ســــــــــــــــــــــــل آم
من اين تاپيك رو تازه اومدم ....... قبلا ام ديده بودمش ولي اونموقه زياد فعال نبود.......گفتم منم يه چيزي بذارم....بده ولي به هر حال.....تحملم كنين http://tinypic.com/fu56d5.jpg
اون كاراكتره سمته راست تصوير رو بره اين بالاتر گذاشتم تا اگر دور از جون تو دسكتاپتون گذاشتينش روي ... بار بيفته (اسمش رو يادم رفته)
-----------------------
لبت خندون و روزاتون پر ثمر...
سلام.آقایون تا امشب ساعت 12 وقت دارین.از اونجا که من مطلعم شهرام گفته تا 2 هفته دیگه به اینترنت نمیاد پس من به MOSTAFA_AZ همون همکار شهرام هماهنگ کردم.اگه اشتباه نکنم پرهام جان شما هم همون پرهام تو مجید آن لاینی درسته؟اگه اینطوری باشه شما از همین الان داور اعلام میشی یعنی 2 تا داور داشته باشیم.اینطوری بهتره.(ما منتظر موافقتت هستیم. :mrgreen: )موافقا در یک پیغام موافقتشونو اعلام کنن.در ضمن اگه من مجید آن لاینی ها رو میگم بیان به خاطره حرفه ای تر بودنشونه بعد ما رو فحش ندین بگین رامین بچه بدی بود .
سلام
من مصطفي هستم . دوست شهرام و مهندس رجيستر ( رامين ) .
ظاهرا براي اين هفته 5 تا طرح از 3 نفر بود كه من از هر نفر يه طرح انتخاب كردم و بين اينا از صد نمره انتخاب ميكنم . رتبه بندي اين سه نفر طبق نظر شخصي من به ترتيب زير هستش :
البته با توجه به اينكه رامين جان فرموندن بايد يه داور ديگه هم باشه و در غياب شهرام من دوست مشترك خودم و شهرام رو به عنوان داور دوم انتخاب كردم . البته اگه دوستان رضايت داشته باشن . اسم ايشون parham هستش .
سلام من پرهام هستم از دوستان مصطفی و شهرام ... امیدوارم که اوقات خوبی باهم داشته باشیم ... من از سایت مجید آنلاین اومدم اینجا که بتونم تو جمع شما باشم ، مصطفی گفت به خاطر اینکه شهرام نمیتونه بیاد من هم بیام که به طرح های *خوب و زیبای* شما عزیزان امتیاز بدم ... خوب از مقدمه که بگذریم میرسیم سر کار ها ... * یه وقت برای عزیزان مشکل ایجاد نشه اگر من یا مصطفی به کاری میگیم خوب هستش از حد نصاب امتیازات یا بگیم بد هستش ، به هر حال این فقط یک نظر هستش * ...
طرح مربوط به دوست عزیز kakero youga | امتیاز کسب شده : 70
طرح مربوط به دوست عزیز mohandes_register | امتیاز کسب شده : 50
طرح مربوط به دوست عزیز Ehy18 | امتیاز کسب شده : 60
خوب حالا نسبت به اینایی که میگم باید نمره داده بشه از هفته بعد:
1.تبلیغات برای بازی سنتر
2.معرفی یک بازی
3.رنگبندی
4.طرح کلی
5.استفاده از آبجکت ها
موارده بالا در یک طرح ضروری است.
با تشکر...