Best Action/RPG in 2006 For PC

Best Action/RPG in 2006 For PC

• The Elder Scrolls IV: Oblivion

رای‌ها: 4 40.0%
  • Gothic 3

رای‌ها: 0 0.0%
  • Dark Messiah:Might & Magic

رای‌ها: 3 30.0%
  • NeverWinter Night 2

رای‌ها: 3 30.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    10

Hellgate:london

کاربر ویژه
Loyal Member
سلام خدمت دوستان گل بازی سنتری

فکر کنم این سومین نظر سنجی من توی این سایت و درباره بازیه.

خب اسم تاپیک مشخصه.من 4 تا عنوان برای این نظر سنجی انتخاب کردم.

Oblivion
Gothic3
Dark Messiah: Might & Magic
NewerWinter Night 2

شاید شما دوستان من رو مسخره کنید.که بابا دو تا بازی اخر که هنوز نیومده.خب منم میگم این دو تا بازی تا اخر اکتبر و هفته اول نوامبر به دست همه میرسه.

و اینکه چرا این 4 عنوان انتخاب شده.این نظر منه.چون به نظرم هیچ بازی در سال جاری به پای این 4 بازی نمیرسد.

برای انتخاب یک بازی از بین این 4 عنوان جدا کاری سخت و طاقت فرساهستش.

دو بازی اول که عالی هستن و دو بازی دیگر هم به نظر من شاهکارن.

برای Oblivion نمیشه شک و تردیدی به راه داد.گرافیک عالی.صدا گذاری خوب.موسیقی عالی ولی خب این بازی یکمم توی مبارزات خشک بود.

برای گوتیک 3 هم فعلا باید یکی دو روز صبر کرد.

برای نظر سنجی اخر الان کمی زود هست.ولی من مطمئنا برای این 4 بازی یک مقایسه ای میکنم.شک نداشته باشین.بعد از اتمام Oblivion حالا نوبت گوتیک و DM و NWN2 هست.مشکل اینه که 3 بازی اخر تا حدودی هم زمان منتشر میشن و حسابی کارمون در مییاد.ولی من تا حدودی به DM گوشه چشم دارم و بهش امیدوار ترم.البته از NWN2 هم نمیشه گذشت و از گوتیک3 و از Oblivion.خب این همش شد که.نمیشه ترکیب 4 از 2 رو گذاشت.اون جوری 6 حالت پیش می یاد.بهتره 4 تا مورد باشه.پس منتظر هستیم تا 4 بازی نظر سنجی بشن.

من با DM بیشتر موافقم.با تمام احترامی که به 3 بازی دیگه قائلم و نمیتونم فراموشش کنم.ولی باید صبر کرد.من فعلا نظر سنجی رو میزارم.
خداحافظ

آخرین ویرایش:
فعلا Oblivion ولی با دموی 5 دقیقه ای که من از DMoMaM دیدم فکر کنم اون بهتر باشه چون یه نو آوری در کشتن دشمنان داره و یه فیزیک قوی تر از Oblivion باید خودم DMoMaM رو بازی کنم ببینم چجوریه فعلا هم که نیومده!

,ولی بهتر بود Dm را نمیزاشتی تو نظر سنجی چون خیلی با 3 بازی دیگه تفاوت داره!
و مهمترین تفاوتش اینه که دوربین بازی فقط اول شخصه ولی بقیه سوم شخص را هم دارن!
ولی در کل من بازی Dm را بیشتر میپسندم!

تا الان بايد صبر كرد ببينيم چي ميشه هنوز اونهاي ديگه نيموندن منظورم Dark Messiah: Might & Magic
NewerWinter Night 2 اگه بخواهيد تا الان حساب كنيد تو اين سبك Oblivion اول واقعا بازي عالي است خوب محيط باز و اين نوع اميتاز براي بازي باز كه بتونه از محيط ازاد خوب بهتر استفاده كنه و چيزهاي عالي گير بياري اميخته كنه و بهتره اش رو ببره گرافيك عالي به قول محمد رضا جان همه چيز عالي ولي مبازره شم يكم خشك درست ولي خيلي عالي

نظر دادن بسیار سخته.....
4 بازی انتخاب شدن که یکی از یکی شاهکار ترن..
ولی من با اطمینان تمام به آبلیویون رای میدم...فضایلش رو خودتون می دونید و لازم نیست من دوباره تکرار کنم....

هی بگین oblivion خوبه ;) ((بعضیا هم به تقلید از مقاله ها و این و اون تعریف الکی میکنن))
:cheesygri
ولی خداییش وقتی NWN 2 اومد همتون نظرتون عوض خواهد شد.......... :eek: :cheesygri
حالا هی بگین oblivion ........... ;)

من اصلا این سبک بازی نمیکنم!!!!!!
ولی از وقتی Dark Messiah:Might & Magic رو دیدم دیوونش شدم من به Dark Messiah:Might & Magic رای میدم;)
وقتی بازی بتونه من رو اینطوری دگرگون کنه دیگه بحث نداره:cheesygri

اقا اين بازي ها كه نام برده شده همه از گرافيك عالي درست شده اند نميشه گفت كدوم بهتر تا الان كه نيامنده اند ولي به نظر من همه اشون به تقليد از بازي Oblivion در اومدن فكر كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or