امين تو بياي كه عالي ميشه. من دوست دارم همه باشه واسه همين ممكنه تاريخا رو يكي دو روز اينور اونور بندازيم كه بروبچ بيشتر باشند.اخرای شهریور باشه احتمالا من بیام:biggrin1:
خب دوست عزيزدوست عزیز لطفا پست ندید تا تاپیک قرار داغ بالای صفحه باشه بقیه ببینند!!! این پروژه ی شما وقتش الان نیست!
من بيكار نيستم كه وقتمو تو اين تاپيك تلف كنم. پس مطمئن باش الكي نيست. اگه اولين پستو تو اين تاپيك بخوني به نظرم گويا هست. اگه دوباره توضيح بدم حرف تكراري زدم. اگه شما مخالفي قبول. ولي ميتوني دليلش رو اينجا بنويسي كه منم يعني ما هم قانع بشيم. و اگه موافقي خب بيا سعي كنيم كه راههاي بهتر انتخاب كنيم. بازم بگم من حرف الكي هيچوقت نميزنم....خب حالا شما چی میگی!!؟؟ میخوای چیکار کنی؟ بیشتر توضیح بده ببینم حرف الکی یا نه!
يه مدير مارو قابل ندونست جواب سوال بالا رو پاسخ بده؟من بيكار نيستم كه وقتمو تو اين تاپيك تلف كنم. پس مطمئن باش الكي نيست. اگه اولين پستو تو اين تاپيك بخوني به نظرم گويا هست. اگه دوباره توضيح بدم حرف تكراري زدم. اگه شما مخالفي قبول. ولي ميتوني دليلش رو اينجا بنويسي كه منم يعني ما هم قانع بشيم. و اگه موافقي خب بيا سعي كنيم كه راههاي بهتر انتخاب كنيم. بازم بگم من حرف الكي هيچوقت نميزنم....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در جواب دوست دومي هم بگم كه انگيزم از زدن تاپيك كاملا مشخصه
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
در ضمن خيلي مشتاقم نظر يه مدير رو در اين باره بدونم
امين ديگه حنات براي ما رنگ نداره !!! الكي جو سازي نكن ! :cheesygriاخرای شهریور باشه احتمالا من بیام:biggrin1:
امين ديگه حنات براي ما رنگ نداره !!! الكي جو سازي نكن ! :cheesygri
................
منم با اصل موضوع مشكلي ندارم ولي همونطور كه دوستان گفتن شما كمي عجله كردي !
ما كه از الان نمي تونيم اون روز رو پيش بيني كنيم . باز اگه يه ماه - دو ماه ديگه بود يه چيزي ...
ولي ايده ي خوبي هست , رو منم حساب كنيد ...
راستي ميگم پايه ايد تاپيك اله كامپ 86 رو هم بزنيم ؟
چرا كه نه؟ همه دعوتن. شما تشريف بياريد كادو پيشكشنوشته شده توسط [DOG];132705:منم راه میدید بیام کادو هم میارما
عزيزان دورانديشي رو فراموش كرديد :birthday:فكر نكنم كسي با اين پيشنهاد كه يك جا جمع شويم و جشن بگيريم مشكل داشته باشه!
بيشتر مشكلات سر اينه كه اين مسله خيلييييييييييييييييي زود بيان شده.
مثلا بايد اوايل تابستان(كه باز هم زوده)اين تاپيك رو ميزدين.