همچنان نمیتونم این حرفتو درک کنم من
نمراتش هم که الان اومدن رسما ترکونده همه رو
من سال دیگه به خاطر همین بازی میخوام وی یو بگیرم (البته دلیل اصلیش زلدا ست ولی فعلا همین )
متاسفانه این Sold Out شدن ها زیاد خوب به نظر نمی رسه.خیلی ها می گن که بعضی جاها حتی توی قفسه هم نذاشتن بازی رو,پیدا کردن بازی واقعا سخت هست از قرار معلوم و درن نهایت هر فروشگاه 6 تا کپی بیشتر نداره که سریع تموم می شه.
به نظر می رسه نینتندو یکم بیشتر از تعداد پیش خرید شده ها برای هر خرده فروشی فرستاده.
از اون طرف تبلیغات الان Nintendo برای بازی یکم عجیب به نظر می رسه وقتی که بازی رو به زور باید پیدا کرد.به عنوان مثال توی Nintendo Life تبلیغات بازی هست,2 تا تریلر هم بعد از اومدن بازی دادن برای امتیازات بازی که چه بازی خوفی هست و برید بخریدش
کلا Nintendo هم مقصر هست,وقتی توی فروشگاه ها به زور 6 تا نسخه پیدا می شه,این تبلیغات بازی برای چی هست؟که ملت تا فروشگاه ها برن,دست خالی برگردن؟این undership شدن کاملا تقصیر نینتندو نیست
ببین، فروشگاه ها مقدار نسخه هایی که میخوان دریافت کنن رو مشخص می کنن. مثلا فلان فروشگاه میاد به نینتندو میگه ما فقط (مثلا) 100 نسخه از بازی رو میخوایم. نینتندو هم همونقدر بهشون میده.
وقتی یوزربیس وی یو کم باشه (و تو این کیس، بازی هم مخاطب های کمی داشته باشه و یه بازی بزرگسالانه باشه)، فروشگاه ها قطعا نسخه های کمتری درخواست می کنن. برای همین بازی undership میشه.