من که تست میکنم کار میکنه ... نمیدونم حالا میخواید دوباره آپلود کنم تو یه سایت دیگه؟اره قبلا یعنی تا چند ساعت پیش کار میکرد ولی الان دیگه کار نمیکنه..
چی بگم ...یکم زیاده ولی اگه می ارزه دانلود کنیم
ببین فایل سیوش در گیم میکر کلا شد دو مگ !!!! وقتی اگزش کردم شد هشت مگابایت !بازی های سگا رو مثلا نگاه کن خیلی حجم داشته باشن 5 مگابایت
ممنون ! شما لطف کردی.من بالاخره بازیتو دیشب دانلود کردم و الان بازی
that's my honor !!!خوب من به بازی تو از 10 نمره 4 میدم
مثلا خیر سرم میخواستم از بازی های دوهزارو شیش کم نیاره !!!خیلی زیاد از پارتیکل سیستم ها استفاده کردی که باعث میشه بازی با فریم ریت یکنواخت اجرا نشه
بدون موسیقی پس زمینه شما کچلم کردین از بس گفتین حجمش زیاده !!!موسیقی پس زمینه نداره
بازی اگه مشکلی داشته باشه در همون اول که داره لود میکنه اخطار میده و میگه در کدوم ابجکت و کدوم خط برنامه نویسی مشکل داره ...حجمش نسبت به بازی حدود 4 برابره(احتمالا یه مشکلی داره)
بقول خودش !!! آدم نمیتونه هم گرافیست باشه هم ویروس نویس باشه هم ...پس زمینه هات یه مقداری سادن
خب هیجان بازی رو دوچندان میکنه این قسمت .هر بار که دشمن از بین میره یا شما آسیب میبینی خلبان محترم از واژه های بیگانه Nice Shot و Very Good و غیره استفاده میکنه که تعددش یه مقداری برای کسایی که زیاد بازی کنن اعصاب داغون کن میشه
برای صدای شلیک از صدای اسلحه M4 هم راه با Silencer استفاده شدهصدای شلیک هم چیزی شبیه صدای شلیک مسلسله اما در عمل انقدر سریع نمیشه شلیک کرد
ناراحت چیه . چاکرتمامیدوارم از من ناراحت نشی چون من وقتی به یه بازی نمره میدم و میگم خوبه یا نه الکی نیست و دلایلشو قشنگ به طرف میگم
and that's how it's done !Well Done
نه کم که نمیاره :cheesygriنوشته شده توسط SHvIRUS:مثلا خیر سرم میخواستم از بازی های دوهزارو شیش کم نیاره !!!
درضمن سیستم باید قوی باشه تا فریم ریت کمو زیاد نشه.
میدونم عزیز منهم منظورم کد برنامت نبودنوشته شده توسط SHvIRUS:بدون موسیقی پس زمینه شما کچلم کردین از بس گفتین حجمش زیاده !!!
تازه فکر میکنم اکشن بازی انقدر زیاد باشه که وقت موسیقی گوش کردن نداشته باشین !!!
بازی اگه مشکلی داشته باشه در همون اول که داره لود میکنه اخطار میده و میگه در کدوم ابجکت و کدوم خط برنامه نویسی مشکل داره ...
آره خوبنوشته شده توسط SHvIRUS:بقول خودش !!! آدم نمیتونه هم گرافیست باشه هم ویروس نویس باشه هم ...
درضمن همه بک گراند ها رو خودم درست کردم ... مرحله دو که قشنگ بود بک گراندش بیمعرفت
:neutral: :neutral: :neutral:نوشته شده توسط SHvIRUS:خب هیجان بازی رو دوچندان میکنه این قسمت .
این تیکه رو خوب اومدینوشته شده توسط SHvIRUS:برای صدای شلیک از صدای اسلحه M4 هم راه با Silencer استفاده شده
ما بیشترنوشته شده توسط SHvIRUS:ناراحت چیه . چاکرتم
خب برا بچه های اینجا که مشکلی نداره ... به قول رهام ماشالا همه اعضای اینجا سوپر کامپیوتر دارن !نه کم که نمیاره
اما برای یه بازی دو بعدی سیستم خیلی سنگینی میخواد
نه ... مثلا چی ؟ همش همین بود که دیدید ! چیز مخفیی توش قایم نکردم !مطمئنی چیزی اضافه نکردی که حجم فایلو انقدر ببره بالا؟
خب شما دکتریبازی منو که دیدی با اون موسیقی 2.5 مگابایتی حجمش شده بود 4 مگ
نه بابا یه زمانی افتاده بودیم تو این خط ... هاردم که ترکید توبه کردم.راستی ویروس مینویسی؟
یعنی با استفاده از زبان های برنامه نویسی دیگه؟
میتونی سورس یه کدومشون رو بهم بدی؟
اسلحه این سرباز امریکایی ها رو ندیدی تو فیلما؟فکر کنم باید یه مسلسل باشه نه؟
آزه خوب برای کامپیوتر های ما مشکلی ایجاد نمیکنهنوشته شده توسط SHvIRUS:خب برا بچه های اینجا که مشکلی نداره ... به قول رهام ماشالا همه اعضای اینجا سوپر کامپیوتر دارن !
نه ... مثلا چی ؟ همش همین بود که دیدید ! چیز مخفیی توش قایم نکردم !
خب شما دکتری
نه بابا یه زمانی افتاده بودیم تو این خط ... هاردم که ترکید توبه کردم.
اسلحه این سرباز امریکایی ها رو ندیدی تو فیلما؟
سایلنسر هم همون صداخفه کن خودمونه :d