BazicenterPong

• Thread starter Thread starter Aurlito
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا خیلی خوبه:دی شما نمیخوای اینو با کمک مغازه زنجیره ای SH!T GAME منتشر کنی؟ بچه ها هم هستن برات Boxshot درست میکنن. اگر خواستی ورژن های بعدی رو هم بسازی من خودم برات Overhypeــش میکنم:دی

پ.ن:شوخی بود:دی

اقا خیلی خوبه:دی شما نمیخوای اینو با کمک مغازه زنجیره ای SH!T GAME منتشر کنی؟ بچه ها هم هستن برات Boxshot درست میکنن. اگر خواستی ورژن های بعدی رو هم بسازی من خودم برات Overhypeــش میکنم:دی

پ.ن:شوخی بود:دی
خودم فعلا یک بازی در دست ساخت دارم چرا اینو بدم. اینم کاورش: :دی
fgsfs.jpg

ممنون از همه دوستان.
سخته! (اما چاره ای نیست!) :hurted1:
فکر کنم جهت حرکت توپ هم بعضی وقتا درست نیست.
موفق باشی
سلام.
مشکل از اینه که نسخه ی Lite گیم میکر سریع متغیرها رو به توابع نمیده.
آخه زاویه ای که توپ میگیره وقتی برمیخوره به این پداله موضع بازگرد میشه تفاضل Xـه توپه به Xـه پدال بعلاوه ی 90 تا بشه یک زاویه ی تند یا باز.
حالا وقتی که انجین دوتایی رو باهم حساب کنه، دقیق میشه. وقتی که یکیشون رو کم و زیاد حساب کنه که زیاد اتفاق می افته. بعضی وقتهاه هم قات میزنه 90 رو توی عبارت جا نمیذاره. اما درکل نسبت به فلش واینجور چیزا بهتره.

آخه زاویه ای که توپ میگیره وقتی برمیخوره به این پداله موضع بازگرد میشه تفاضل Xـه توپه به Xـه پدال بعلاوه ی 90 تا بشه یک زاویه ی تند یا باز.

تا حالا با گیم میکر کار نکردم، نمیدونم اینجا چه پارامترایی رو بر میگردونه :confused:
ولی اونجوری که فهمیدن الگوریتم کارتون درسته و اگه تو برنامه اشتباهی نباشه انجین باگ داره..

ولی در کل کارتون "خیلی" ارزش داره.

جالب بود محمد ! انگار دلت خیلی خونه (خون هست !) از دست 4 گروه ! به امید بازیهای پیشرفته تر با قابلیت انتقام گیری از این اقشار سایت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or