BC2 بازها بیان

• Thread starter Thread starter saver
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم هستم:
اول بگم که :xBC2 رو به Mw2:| ترجیح میدم.
Rank = 40
از هر نوح سلاحی در جای خودش استفاده میکنم.
تفنگ های XM8 P و SCAR-L و M416 و G3 و F2000 رو پلاتینیوم کردم.
+ همه کیت هارو خریدم.
Maps:
Map pack 1
Map pack 2
Map pack 3
Map pack 4
Map pack 5
Map pack 6
Map pack 7
آپدیت 1.64GB کردم
و همیونطور Vietnam رو دارم
Gamertag = alizemr
اگر منو ADD کنین ممنون میشم.
به غیر از چند نفر از دوستان شاید BC2 باز ترین باشم:d:d:d:">.

آخرین ویرایش:
ببخشید یه سوال دارم اوجینال میزنین یا کپی اگه توضیح بدین من تهیه کنم بیام یکم نایف کنمتون :d ؟من خودم تخصص ویژه ای تو جنگای نزدیک والبته تو قسمت انایپر متوسط هستم ولی تو نایف اینا رقیب ندارم انقدر نایف کنم بشنیم دور هم دیگه بخندیم :)
؟
؟

ببخشید یه سوال دارم اوجینال میزنین یا کپی اگه توضیح بدین من تهیه کنم بیام یکم نایف کنمتون :d ؟من خودم تخصص ویژه ای تو جنگای نزدیک والبته تو قسمت انایپر متوسط هستم ولی تو نایف اینا رقیب ندارم انقدر نایف کنم بشنیم دور هم دیگه بخندیم :)
؟
؟

سلام
xbox و اورجینال :d
بازی که کپیه dlc ویتنام رو هم از تو اینترنتی جایی میگیری تزریق میکنی تو جعبه مجهولت(اگه اینترنت پرسرعت داری که فقط آپدیت رو دانلود کن از خود xbl) بعدش یه خورده پوینت خرج کن vip بگیر
مپها همه آزاد میشن

سلام
xbox و اورجینال :d
بازی که کپیه dlc ویتنام رو هم از تو اینترنتی جایی میگیری تزریق میکنی تو جعبه مجهولت(اگه اینترنت پرسرعت داری که فقط آپدیت رو دانلود کن از خود xbl) بعدش یه خورده پوینت خرج کن vip بگیر
مپها همه آزاد میشن

من بازی کپی دارم ولی هرچی که اضافه دارم رو خریدم همینطور دی ال سی Vietnam و ...:d:d:d:d

سلام. ما هم روزمونو با این بازی شب میکنیم. تقریبا زیاد در روز انلاین میشم.پایه باشید یه squad درستو حسابی درست کنیم کله این خارجیارو بخوابونیم. هرکی ادد کرد تو لایو پیام بده. یه چت روم با بچه ها راه بندازیم ساعتای انلاینمونو با هم هماهنگ کنیم. ته حاله gamertag:enzo360

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or