malek911
کاربر سایت
ویتا روی دانلود فایل هاش مشکل می خوره نه آپدیت هاش، موقع دانلود فایل ps3 prox کار نمی ده
اگر می تونی یک team viewer بده به من
watst?
ویتا روی دانلود فایل هاش مشکل می خوره نه آپدیت هاش، موقع دانلود فایل ps3 prox کار نمی ده
اگر می تونی یک team viewer بده به من
من یک نکته در مورد این برنامه بگم، این برنامه برای این طراحی شده که بازی هایی که شما با ویتا می خواید دانلود کنید رو بتونید با PC دانلود کنید و بعد روی ویتا بریزید
سوال:
1-آیا روی پچ های بازی های ویتا و آپدیت های بازی های ویتا کار می کنه؟آیا روی بازی های PS3 کار می کنه؟آیا روی پچ ها و آپدیت های بازی های PS3 کار می کنه؟ نمی دونم، هدف طراحی از این برنامه این نبوده، شاید جواب بده شاید هم نه، اما چیزی که در مورد PS3 به طور قطع می شه گفت اینه که تا وقتی کسی Team viewer به من نده تا روی PS3 Original تست های انجام بدم این برنامه اگر مشکلی روی PS3 داشته باشه ، کماکان با مشکل خواهد موند
برای آپدیت های بازی های ویتا و پچ های بازی ها هم اگر مشکلی بود ، شاید بعدا حلش کردم،در حال حاضر تست نکردم اما فکر نکنم مشکلی باشه
این برنامه کلا عشقیه، یک چیزی دم دست نوشتم کار خودم راه بیفته گفتم بزارم 4 نفر دیگه هم استفاده کنن
دمت گرم رلیزش کن بهره ببریم:bighug:ولی اون قسمت آخر رو یکم بیشتر توضیح بده چون در جریان نیستم.و یه سوال اینکه واسه چی چپ و راست بن میشی؟:dنسخه جدید Bay Life Pr0xy با قابلیت ساپورت کامل از دانلود و آپدیت بازی ها در vita و ps3 آمادست، هروقت این مسخره بازیه این nab تموم شد ریلیزش می کنم
در نسخه جدید یک مد جدید به اسم Hamster Mode اضافه شده که مشکلات انتقال آپدیت رو در ps3 و vita کاملا حل می کنه