Best JRPG Game of 7th Generation

بهترین JRPG نسل هفتم ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    61
  • نظرسنجی بسته شده است .
ممنون بچه ها که نظر دادید !‌

من به شخصه بازی های PERSONA 4 GOLDEN , CRISIS CORE , SMG4 , و .... رو مخیواستم اضاف کنم ولی خوب اون نمیشه نسل کنسول ها !

چون کنسول های دستی جزو یک نسل حساب نمیشن !

انشالاه 5 سال دیگه هم که قشنگ نسل 7 تموم شده میخوام یک نظرسنجی بهترین JRPG در بیست سال اخیر رو انتخاب کنیم !‌

که برای هر سال 1 بازی رو انتخاب میکنم !‌

در مورد بازی های FOLKORE , DEMOS SOULS , DARK SOULS , OANDORA TOWER که کلاسیک JRPG نیست ولی در 80٪ لیست ها بهترین بازی JRPG من دیدمشون !‌

بچه ها راستی کمک کنید بازی هارو معرفی کنیم !

تو پست اول هم اشاره میکنم !

سلام

فکر کنم از بین اینها هم بتونی اضافه کنی.

star ocean last hope-infinite undiscovery-last remnant-enchanted arms-magna carta 2

و شاید record of agarest war series و یا hyperdimension neptunia series

ودر آخر با احترام فراوان فکر نمی کنم demon souls ویا dark souls جزو jrpgها محسوب بشن action rpg هستند.

@ دادش dima

من کاملا باهات موافقم داداش دیما یعنی خوب حرفت حسابه و جواب هم ندارم !

در مورد بازی هایی که نام بردی : سری neptune , hiperdymension رو واقعا باید اضاف میکردم ولی رای نمیاوردن ! و زیاد هم معروف نیستن و تو لیست ها اصلا نیستن !‌

در مورد بازی هایی که نام بردی هم حرفت کاملا درسته ولی حتی تو سبکشون هم بسیار بازی های بدی قلمداد شدن !

در مورد دارک سولز و دیمون سولز حرفت کاملا درسته ولی خوب بنظر من بودنشون بهتر از نبودنشون بود !‌

@mr.children

درست بهضی بازی ها تو لیست هیبرید هستن !
ولی نمیخواستم کنسول های دستی رو وارد کنم !

آخه نسل کنسول خانگی منظورم بود !

@ دادش dima

من کاملا باهات موافقم داداش دیما یعنی خوب حرفت حسابه و جواب هم ندارم !

در مورد بازی هایی که نام بردی : سری neptune , hiperdymension رو واقعا باید اضاف میکردم ولی رای نمیاوردن ! و زیاد هم معروف نیستن و تو لیست ها اصلا نیستن !‌

در مورد بازی هایی که نام بردی هم حرفت کاملا درسته ولی حتی تو سبکشون هم بسیار بازی های بدی قلمداد شدن !

در مورد دارک سولز و دیمون سولز حرفت کاملا درسته ولی خوب بنظر من بودنشون بهتر از نبودنشون بود !‌

سلام

تمامش سلیقه ای هست حتی بین منتقد های بازیها تو سایت های معروف هم به وفور دیده می شه بهر حال از اینکه این نظر سنجی رو گذاشتی ممنون

من خودم به demon souls رای دادم (;

بابا دادش حسین شما با ابهت آواتار و اسمت فکر میکردم همه رو تموم کردی و خوردیشون اصطلاحا !
:d

--------------------

بابا بچه ها کم استقبال کردید بیایید نظر بدید و رای بدید !

اخه منه بدبخت یکسال کنسول نداشتم و یکسال عقب افتادم
الان توی رایگیری که یمبینم من 4 تاشون رو دارم ولی هنوز بازیشون نکردمه متاسفانه
حتما حتما وقتی بازیشون کردم میام نظرمو میدم

نقد و بررسی The Last Story

cover_large.jpg

نقد و بررسی The Last Story

لینک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or