Battllefield: Bad Company 2 ,Multiplayer Mode

دوستان شما تو لایو تفنگهاتون crosshair دارن، مثل قسمت sp ؟ چون تفنگ من نداره و ققط باید RT را بگیرم که نشونه ی خود تفنگ بیاد. map هم ندارم . نمی دونم چرا ؟!!!

با سلام این بازی عجب گیم پلی داره ها بعضیها تو mw2 که 10pg هستن حاشون گرفته که همه دارن batel...2 میزنن میگن نوبید :laughing: یکی نیست بگه عمو کسی که با cage mach یا با دو دستگاه بازی کردن تو mw2 به زور 10pg کرده معلومه حالش میگیره همه برن batel....2 بزنن چون اون رنک قلابیشو دگه کسی نمیبینه باش پوز بده من رنکم 20 شده تو batel..........2

با سلام این بازی عجب گیم پلی داره ها بعضیها تو mw2 که 10pg هستن حاشون گرفته که همه دارن batel...2 میزنن میگن نوبید :laughing: یکی نیست بگه عمو کسی که با cage mach یا با دو دستگاه بازی کردن تو mw2 به زور 10pg کرده معلومه حالش میگیره همه برن batel....2 بزنن چون اون رنک قلابیشو دگه کسی نمیبینه باش پوز بده من رنکم 20 شده تو batel..........2
ببین اکثر کسایی که MW2 بازی می کنن من میشناسمشون مطمعا باش اونایی که 10P هستن گلیچ کردن یا رفتن کیج مچ هد شات گرفتن واسه همین دیدم دیگه نوب ها دارن زیاد میشن تو MW2 زدم تو کار babc 2 الان همونا که هدشات گرفتن و 10p شدن بر می گردن می گن ما نوبیم ؟
البته بعضی هاشون جدا بازیشون خوبه مثل tohhot 19 ,meharn kj و 4. 5 تا دیگه بقیه که می بینی 10p هستن با نوب بازی به اونجا رسیدن. دیگه اسم نمی برم کین خودت می دونی

عجب batel...2 بازای هستیدا من تازه 1هفته هست که دارم بازی میکنم رنکم 27 شده تو فرند لیستمم اول شدم خسته شدم اینجا انگار کسی حریفه من نمیشه ;)مازدیم تو کار mw2 اونجا حد اقل دوتا ایرانی میبینی اینجا طرف حتی نمیدونه مورتال چی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or