mohamada کاربر سایت Oct 31, 2011 #211 منم مشکل دارم من میرم هر مودی میگه no game found at this moment please try again نمیدونم چرا قبلا می رفتم اما الان این ارورو میده شما هم همین مشکلو داری؟
منم مشکل دارم من میرم هر مودی میگه no game found at this moment please try again نمیدونم چرا قبلا می رفتم اما الان این ارورو میده شما هم همین مشکلو داری؟
Fenris Wolf کاربر سایت Nov 10, 2011 #212 من هرروز دارم میزنم هرکی خواست ساعت 2 تا 5 بیاد امروز دیگه رسما ترکوندم! 21 کیل بدون یه بار مرگ! jakbelic
من هرروز دارم میزنم هرکی خواست ساعت 2 تا 5 بیاد امروز دیگه رسما ترکوندم! 21 کیل بدون یه بار مرگ! jakbelic
Fenris Wolf کاربر سایت Nov 10, 2011 #213 یه مدته یادم میره بپرسم این آپدیت 1 گیگه چی جریانش؟چی اضافه میکنه؟چیزاش مجانیه؟
Vanquisher کاربر سایت Jan 9, 2012 #215 نوشته شده توسط jaki: یه مدته یادم میره بپرسم این آپدیت 1 گیگه چی جریانش؟چی اضافه میکنه؟چیزاش مجانیه؟ بیشتر... اگه منظورت اپدیت اسمشو نبر 3 هست که 2 گیگه و کلی پچ به بازی اضافه میکنه و مشکلات و باگ های بازی رو برطرف میکنه.
نوشته شده توسط jaki: یه مدته یادم میره بپرسم این آپدیت 1 گیگه چی جریانش؟چی اضافه میکنه؟چیزاش مجانیه؟ بیشتر... اگه منظورت اپدیت اسمشو نبر 3 هست که 2 گیگه و کلی پچ به بازی اضافه میکنه و مشکلات و باگ های بازی رو برطرف میکنه.
Mehrdad کاربر سایت Jan 9, 2012 #216 نوشته شده توسط jaki: یه مدته یادم میره بپرسم این آپدیت 1 گیگه چی جریانش؟چی اضافه میکنه؟چیزاش مجانیه؟ بیشتر... اون آپدیت 1.5 گیگی ماله ویتنامه وقتی دانلودش کنی موقع خرید ویتنام فقط فکنم 2 مگ دانلود می کنی تا ویتنام آنلاک شه.
نوشته شده توسط jaki: یه مدته یادم میره بپرسم این آپدیت 1 گیگه چی جریانش؟چی اضافه میکنه؟چیزاش مجانیه؟ بیشتر... اون آپدیت 1.5 گیگی ماله ویتنامه وقتی دانلودش کنی موقع خرید ویتنام فقط فکنم 2 مگ دانلود می کنی تا ویتنام آنلاک شه.
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Feb 9, 2012 #218 بچه ها ادد كنيد بازي كنيم شب الان كنسول دمه دستم نيست ادد كنمتون شماها ادد كنيد. Snake36001 آخرین ویرایش: Feb 12, 2012
S sheperd3 کاربر سایت Mar 6, 2012 #220 سلام اقا منم هستم خیلی هم حرفه ای هستم هم هارد کر میزنم هم معمولی اینم گیمرتگم faster man3
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Apr 16, 2012 #222 كار سختي رو انجام دادي ، من كه 1000ـش كردم و گذاشتمش كنار ديگه همين ديرو پري رو
V vb.mohsen2 کاربر سایت Jul 25, 2012 #223 من خیلی وقته bfbc2 ملوتی نزدم.اکانت یه ماهه رایگان دارم دارم هنوز فعالش نکردم.کسی میدونه سرورهای این بازی روشن هست یا نه؟
من خیلی وقته bfbc2 ملوتی نزدم.اکانت یه ماهه رایگان دارم دارم هنوز فعالش نکردم.کسی میدونه سرورهای این بازی روشن هست یا نه؟
GodFather کاربر سایت Jul 26, 2012 #224 سلام بچه های این بازی رو باید برنر مکس بازی کنیم با همون دیسک قدیمی ها پچ شده باشه مورد نداره
sir mk کاربر سایت Jul 26, 2012 #225 سرور ها هنوز فعاله بازی هم اصلا xgd3 نیست که بخواد مکس برن رایت بشه همون پچ قدیمیه