Best JRPG Game of 7th Generation

بهترین JRPG نسل هفتم ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    61
  • نظرسنجی بسته شده است .

BARDI YA

کاربر سایت

این نظرسنجی رو گذاشتم چون یک نسل دیگه رو به پایان هست با اینکه زیاد سال های خوبی نبود برای
JRPG باز ها ولی بازم بازی های بسیار خوبی این نسل داشتیم .
این لیست از بازی ها با گشتن در سایت ها و منابع مختلف انتخاب کردم و گذاشتم اتمام نظرسنجی 13 ماه پس از نظرسنجی هست و قفل شدن تاپیک هم 10 روز بعد از میباشد .

--------------------------------------------

توجه : اسپول آزاد میباشد .

قوانین :‌ توهین به یکدیگر نکنید .
میتونید از بازیتون دفاع کنید ولی محترمانه .
اینجا جنگ کنسول نیست به هیچ وجه این جنگ هارو راه نندازید . {بحث انحصاری رو راه نندازید}
لطفا بدون فن بوی بودن نسبت به کنسولتون رای بدید .
هرکی فقط به یک بازی میتونه رای بده .
اسامی رای دهنگان نمایش داده میشه .
اعتراض به لیست لطفا فقط تو پ.خ مطرح کنید .

بازی ها رو دوستان کمک کنند معرفی کنیم من هم به پست اول اضافه میکنم .
هر کی دوست داره میتونه بازی مورد علاقش رو کامل با یک عکس برام پ.خ کنید با اسمتون به پست اول اضاف میکنم .

بازی ها از کنسول های
NINTENDO WII , MICROSOFT XBOX360 , SONY PS3 انتخاب شده است .
متا و نمرات مد نظر نبوده .

با تشکر
!!!

سلام

به نظرم بهتر بود صبر می کردید تا حداقل lightning returns و شاید هم برای این نسل persona 5 ریلیز شن بعد نظرسنجی رو می گذاشتید البته این نظر من هست و شاید هم اشتباه باشه ;)

Folklore جی آر پی جی نیستش. Dark Souls و Demon Souls هم به همچنین.

لیست هم نه Pokemon X and Y داره، و نه Persona 3 Portable و Persona 4 Golden. اینا همشون توی این نسل عرضه شدن و نه روی کنسول های خانگی/

JRPG و demon soul و dark souls ؟ :-/
بهترین بازی که انجام دادم تو این نسل به نظر خودم Lost oddyssey بود که واقعا یه بازی Turn Based فوق العاده بود 8-| کاش یه دنباله باز براش میساختن

ممنون بچه ها که نظر دادید !‌

من به شخصه بازی های PERSONA 4 GOLDEN , CRISIS CORE , SMG4 , و .... رو مخیواستم اضاف کنم ولی خوب اون نمیشه نسل کنسول ها !

چون کنسول های دستی جزو یک نسل حساب نمیشن !

انشالاه 5 سال دیگه هم که قشنگ نسل 7 تموم شده میخوام یک نظرسنجی بهترین JRPG در بیست سال اخیر رو انتخاب کنیم !‌

که برای هر سال 1 بازی رو انتخاب میکنم !‌

در مورد بازی های FOLKORE , DEMOS SOULS , DARK SOULS , OANDORA TOWER که کلاسیک JRPG نیست ولی در 80٪ لیست ها بهترین بازی JRPG من دیدمشون !‌

بچه ها راستی کمک کنید بازی هارو معرفی کنیم !

تو پست اول هم اشاره میکنم !

نامردااااااااااا من هنوز اینا رو بازی نکردم
برای همین نظر نمیدم فعلا تا هر وقت شد بازیشون کردم بعد نظرمو میدم

بابا دادش حسین شما با ابهت آواتار و اسمت فکر میکردم همه رو تموم کردی و خوردیشون اصطلاحا !
:d

--------------------

بابا بچه ها کم استقبال کردید بیایید نظر بدید و رای بدید !

من به Xenoblade رای دادم ... واقعا میتونم بگم بازیش از همه نظر خوبه ... از نظر گیم پلی که عالی بود ... داستانی هم خیلی خوب بوده (هنوز بازی رو تمومش نکردم ولی تا اینجاش خوب بوده)
The Last Story هم خیلی خوب خیلی بهم فاز ... با اینکه خیلی از jrpg های این نسل رو بازی نکردم ولی ایشالله تا چند وقت دیگه سعی میکنم بیشتریشون رو بازی کنم ... ایشالله بعدیش هم FF : Lighning Returns هست :دی

کلا کنسولای دستی که این ژانر رو واقعا زنده نگه داشتن در نظر گرفته نشده. ضمناً خیلیاشون هم یه جورایی هیبرید بودن مثل همین VC که البته بهش رای دادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or