Bayonetta 2 برای Wii U تایید شد

Behrooz

کاربر سایت
55689459918241226228.jpg

امروز در جریان کنفرانس نینتندو رسما اعلام شد که Bayonetta 2 قرار است به صورت انحصاری برای Wii U عرضه شود.

ناشر بازی نینتندو می‌باشد.
سازنده‌ی بازی به مانند قبل پلاتینیوم گیمز است و Yusuke Hashimoto کارگردانی آن را بر عهده دارد (وی قبلا تهیه کننده‌ی نسخه‌ی اول بود).
Kamiya نیز بر روی روند ساخت بازی نظارت کامل دارد.
تاریخ عرضه سال 2013 می‌باشد.

اولین تریلر:
http://www.youtube.com/watch?v=hirJAOc2D3k&feature=player_embedded

تصاویر تریلر:

آخرین ویرایش:
یعنی مسخره ترین خبر اخیرم بود. 1% هم امکان نداره انحصاری بمونه. ببینید کی گفتم. دیگه هیچ رقمه نتونسته Wii U رو بکنه تو چشم ملت میخواد با این کارا ملت رو بکشه سمت خودش. (من خودم از طرفداران نینتندو بودم و همیشه هم سنگش رو به سینه زدم اما این حرکت face palm داره بخدا :| )

اون ناشر بودن Nintendo هم فريب كاري هستش به نظرم.چون اگه Sega ناشر بود ملت مي فهميدن بعدا بر روي كنسول هاي ديگه هم عرضه ميشه خواستن ملت رو دور بزنن بگن ناشر Nintendo هستش تمام.بعدا كه Wii U رو كردن تو پاچه مردم بيان رو كنسول هاي ديگه هم عرضه كنن بگن مگه كور بودين نمي ديدين لگوي Sega رو به اون گنده گي.:))

خیلی جالب میشه مایکرو تو کنفرانس E3 2013 بگه Agent به صورت انحصاری برای next xbox میاد !:))

بعد از اون طرفم سونی بگه RYSE به صورت انحصاری برای PS4 و با پشتیبانی کامل از move 2 عرضه میشه !

بعد نینتدو هم بیاد بگه L.A NOIR 2 انحصاری برای WII U آخر 2014 عرضه میشه ! (خداییش کسی از بایونتا 2 خبر داشت ؟!)

آی بخندیم ! آی بخندیم !!!
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
برای منم مهم نيست چون كنسول نسل بعد و بازی های نسل بعدی كه منتظرشونم اينا نيستن. نمی دونم چرا يه عده (كه فن نينتندو هم نيستن) هايپ زده شدن.
حدود يه سال يه سال و نيم ديگه كه لاين آپ سونی و مايكروسافت برای نسل بعد رو ببينيد يادتون می ره كنسول به اسم Wii U هم وجود داشته!
حالا اگه تو اين مدت كسی بخواد نسل بعد واقعی رو كه يه شمه اش انريل انجين4 و Samaritan ـه رو با مدل يكم قوی تر شده همين نسل عوض كنه بايد واقعا فن نينتندو و بازيهاش باشه فكر كنم.
آدم بخواد خرج ميليونی بكنه دست نگه می‌ داره می ده برای نسل بعد واقعی.

برای منم مهم نيست چون كنسول نسل بعد و بازی های نسل بعدی كه منتظرشونم اينا نيستن. نمی دونم چرا يه عده (كه فن نينتندو هم نيستن) هايپ زده شدن.
حدود يه سال يه سال و نيم ديگه كه لاين آپ سونی و مايكروسافت برای نسل بعد رو ببينيد يادتون می ره كنسول به اسم Wii U هم وجود داشته!
حالا اگه تو اين مدت كسی بخواد نسل بعد واقعی رو كه يه شمه اش انريل انجين4 و Samaritan ـه رو با مدل يكم قوی تر شده همين نسل عوض كنه بايد واقعا فن نينتندو و بازيهاش باشه فكر كنم.
آدم بخواد خرج ميليونی بكنه دست نگه می‌ داره می ده برای نسل بعد واقعی.

UE 4 و CE 3 رسما اجرا شدنشون روی Wii u تایید شده حرفی درش نمیمونه چون گفتن میشه یعنی میشه همین الانشم میگفتند ولی صدرنشینی برای کنسول های nintendo شد و بازیهای مناسبی هم براش امد و فروش فوق العاده ای هم داشتند.
اینم نسل بعدیه از کجا 1 میلیون رو میارید؟!!
Tech demo زلدا رو ببینی مثل همین UE4 ,و اینا بود
دزدی:(
همین الآن هم این نسل 1 میلیون رو رد کرده این که تازه 1 میلیونِ:))
منظور من این بود که 1 میلیون رو چطور قیمت گذاری کردید که شده 1 میلیون بعد بایدم باشه الان کنسول های نسل حاضر مثل 360 از 950 هم داریم چطور پول 950 میدن پول اینم بدن

آخرین ویرایش:
اون ناشر بودن Nintendo هم فريب كاري هستش به نظرم.چون اگه Sega ناشر بود ملت مي فهميدن بعدا بر روي كنسول هاي ديگه هم عرضه ميشه خواستن ملت رو دور بزنن بگن ناشر Nintendo هستش تمام.بعدا كه Wii U رو كردن تو پاچه مردم بيان رو كنسول هاي ديگه هم عرضه كنن بگن مگه كور بودين نمي ديدين لگوي Sega رو به اون گنده گي.:))
یعنی واقعا نینتندو حاضره اعتبارش را به خاطر سود سگا از دست بده ؟ وقتی نینتندو تو کنفراسش بازی را انحصاری Wii U معرفی میکنه تقریبا باورکردنی نیست که یه روز دیگه برای یه کنسول دیگه عرضه بشه ،کوجیما هم میتونست MGS4 را همین چندروز واسه 360 معرفی کنه و سود زیادی نصیبش بشه ،خیلی بعیده که شرکت هایی به بزرگی سونی یا نینتندو که یه بازی third party را انحصاری میکنن به راحتی اجازه بدن که بازی مولتی پلتفرم بشه

گویا امتیاز بایو رو سگا واقعا به نینتندو واگذار کرده:(

Edit: Sega sold the rights to Nintendo. I only saw a screen capture of the chat conversation with Sega so I cannot provide a link. Knowing Nintendo and their primary target audience, they will dumb it down and tone it down. For those looking forward to it...I wouldn't jump the gun.

یعنی واقعا نینتندو حاضره اعتبارش را به خاطر سود سگا از دست بده ؟ وقتی نینتندو تو کنفراسش بازی را انحصاری Wii U معرفی میکنه تقریبا باورکردنی نیست که یه روز دیگه برای یه کنسول دیگه عرضه بشه ،کوجیما هم میتونست MGS4 را همین چندروز واسه 360 معرفی کنه و سود زیادی نصیبش بشه ،خیلی بعیده که شرکت هایی به بزرگی سونی یا نینتندو که یه بازی third party را انحصاری میکنن به راحتی اجازه بدن که بازی مولتی پلتفرم بشه

چه ربطي به اعتبار نينتندو داره.من گفتم اينها فرضيه هستش.چيزي كه الان مشخصه اينه كه بازي انحصاريه.بعد عرضه هم اگه با تاخير روي كنسولهاي ديگه هم بياد هيچ اتفاقي نمي افته.

گویا امتیاز بایو رو سگا واقعا به نینتندو واگذار کرده:(

فعلا تاييد نشده.اگه ميفروخت لگوي SEGA به اون بزرگي اونجا نبود.

تريلر رو ديدم.از بس بحث انحصاري شده ديگه در مورد خود بازي هيچ كس حرف نميزنه.

چيزي كه مشخصه احتمالا يك شخصيت جديد قابل بازي خواهيم داشت.

فقط نكته اي كه منو ناراحت ميكنه اينه كه كارگردان كاميا نيست.نمي دونم اين چه مرضي هستش كه كاميا دوتا بازي پشت سر هم نميسازه.

اكشن بازي در حد همون قبلي باشه يكم داستان تقويت بشه كافيه تا بهترين تاريخ بشه.

كاش فقط مثل آدم ميومدن بازي رو براي هر سه تا كنسول معرفي ميكردن ابهتش حفظ ميشد.به هر حال براي 2 روز هم كه شده WII Uميگرم اينو بازي ميكنم:d

البته از یه طرفم احتمال داره بازی نسل بعد باشه که در اینصورت فعلا درانحصار نینتندو میمونه تا که کنسولای بعدی سونی و ماکرو عرضه شن!
اقا جان اگر بازی برای نسل بعد بود سازندش می گفت برای wii u و کنسول های نسل بعد مثل این همه سازنده اسم کنسول رو هم نمی اورد وقتی نینتندو میاد توی کنفرانسش می گه بازی اختصاصی هست یعنی هست رابطه ی p و nintendo هم خیلی بهم نزدیک هست اگر اشتباه نکنم

تريلر رو ديدم.از بس بحث انحصاري شده ديگه در مورد خود بازي هيچ كس حرف نميزنه.

چيزي كه مشخصه احتمالا يك شخصيت جديد قابل بازي خواهيم داشت.

فقط نكته اي كه منو ناراحت ميكنه اينه كه كارگردان كاميا نيست.نمي دونم اين چه مرضي هستش كه كاميا دوتا بازي پشت سر هم نميسازه.

اكشن بازي در حد همون قبلي باشه يكم داستان تقويت بشه كافيه تا بهترين تاريخ بشه.

كاش فقط مثل آدم ميومدن بازي رو براي هر سه تا كنسول معرفي ميكردن ابهتش حفظ ميشد.به هر حال براي 2 روز هم كه شده WII Uميگرم اينو بازي ميكنم:d
گفتی ارم سگا اونا چیکار میکنه خوب معلومه سگا ناشر بیرون از ژاپن بازی هست دیگه این مشخصه بعدشم این که سگا بازار فروشش تو امریکا خوبه

به نظر من تو نسل بعد کنسولها، بازیهای مشترک بینشون بیشتر میشه، با توجه به بازی هایی که تا الان برای WII U تایید شده احتمالش هم هست که این بازی فقط در انحصار زمانی باشه
من که نمیتونم دوکنسول همیشگیم رو بخرم بعد برم یه WII Uهم بخرم:d
ایشالا میاد:d
ولش کنین بابا Kamiya نمیسازتش:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or