خب
در مورد تریلر
قبل از همه چیز باید بگم که داستان بازی همنطوریه که فکر می کردم، شیاطین به Bayo خیانت میکنن، ژان تو یه جایی زندانی میشه و Bayo باید نجاتش بده. اون پسره هم احتمالا بهش کمک میکنه و اون Lumen Sage (که برخلاف تصورم، مرد هست
) هم دشمن جدید Bayoـه.
اما در مورد خود بازی. یه چیزی تو دلم هست که باید بگم
از وقتی تریلر E3 رو دیدم، یه چیزی اذیتم می کرد و اونم این بود که بازی یکم بیش از حد شبیه نسخه اوله (از نظر گیم پلی). این احساس رو توی تریلر جدید هم حس کردم. آره Umbran Climax، اسلحه های جدید، Torture Attack های جدید و دشمن های جدید هستن، اما هیچ کدوم از اینا باعث باعث نمیشن که بازی یه تغیر بنیادی نسبت به بازی اول داشته باشه. بازی های کامیا همه کامل هستن. همه چیز که لازمه توی بازی باشه توی بازی هست. اگه دنباله ای برای بازی ساخته بشه باید به طور کل گیم پلی رو چند قدم به جلو ببره. برای همین Okamiden نسبت به Okami تجربه ناب و خاصی نبود و برای همین DMC3 نسبت به DMC1 پیشرفت قابل ملاحضه ای داشت چون گیم پلی رو چندین قدم برد جلو و کلا زیر و روش کرد. اگه برای Bayo میخواست دنباله ای ساخته بشه، باید کاری رو میکرد که DMC3 برای DMC1 کرد. یعنی باید سیستم مبارزات رو به طور کل متحول می کرد. این کار فقط از شخص کامیا بر میاد. با توجه به چیزایی که از تریلر دیدم متاسفانه فکر نکنم هاشیموتو مال این حرف ها باشه. Umbran Climax کاملا یه چیز اضافی به نظر میاد که فقط برای رفع تکلیف و صرفا یه چیز جدید بودن توی بازی هست (و تقریبا یه چیزی مثل این رو با آیتم Climax Brace تو بازی اول داشتیم).
Don't get me wrong!
شماره دوم بازی خوبی خواهد شد. چون نه پلاتینیوم بلده بازی بد بسازه و نه کلا فرمول Bayo چیزی هست که بشه بازی بدی از توش در آورد. بازی بسیار لذت بخش و سرگرم کننده و فوق العاده خواهد شد اما کاری رو نمیکنه که شماره اول با ژانر کرد. فکر کنم برای دیدن همچین تحولی باید صبر کنیم کامیا به این سری برگرده یا یه بازی دیگه تو همین سبک بسازه! 
اما در مورد خود بازی. یه چیزی تو دلم هست که باید بگم
Don't get me wrong!
آخرین ویرایش: