می ترسم سرنوشت RAGE , Wolfenstein دچار بشه و از اون حد شاهکار بودن بیاد پایین تر! با توجه به اینکه id خیلی از نفرات اصلیش رو از دست داده! البته امیدوارم اشتباه کنم!

به نظرم ، Wolfenstein که MachineGame ساخته بود، خیلی قشنگ و روان بود، امیدورارم GameMachine یه همکاری وسیع با ID در ساخت Doom جدید داشته باشه!

چه سرنوشتی داداش؟ متای هردوی این بازی ها ۸۱ شده و فکر نمی کنم کسی انتظار متای ۹۰ به بالا ازینا داشته هردوشون هم خوب بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or