BBC در سال 2012 به Xbox 360 می آید؛ جزئیاتی از داشبور جدید.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
مایکروسافت تائید کرد که محتوایی با همکاری BBC در سال 2012 برای Xbox 360 لانچ خواهد شد، و برای تمامی کاربران مجانی خواهد بود.

09923621139443091660.jpg

ماه اکتبر بود که مایکروسافت در کنار Dashboard جدید 360 (که فردا، در تاریخ 6 December به لایو می آید)، برنامه های مختلفی را جهت عرضه در لایو تائید کرد. BBC هم در این اعلامیه ها نقش داشت اما در نهایت کسی نفهمید که آن ها به BBC iPlayer اشاره دارند یا چیز دیگری.

Pav Bhardwaj، مدیر محصولات Xbox Live گفت: ما همچنان در حال کار با BBC هستیم تا دقیقا به آن چیزی که میخواستیم دست پیدا کنیم، برنامه ای که واقعا قوی باشد، اما دست پیدا کردن به چنین موردی آسان نیست و تا 2012 طول خواهد کشید. همگی عاشق BBC هستند پس ما هم باید چیزی ارائه کنیم که واقعا خوب باشد.
در سال 2012 اطلاعات بیشتری در مورد این برنامه، این که دقیقا چیست و جزئیات بیشتری از آن منتشر خواهیم کرد، اما تا زمانی که اعضای Xbox Live به اینترنت وصل باشند، برای تمامی آن ها مجانی خواهد بود.

بنابراین تا پایان ماه December، مایکروسافت 40 برنامه ی مختلف را به صورت جهانی عرضه کرده است؛ و تا پایان سال در UK 14 برنامه ی جدید عرضه میشود، از جمله آپدیت هایی برای Sky Go، Zune ،Last.fm، و برنامه هایی کاملا جدید مثل Lovefilm، Muzu، 4oD، Demand 5 و You*Tube. تمامی این برنامه ها مختص اعضای Gold خواهند بود، به جز BBC.
داشبورد جدید هم رابط کاربری مترو مانند و قابلیت سرچ از طریق Bing را معرفی خواهد کرد، به علاوه ی قابلیت های حرکتی و تشخیص صدای بهبود یافته برای کینکت.

اما در قسمت گیم این داشبورد، مایکروسافت قابلیت های Facebook را اضافه کرده، Beacon هایی که به شما اجازه میدهند به دوستانتان بگویید به انجام چه بازی هایی علاقه دارید، و توده ی ذخیره سازی، که از طریق آن این اجازه به شما داده میشود که آواتار و پروفایل خود را از کنسولتان به کنسول دیگری ببرید.

مایکروسافت قول داده که پس از کریسمس هم Xbox 360 با آپدیت ها و برنامه های جدیدی روبرو خواهد شد و این روند ادامه خواهد داشت، Bhardwaj در این مورد میگوید:
استراتژی ما اینطور نیست که این آپدیت عالی را با تمام قابلیت هایش انجام دهیم و سپس از آن دور شویم و کاری با آن نداشته باشیم. استراتژی ای که ما در حال اجرای آن هستیم اینگونه است که همواره برنامه ها و چیزهای جدیدی را به Xbox Live بیاوریم و آن را گسترش دهیم. این یک تحول در TV خانگی شما محسوب میشود.

منبع

آخرین ویرایش:
گسترش لایو که خیلی عالییه.>:d<
البته نه واسه ما.اگه سرعت اینترنتمون درست میشد و این داستان هیتلرینگ هم به پایان میرسید ما هم میتونستیم نهایت استفاده رو از لایو ببریم!:-s
البته امیدوارم تمرکز ماکرو رو لایو باعث صدمه زدن به گیمینگ نشه(کیفییت بازیا کم نشه)!=;

به عنوان کسی که نمیتونه از این امکانات بهره ببره (البته اگه میتونستم هم فایده ای برام نداشتن) بله ناراحتم.من 360 رو به عنوان یک وسیله بازی و گیمینگ خریداری کردم.نه دستگاه پخش کننده فیلم و مشاهده مسابقات ورزشی!
اگر PC رو در نظر نگیریم (!) بازیهای نظیر GTA IV و Assassin'sها و RDR و حتی Skyrim روی 360 خیلی بهتر اجرا میشن یا حداقل انی اطمینان رو داری که برای Saveت مشکلی پیش نمیاد (LOL).
بدون اینکه الاف نصب اجباری یا آپدیت های 1 گیگی بشد مستقیم اجراش میکنید و از امکانات بینظیر لایو مثل کنفرانس و چت و ویدئو چت و ... استفاده میکنید. درهرحال Xbox360 اولین مشخصهِ ش Video Game Console هست.

پ.ن. همونطور که قبلا گفتم بزرگترین انحصاری Microsoft Studios همین Xbox LIVE هست که هروز داره قابلیتهای منحصربفرد بیشتری بهش اضافه میشه. به عنوان یه کاربر XBL از شنیدن این خبر باشد ابراز خوشحالی کنید :دی.

این پیشرفت ها هیچ ضرری به گیمینگ نمیزنه شرکت مایکروسافت در بخش سرگرمی چندین بخش داره یکی از چندین بخشش قسمت لایو هستش که با قدرت داره به کار خودش انجام میده در بخش گیم هم که بخشیش به لایو ارتباط داره با برنامه داره به راه خودش ادامه میده پس تاسیس این استدیو های جدید که صد در صد برای نسل بعد طراحی شده کشک نیست . تو ایران نیستش که داریم میترکونیم و روز به روز پیشرفت میکنیم و کنسول اختصاصی داریم و اینترنت فوق موشک خیلی ها ناراحتن از سیاست های مایکروسافت اسم این دستگاه XBOX 360 هستش معنی 360رو هم همه میدونن برای چی گذاشتن پس کار هایی که در رابطه با این کنسول میشه کاملا با برنامه ها و نام این شرکت یکی هستش گیمر های حرفه ای و آماتور و بازیهای خانوادگی(کینکت) و.......... همه براشون بازی و امکانات زیادی هستش که میتونن از این کنسول موفق لذت ببرن . تو ایران باب شده که آره فلان شرکت سود بیشتر میکنه فقط به فکر جیبشون هستن واقعا خنده داره با توجه به رقابت در اونجا و شبکه های خصوصی تلوزیون و......... در هر بخشی که شما فکر کنین اگه محصولی به درد نخوره سودی هم برای شرکت سازنده نداره پس نتیجه میگیریم که محصولاتی که ارزه میکنن خریدار . بیننده و...... داره که اون شرکت سود میکنه این یک رابطه دوطرفه از خریدار و فروشنده هستش . اینجا خوبه که یک ماشین 30میلیون تومانی رو 300 تا میفروشن کدومش دزدیه کارهایی که اونا انجام میدن یا ما انجام میدیم فعلا که ما تو دوره حجر زندگی میکنیم نباید هم از امکاناتی که لایو داره خوشحال بشیم تازه به عمق موضوع هم فکر کنیم بازی هایی رو هم که میخریم همه تقلبی و دزدی هستش (کاری به بحث مالی و گرفتاریهای جامعه ندارم خودمم کپی بازی میکنم ) منظور اینه که اول باید خودمون از ریشه و پایه درست خرید کنیم بعد بیایم نظر بدیم ما یک نمایندگی درست از شرکت های بزرگ یا همکاری درست با شبکه های خصوصی خارجی وخیلی موارد دیگه نداریم بعد میایم نظر میدیم که بله سیاست های که اون ها دارن درست نیست وقتی لالایی بلدیم اول برای خودمون بخونیم بعد برسیم به دیگران .

آخرین ویرایش:
تمام کارهای سرگرمی و کاریت بشه ویندوز ! پس در نتیجه موبایل ، تبلت ، PC ، Laptop ، بازی، تلویزیون ، فیلم و آهنگ باید یه جا وجود داشته باشه ! پس دیگه استایل ویندو جوابگو نبود. در نتیجه مترو براش درست شد تا تمام وسایل ویندوزی بدون هیچ مشکلی بهم وصل میشن و همدیگرو کنترل میکنن. حالا اگر قسمت موبایل و ... رو بذاریم کنار میمونه Xbox که میشه بازی و فیلم و تلویزیون و ... رو توی یه جا جم کرد. در نتیجه فقط گیمرها دیگه نمیخرن. به جز اونا خانواده ها و شرکت ها و دیگه هم میخرن و هرکس بنابه سلیقه خودش ازش استفاده میکنه
یکی از دلایل دادن دو دستگاه Xbox بعدی هم همینه و اون ten که اسم رمزش هست هم از اینجا اومده
اگر اینا به خوبی اجرا بشه نتیجش چی میشه ؟ :d مایکروسافت کنترل همه رو گرفته ! پس سود میشه چند برابر :d
اینا را که میدونستم داداش ! :d
من حرفم این بود که کلا توی سیستم عامل های موبایلش و همین 360 قسمتی واسه وارد کردن تنظیمات وی پ ان نداره !
من گفتم کاشکی میگذاشتن توی این داشبورد جدید ! :d

ما آخر نفهمیدیم این قراره یه کنسول بازی باشه یا یه وسیله همه کاره؟
الان رسما اگر XBL رو بزاریم کنار هیچ دلیل قانع کننده ای برای خرید Xbox 360 برای یک گیمر نمیتونید پیدا کنید.
انحصاری های بدرد نخور.
تنوع کم.
کیفیت پائین بازیا ...
اون زمان که یکی از بچه ها گفت X360 کیفیت این نسل رو گند کشید رو نفهمیدم الان متوجه میشم ...

کلا بازم تاکید میکنم جای این که هی شبکه بیاره برای XBL بهتره یه کمپانی درست و حسابی بیاره بازی های درست و حسابی بدن.
به شخصه ترجیح میدم با ایکس باکس بازی کنم تا برم تو یوتوب یا لست اف ام یا فیس بوکم رو چک کنم.

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
360 درسته که مثل سونی استودیوهای زیادی برای بازیسازی نداره ولی اصلا و ابدا بازیهاش از سونی کمتر نیست و بعضی جاها واقعا بهتره.اگه 360 بازیهاش بدردنخوره پس سونی هم بدردنخوره چون این دوتا کسنول از نظر بازی خیلی شبیه به هم هستند.یه جا این بهتره یه جا اون.به نظرم در مجموع 360 این نسل کنسول موفقتری بوده

الان رسما اگر XBL رو بزاریم کنار هیچ دلیل قانع کننده ای برای خرید Xbox 360 برای یک گیمر نمیتونید پیدا کنید.
انحصاری های بدرد نخور.
تنوع کم.
کیفیت پائین بازیا ...
اون زمان که یکی از بچه ها گفت X360 کیفیت این نسل رو گند کشید رو نفهمیدم الان متوجه میشم ...

کلا بازم تاکید میکنم جای این که هی شبکه بیاره برای XBL بهتره یه کمپانی درست و حسابی بیاره بازی های درست و حسابی بدن.
به شخصه ترجیح میدم با ایکس باکس بازی کنم تا برم تو یوتوب یا لست اف ام یا فیس بوکم رو چک کنم.
خوب چرا نمیفروشیش؟ :-/

ما آخر نفهمیدیم این قراره یه کنسول بازی باشه یا یه وسیله همه کاره؟الان رسما اگر XBL رو بزاریم کنار هیچ دلیل قانع کننده ای برای خرید Xbox 360 برای یک گیمر نمیتونید پیدا کنید.انحصاری های بدرد نخور.تنوع کم.کیفیت پائین بازیا ...اون زمان که یکی از بچه ها گفت X360 کیفیت این نسل رو گند کشید رو نفهمیدم الان متوجه میشم ...کلا بازم تاکید میکنم جای این که هی شبکه بیاره برای XBL بهتره یه کمپانی درست و حسابی بیاره بازی های درست و حسابی بدن.به شخصه ترجیح میدم با ایکس باکس بازی کنم تا برم تو یوتوب یا لست اف ام یا فیس بوکم رو چک کنم.
خدایی حیفه شما میشینین شاهکارهای متا گیر.انچارتد و..بازی میکنین کاش این کنسول ها به ایران نمیومد و ایرانم یه کنسول ملی میساخت با گرشاسب حال میکردین همین براتون خوب بود که دیگه اررش بازی های بزرگ رو پایین نیارین

انحصاری های بدرد نخور.
تنوع کم.
کیفیت پائین بازیا ...

بابا بیخیال میثم خسته نشدی...

quote_icon.png
نوشته شده توسط Miesam

انحصاری های بدرد نخور.
کیفیت پائین بازیا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or