Bethesda بازی Dishonored را معرفی کرد

Boss Hunter

کاربر سایت
Bethesda امروز یک بازی new FPS / sci-fi stealth را معرفی کرد.
نام این بازی Dishonored است.اطلاعات زیادی از این بازی در دسترس نیست.
گویا بازی شباهاتی به Half-Life 2 دارد.
این بازی به احتمال زیاد در پایان سال 2012 منتشر میشود.
استدیوییArkane Studios اونو میسازه که قبلا تجربه ساخت Dark Messiah و Might and Magic رو ساخته و Raf Colantonio هست و در سال 2008 هم برای 360 بازی transported رو منتشر کرده اند.
و در توسعه بعضی از عناصر بازی Bioshock 2 دست داشتند.
و کارگردان Todd Howard که سری Elder Scrolls رو کارگردانی کرده برای این بازی انتخاب شده.
و هاروی اسمیت هم که دستی در تولید
Deus Ex داشته استفاده شده.

آخرین ویرایش:
الآن متن خبر چقدره و شما چقدرش رو ترجمه کردی خیلی عجیبه واقعاً!‌ :| بهتر بود از VG میذاشتید که هم منبع‌‌ش بهتر باشه، هم انگلیسی باشه :دی
اینم خبر از VG، خواستید از اینجا بقیه رو ترجمه کنید :دی

Bethesda امروز یک بازی new FPS / sci-fi stealth را معرفی کرد.
نام این بازی Dishonored است.اطلاعات زیادی از این بازی در دسترس نیست.
گویا بازی شباهاتی به Half-Life 2 دارد.

کلا شما ترجمه کردی؟
امروز یک بازی new FPS / sci-fi stealth را معرفی کرد.
:|
ویرایش : لینکاتم که مال گوگل ترنسلیت هست ! کلا چیکار کردی ؟
خب میخای همشو ترجمه کنم؟
نه وایسا نیگامون کن ! !

کلا شما ترجمه کردی؟

:|
خب میخای همشو ترجمه کنم؟این چکیدش هست، وگرنه بگم که استدیوییArkane Studios اونو میسازه که قبلا تجربه ساخت Dark Messiah و Might and Magic رو ساخته و بنیانگذار Raf Colantonio هست.بقیش هم هست، منبع رو میزارن برای همین حرفا دیگه.با ایتالیای حال میکنیم برار.

خب میخای همشو ترجمه کنم؟

آره، میخوایم. وقتی یه خبری رو میذارید کامل بذارید که کامل اطلاعات دستگیر بقیه شه... :|
مثلاً تیم خبرنگار کلّ متن رو ترجمه میکنن. اگه هم زبانتون به اندازه‌ی کافی خوب نیست که اصلاً نذارید بهتره :دی
پ.ن: لینک VG رو دادم بالا.

هر چی هست خبر خوبیه یه بازی جدید از یه سازنده و ناشر معروف انقدر تو این چند وقته شماره ی دو و سه بازیای مختلفو دیدیم که دیدن اسم یه بازی جدید باعث تعجبم شد

بازی برای سال ریلیز در سال 2012 برنامه ریزی شده و کاملا آی پی جدید میباشد و بروی هر سه پلتفرم PS3, Xbox 360 و PC تایید شد.

بازی در سبک اول شخص مخفی کاری، اکشن-ماجراجویی است، که از سوی همکار خالق سری Deus Ex ساخته میشه و طراح مرحله CITY 17 بازی محبوب Half-Life 2 هم در ساخت این بازی کمک می کند.

شعار بازی هم "قتل عام (ترور)، جایی که شما نباید کسی را بکشید" هست.

منبع

بازی Dishonored فقط از طرف استودیو Beshesda Softworks ساخته نمیشه بلکه با همکاری Arkane Studios هم هستش ( خالق بازیهای Arx Fatalis و Dark Messiah of Might & Magic ) بازی دارای انتخابهای گوناگون هستش و شما در بازی میتونید انتخاب کنید

اینم یک تصویر

آره، میخوایم. وقتی یه خبری رو میذارید کامل بذارید که کامل اطلاعات دستگیر بقیه شه... :|
مثلاً تیم خبرنگار کلّ متن رو ترجمه میکنن. اگه هم زبانتون به اندازه‌ی کافی خوب نیست که اصلاً نذارید بهتره :دی
پ.ن: لینک VG رو دادم بالا.
VG برای ما هیلتره، پس به نسخه انگلیسی دسترسی ندارم.

Dark Messiah و Might and Magic
این اسم یه بازی هست نه دو تا بازی.Dark Messiah of Might & Magic
با وجود اینکه اصلا این بازی تحویل گرفته نشد ولی من که عاشقش بودم و براش روز شماری میکردم و وقتی که بازی اومد کلی ازش لذت بردم
شمشیر بازی توی دید اول شخص رو به بهترین شکل ممکن پیاده کرده بودن.
یادمه اون موقع ها حسرت می خوردم که کاش Oblivion با این بازی ترکیب می شد و Bethesda از سیستم مبارزاتی این بازی استفاده می کرد. جالب ایجاست کهArkane Studio به Bethesda اضافه شد ولی خوب توی Skyrim از این سیستم استفاده نشد!:دی

بازی Dishonored فقط از طرف استودیو Beshesda Softworks ساخته نمیشه بلکه با همکاری Arkane Studios هم هستش ( خالق بازیهای Arx Fatalis و Dark Messiah of Might & Magic ) بازی دارای انتخابهای گوناگون هستش و شما در بازی میتونید انتخاب کنید
بازی رو Arkane Studios میسازه .. که یکی از استدیوهای Zenimax Media Inc یا همون Bethesda Softworks هستش میسازه ( سال 2010 خریده شد ) ... کارگردانی بازی هم دست Todd Howard هستش ( که کارگردانی بازیهای نسل جدید BGS رو بر عهده داشته ، بازیهایی همچون TESIII:M , TESIV:O و Fallout3 ... )
کلا بازی ربط چندانی به Bethesda Game Studios نداره ...

میگم این یک تصویرت منو کشته :دی ( من موندم سرعت بارگزاری صفحات سایت این همه بالاست چرا با همچین عکسایی میترکونیدش

راستی نمیدونم ولی فکر کنم این بازی ربطی به این فیلم داشته باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or