Beats studio headset

navid_gamer

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام دوستان
من اين هدست رو به اسم اورجينال خريدم ولي بعد از مدتي تحقيق فهميدم هاي كپي هستش

و از اونجايي كه دل منو زد
بردمش نمايندگي بيتس ( ناب) ووفر ها و بالشتك هاي هدست رو اورجينال كردم و الان ميشه گفت قلب هدست كه صدا و ووفرهاش هستش اورجينال
اين هدست تقريبا براي من ٥٠٠ تومن الخورده ولي از اونجايي كه دارم يه دونه ديتاكس ميخرم بايد اينو بفروشم
ضمنا يه رنگ پريدگي كوچيك روي هد هستش تو عكس دوم واضحه و از سايت بيتس استعلام گرفتم ديدم قيمت كل هد ٩ دلار ه
قيمت اين هدست رو من ميزارم ٣٠٠ تومن
بازم تاكييد ميكنم ووفر ها و بالشتك هاي هدست اورجينال هستش
45af4086-28a4-4db2.jpg

45af4086-28b7-d420.jpg

45af4086-28c9-e597.jpg

بهت ب گم چی داره صدا ای که پرده گوش رو پاره می کنه ولی با کیفت HD
پرده گوشً پاره بشه كه ديگه hd و غير hd نداره....!!!در هر صورت زيانه...!:))
شما با هدفون هاي beats ميتونيد زيرترين فركانس هي صوتي رو تو ي آهنگ بشنويد...
اون صداهاييو كه حتي با صد بار گوش كردن متوجه اش نميشديد....

خب اینم یه اپ واسه شما...!.
این هدفونا دو تا باتری میخورن که بیشتر ملت فکر میکنن از ضعف هاش هست ولی این باتری ها به خاطر وجود امپلی فایر داخلی هست ....(حالا مال شما رو نمیدونم...)
درایور این هدفونا از نوع Titanium Coated هست که بهترین نوع درایور موجوده..و کابل هاشم طلای 24 عیار هست که تولید شرکت مانستر کیبل امریکاست و یکی از بهترین شرکت های تولید کابل هستبه همین دلیل (طلای 24 عیار)>فرکانس بالایی رو پشتیبانی میکنه....(البته مال شما!!!................)
داداش اگه از بحث لیمیتد بودن بگذریم یه نگاهی هم به مدل سفید پرو بکن>اگه دیتاکس نخریدی چون با هم تفاوت ندارن(خیلی کم)..... رنگ سفید پرو: وااایی خدای مننن

اقا به خدا موندم چی بگم قیمتو ... خود شرکتم که به دلار زده همین حدودا
حتی کوشی جدید سامسونگم دیدم قیمتش بالای 1 تومان بود که هدفون گوشی این شرکتم داره
اقا من هدفون بیر داینامیک دارم 140 خریدم این از اون بهتره؟
من شنیدم بهترین تولید کننده میکروفن و هدفون بیر داینامیکه .... این شرکت از بیر بهتره؟

خب اینم یه اپ واسه شما...!.
این هدفونا دو تا باتری میخورن که بیشتر ملت فکر میکنن از ضعف هاش هست ولی این باتری ها به خاطر وجود امپلی فایر داخلی هست ....(حالا مال شما رو نمیدونم...)
درایور این هدفونا از نوع Titanium Coated هست که بهترین نوع درایور موجوده..و کابل هاشم طلای 24 عیار هست که تولید شرکت مانستر کیبل امریکاست و یکی از بهترین شرکت های تولید کابل هستبه همین دلیل (طلای 24 عیار)>فرکانس بالایی رو پشتیبانی میکنه....(البته مال شما!!!................)
داداش اگه از بحث لیمیتد بودن بگذریم یه نگاهی هم به مدل سفید پرو بکن>اگه دیتاکس نخریدی چون با هم تفاوت ندارن(خیلی کم)..... رنگ سفید پرو: وااایی خدای مننن

داداش دقيقا هم نظرم باهاتون
سفيدش با ادم بازي ميكنه
ولي
پرو بيس حوبي نداره ولي خالص ترين صدارو بهتون ميده
بيسش كمه
ولي ديتاكس گلچين استوديو و پرو هستش
درباره ي مانيتر كيبل هم بايد بگم خير نداره
قيمتش هشتاد تومن هستش
در صورتي كه فروش نره اونم براش ميخرم

اقا به خدا موندم چی بگم قیمتو ... خود شرکتم که به دلار زده همین حدودا
حتی کوشی جدید سامسونگم دیدم قیمتش بالای 1 تومان بود که هدفون گوشی این شرکتم داره
اقا من هدفون بیر داینامیک دارم 140 خریدم این از اون بهتره؟
من شنیدم بهترین تولید کننده میکروفن و هدفون بیر داینامیکه .... این شرکت از بیر بهتره؟

نه اونكه سامسونگ نيست htc هستش
درباره ي هدفون هم بگم
من سنهايزر hd280 pro داشتم خيلي عالي بود ولي واسه ادم زور داره ادم ٣٥٠ تومن پول هدست بده و هدست توي تلق پرس شده باسه
در حال حاضر هم گرون ترين هدست دنيا فك مبكنم واسه اين شركت باشه به نام hd 800 كه ١٥٠٠ دلار قيمت داره
ولي به شخصه
من ميگم هدست بيتس مثل ايفون ميمونه توش كه ميري بيرون تمياب

واسه ووفر و بالشتکها چقدر هزینه کردین؟ چقدر کیفیتش فرق کرده؟ شما که میگین قبلا solo hd هم داشتین یعنی موقع گوش دادن از کیفیت صداش متوجه نشده بودین فیک هست؟ و اینکه میفرمایید کل هد 9 دلار بوده قبول ولی آیا میشه گیرش آورد؟ مسئله اینه!
آقا نوید من قصد خرید هدفن دارم، مدلشم انتخاب کردم! یا AKG q460 و یا AKG k450!! این پست رو دیدم گفتم یه پیشنهاد قیمت هم بدم. بنده حقیر 200 تومن قیمت میذارم اونم به خاطر ووفر و بالشتک! وگرنه قیمت فیک دستگاه خیلی کمتر از این حرفاس! امیدوارم به قیمت دلخواه بفروشید ولی اگه فروش نرفت یه پ.خ به من بدین.
موفق باشید.

واسه ووفر و بالشتکها چقدر هزینه کردین؟ چقدر کیفیتش فرق کرده؟ شما که میگین قبلا solo hd هم داشتین یعنی موقع گوش دادن از کیفیت صداش متوجه نشده بودین فیک هست؟ و اینکه میفرمایید کل هد 9 دلار بوده قبول ولی آیا میشه گیرش آورد؟ مسئله اینه!
آقا نوید من قصد خرید هدفن دارم، مدلشم انتخاب کردم! یا AKG q460 و یا AKG k450!! این پست رو دیدم گفتم یه پیشنهاد قیمت هم بدم. بنده حقیر 200 تومن قیمت میذارم اونم به خاطر ووفر و بالشتک! وگرنه قیمت فیک دستگاه خیلی کمتر از این حرفاس! امیدوارم به قیمت دلخواه بفروشید ولی اگه فروش نرفت یه پ.خ به من بدین.
موفق باشید.

دوست من solo داشتم و براي تبديل به احسن اين كارو كردم
١٥٠ تومن پول بالشتك ها و ووفر ها شد
ضمنا اينقزر از صداي اين محصول مطمئن هستم كه ميگم بزاريد رو گوشتون قشنگ جذبتون ميكنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or