Bethesda بازی Quake 4 را برای Xbox 360,PC دوباره عرضه میکند .

RattleSnake

کاربر سایت

quake-logo-280x80.jpg

Bethesda بعد از هفت سال شوتر اول شخص خود را در ماه ژوئن برای xbox 360 عرضه میکند.

بازی روز سشنبه 19 ژوئن در ایالت متحده به قیمت جدید $19.99 و در اورپا عرضه میکند تاریخ عرضه در اروپا هنوز معلوم نشده است( بازی در شبکه Steam به قیمت £15 در دسترس کاربران قرار دارد)معنی دوباره عرضه کردن این بازی برای PC از Bethesda را میپرسیم.

Bethesda میگوید: اگر شما کنسول Xbox 360 را برای لانچ این بازی در نظر نمیگرفتید ممکن بود یکی از بهترین عناوین لانچ تایتل این کنسول را از دست دهید .

پیدا کردن کپی جدید بازی سخت از سخت شده است و ما با خوشحالی میگوییم بازی دوباره عرضه شده را با قیمت پایین یعنی $19.99 خریداری کنید .

Quake 4 ساخته شده توسط Raven Software با همکاری سازنده اصلی ان id Software ساخته شد و توسط Activision سال 2005 برای PC منتشر شد و با تاخیر بعدا برای xbox 360 و سال 2011 بروی شبکه steam امد.

البته اگر فقط عرضه مجدد باشه که فایده ای نداره چون متاسفانه نسخه 360 دارای افت فریم و باگهای عجیب و غریبی بود و به همین علت هم امتیازاتش خیلی پایینتر از نسخه PC شد.

بازی روز سشنبه 19 ژوئن در ایالت متحده به قیمت جدید $19.99 و در اورپا عرضه میکند تاریخ عرضه در اروپا هنوز معلوم نشده است( بازی در شبکه Steam به قیمت £15 در دسترس کاربران قرار دارد)معنی دوباره عرضه کردن این بازی برای PC از Bethesda را میپرسیم.
این قسمت رو ویرایش کن لطفا:دیگفته در امریکا به قیمت فلان دلار و در اروپا عرضه می کند ولی هنوز تاریخ عرضه ای برای اروپا نداریم:دییا اون اخرش که گفته معنی دوباره عرضه کردن این بازی برای PC از Bethesda را میپرسیم.فکر کنم به جای استفاده کلمه ی معنی باید از کلمه ی علت استفاده کرد.

هنوز بعد از 6 سال تو کف اون صحنه موندم که
آخر بازی بعد از اینکه آخرین باس رو میکشی برمیگردم به پایگاه با اون بدن تیکه تیکه شدم توسط این موجودات لعنتی :d فرمانده دوباره تماس میگیره و میگه یه ماموریت تازه برات دارم
خُ شماره بعدی رو بدین بیرون نمیخواد قبلش با این کارتون عطش مارو چندین برابر کنید o:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or