Bazicenter Series - Minecraft

اقا یه چند تا سوال دشاتم .

من چجوری میتونم حیوانات اهلی مثل گاو گوسفند پرورش بدم ؟

بعدش این راه اهن هسات که میسازی ؟ به چه درد میخوره ؟ چجوری باهاش معدن استخراج کنم ؟ ممنون اگه کامل توضیح بدین
در جواب سوال اول گندوم بگیر تو دستت دنبالت میان اگه گندوم رو بدی بهشون بچه دار می شن.:d
در جوا سوال دومی راه اهن برای حمل و نقل وقتی تو ریل می زاری دو واگون درست کن(سنگ رو به شکل کاسه بزار درست می شه)یکی رو با اجاق تر کیب کن یکی رو هم واسه این که خودت سوار شی.بعد با زغال سنگ رو اجاق واگونی(عجب اسمی گفتم:d) بزن می بینی خودش حرکت می کنه. اگه یک واگن اضافه درست کنی اون وقت بجای اجاق از جعبه که وسایلت رو توش می زاری بزاری یه جعبه قابل حمل تولید می شه.اگه ترکیب درست کردن همه وسایل رو می خوای Minecraft Wiki - The ultimate resource for all things Minecraft بیا.:d البته همین سوال دومی رو که گفتی تا همین دو روز پیش نمی دونستم.:d

یکی به منم کمک کنه باو منم میخوام بازی کنم
میگه cant conect to mincraft.net یعنی چی؟ خواهشن نگید تو صفحات بگرد همرو گشتم بگید چیکارکنم؟ بازی رو پاک کردم یه لینک درست که خودتون دانلود کردید رو بدید و بگید چیکار کنم

میگه cant conect to mincraft.net یعنی چی؟ خواهشن نگید تو صفحات بگرد همرو گشتم بگید چیکارکنم؟ بازی رو پاک کردم یه لینک درست که خودتون دانلود کردید رو بدید و بگید چیکار کنم
احتمال میدم کرک بازیت خراب باشه:-/

عزیز سرور اوریج نمی تونی وصل شی می خوای یاد بگیری یه زنگ بهم بزن !

گندم از کجا پیدا کنم ؟ هر چی میگردم نیست
گندم رو باید بکارید.
کشاورزی هم خیلی توضیحاتش طولانیه! خلاصه بگم باید با خراب کردن علف های بلندی که رو زمینه تخمشونو جمع کنی بعد یه زمین رو شخم بزنی کنارش هم آب بزاری که خیس باشه بعدگندم رو بکاری. نور هم باید زیاد باشه ولی تو فضای بسته هم میشه کشاورزی کرد باید مشعل زیاد بزاری.
راهنمای کشاورزی : Wheat Farming - Minecraft Wiki

وقتی چندتا چمن بزنی دونه های سبز رنگی می گیری بعد کنار رود یا دریاچه باید یه شخم درست کنی(مثل کلنگ درست می شه فقط باید از کناره هاش یکی رو برداری مثل L برعکس کنار اب رو با اون شخم بزن.(نکته:دقیقا کنار اب نه دوتا اون بر تر)بعد دونه رو بکار بعد چند وقت بزرگ می شه به رنگ زرد.تاوقتی سبزه برشون ندار چون تا زرد نشه فایده نداره.اون وقت بردار یه گندوم داری.
مشکلی نیست به آب چسبیده باشه. باید هم بالای گندم قهوه ای باشه و تنش زرد اگه همش زرد باشه هنوز کال هست :d

گندم از کجا پیدا کنم ؟ هر چی میگردم نیست
من اتفاقی یه روستا پیدا کردم که فکر کنم تو مال تو هم باشه زمینای اونا پر گندمه
وقتی چندتا چمن بزنی دونه های سبز رنگی می گیری بعد کنار رود یا دریاچه باید یه شخم درست کنی(مثل کلنگ درست می شه فقط باید از کناره هاش یکی رو برداری مثل L برعکس کنار اب رو با اون شخم بزن.(نکته:دقیقا کنار اب نه دوتا اون بر تر)بعد دونه رو بکار بعد چند وقت بزرگ می شه به رنگ زرد.تاوقتی سبزه برشون ندار چون تا زرد نشه فایده نداره.اون وقت بردار یه گندوم داری.

---------- نوشته در 04:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

مشکلی نیست به آب چسبیده باشه. باید هم بالای گندم قهوه ای باشه و تنش زرد اگه همش زرد باشه هنوز کال هست
نگرفتی از بس تو زرد تاکید کردم قهوهای می شه:d

---------- نوشته در 04:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:40 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال این ادمایی که تو این بازی هستند کین؟؟منظورم همونایی که یه کلیسا با چندتا کلبه ساخته اند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or