Bay Life Pr0xy

من یک نکته در مورد این برنامه بگم، این برنامه برای این طراحی شده که بازی هایی که شما با ویتا می خواید دانلود کنید رو بتونید با PC دانلود کنید و بعد روی ویتا بریزید

سوال:

1-آیا روی پچ های بازی های ویتا و آپدیت های بازی های ویتا کار می کنه؟آیا روی بازی های PS3 کار می کنه؟آیا روی پچ ها و آپدیت های بازی های PS3 کار می کنه؟ نمی دونم، هدف طراحی از این برنامه این نبوده، شاید جواب بده شاید هم نه، اما چیزی که در مورد PS3 به طور قطع می شه گفت اینه که تا وقتی کسی Team viewer به من نده تا روی PS3 Original تست های انجام بدم این برنامه اگر مشکلی روی PS3 داشته باشه ، کماکان با مشکل خواهد موند
برای آپدیت های بازی های ویتا و پچ های بازی ها هم اگر مشکلی بود ، شاید بعدا حلش کردم،در حال حاضر تست نکردم اما فکر نکنم مشکلی باشه

این برنامه کلا عشقیه، یک چیزی دم دست نوشتم کار خودم راه بیفته گفتم بزارم 4 نفر دیگه هم استفاده کنن

من یک نکته در مورد این برنامه بگم، این برنامه برای این طراحی شده که بازی هایی که شما با ویتا می خواید دانلود کنید رو بتونید با PC دانلود کنید و بعد روی ویتا بریزید

سوال:

1-آیا روی پچ های بازی های ویتا و آپدیت های بازی های ویتا کار می کنه؟آیا روی بازی های PS3 کار می کنه؟آیا روی پچ ها و آپدیت های بازی های PS3 کار می کنه؟ نمی دونم، هدف طراحی از این برنامه این نبوده، شاید جواب بده شاید هم نه، اما چیزی که در مورد PS3 به طور قطع می شه گفت اینه که تا وقتی کسی Team viewer به من نده تا روی PS3 Original تست های انجام بدم این برنامه اگر مشکلی روی PS3 داشته باشه ، کماکان با مشکل خواهد موند
برای آپدیت های بازی های ویتا و پچ های بازی ها هم اگر مشکلی بود ، شاید بعدا حلش کردم،در حال حاضر تست نکردم اما فکر نکنم مشکلی باشه

این برنامه کلا عشقیه، یک چیزی دم دست نوشتم کار خودم راه بیفته گفتم بزارم 4 نفر دیگه هم استفاده کنن

کارت درسته .یه خورده حرفه ای ترش بکن و ایراداتش و باگاش برطرف کن همه دعات میکنند.
Team viewer الان این چیه ؟تا بزارم

داداش مشکل داره شما که واسه ویتا انجام دادی یه آموزش گام به گام بزار دعات میکنیم
مراحل کار دقیق بگی ممنون میشم
آخه ینمه با ps3prox فرق داره چجوری باید xml سیو کنم چون نواری واسش تو برنامه شما نیست

نسخه جدید Bay Life Pr0xy با قابلیت ساپورت کامل از دانلود و آپدیت بازی ها در vita و ps3 آمادست، هروقت این مسخره بازیه این nab تموم شد ریلیزش می کنم :)

نسخه جدید Bay Life Pr0xy با قابلیت ساپورت کامل از دانلود و آپدیت بازی ها در vita و ps3 آمادست، هروقت این مسخره بازیه این nab تموم شد ریلیزش می کنم :)
دمت گرم رلیزش کن بهره ببریم:bighug:ولی اون قسمت آخر رو یکم بیشتر توضیح بده چون در جریان نیستم.و یه سوال اینکه واسه چی چپ و راست بن میشی؟:d

سلام
من الان با اون برنامه پست اول تونستم یه فایل آپدیت رو برای یکی از بازی های ویتا دانلود و به راحتی منتقل کنم
فقط یه سوال ؟ برای PS3 هم جواب مید ه ؟

سلام مجدد
بچه ها من الان 3 تا فایل دیگه رو با این روش تست کردم
ببینید بار اول و دوم راحت جواب داد ولی بار سوم گیر میداد
تست کردم دیدم باید اون قسمت REPLACE رو خیلی زود انجام بدی
من بعد از بستن برنامه و باز کردن مجددو دوباره لینک دانود گرفتن و سریع توی قسمت ADD اضفه کردن و وارد کردن لینک و زدن دکمه RESUME در کمتر از 10 - 15 ثانیه تونستم با همین نرم افزار جواب بگیرم
یه تست دیگه باید بزنم تا کاملا مطمئن بشم :)

سلام
همین الان که دارم این پست رو میدم خیلی راحت در حال اتقال یه فایل 563 MB از PC به PS VITA هستم با همین برنامه
خیلی عالی فقط نکته مهم اینه که شما باید همه چیز رو اماده کنید و خیلی سریع عملیات Replace رو انجام داده و ازش لذت ببرید
مشکل انتقال توی ویتا حل شد
از چند ساعت دیگه میرم سراغ PS3 اینشالله بشه اونجا هم همچین کاری کرد :)
بزودی هم اگر اموزش لازم بد و بچه نتونسستند براشون آموزشش رو میزارم :)

در نسخه جدید یک مد جدید به اسم Hamster Mode اضافه شده که مشکلات انتقال آپدیت رو در ps3 و vita کاملا حل می کنه

منظورت همون نسخه پست اول هستش ؟
ببین برای کسایی که PLUS دارند و برای پچ ها میتونند از دانلود منیجر استفاده کنند آره
ولی کسایی که عضو معمولی هستند برای پچ ها و آپدیت ها باید بسار سریع عمل کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or