Beijing 2008

• Thread starter Thread starter mehba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اخر نگفتین بازی در چه سطحی ارزش بازی کردن داره؟
اگر انلاین حساب کنی بازی خوبیه ولی برای افلاین شاید برای 4-5 روز ولی بستگی به سلیقتون داره کسایی با همین بازی ماه ها سر میکنن و رکورد میزنن;)

حیلی ممنون:love: راستی شما همونی هستین که قبلا نقد های سایت رو می نوشتین ببخشد بی ربط بود:blushing:
خواهش میکنم.بله خودم بودم یا بهتره بگم هستم.
دوستان بازی کلا چند تا ورزش داره ؟ اگه میشه لیستشونو بذارین!
بازی حدودا 30-40 تا ورزش داره یه سری هاش مثل تیراندازیهاش فوق العادس ولی یه سری مثل جودو و پینگ پونگ و قایقرانی کایاک واقعا مزخرفه:mad:
در کل بازی خوبیه اگر برای تنوع و رفع خستگی ازش استفاده کنید:biggrin1: البته برای یه سری ورزشها بیشتر خسته میشید باید تند تند کلیدها رو بزنید.;)

تیروکمان و تیراندازی تا اسلحه 10 میلیمتریش خیلی حال میده . :love:
دوچرخه سواری هم خیلی حال داره ولی پدر دست رو در میاره . :-"
و اون پرش سه گام و پرش ارتفاع و شنا کاملا رو اعصاب راه میره به خاطر کنترل بدشون :evil:

بازی سرگرم کننده هست وگرافیک قابل قبولی داره البته کنترلش افتضاحه چون برای اجرای یک فن باید نصف
دگمه های کنترلر روفشار بدید یه عنوان متوسط هست

من فکر میکنم این بازی ها را یک جوری ساختن که نتونی توی همه رشته ها مدال بیاری
خب داخل خود المپیک هم همینطوره یک کشور همه امیتازها را توی همه رشته ها نمیاره
من این بازی را که کردم دیدم توی بعضی از رشته هاش خب امتیاز میاوردم اما بعضیاشم نه
در کل بازی زیبای است و برای تنوع بد نیست

ولی جزء بهترین بازیهایی است
که خوراک خراب کردن دسته و دست خودتون است :biggrin1:
ممنون

جدا که درست میگین ، بد ترین اعمال رو باید روی کنترلر بیچاره انجام داد:cheesygri
در ضمن یکی از سخت ترین بازی ها هست در اچیومنت دادن ( خدا وکیلی بعضی از اچیومنت هاش خیلی نامردین !!
مثلا تو پرتاب وزنه رکورد المپیک 23 متر و خورده ای هست ، اونوقت میگه برای 15G اچیومنت باید بالای 24 متر و خورده ای پرتاب کنید:eek::eek::eek::eek::evil:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or