Battlfield 3 Beta

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راحت ترین کار اینه که بوسیله برنامه Horizon بریزیدش رو فلش

وخبر خوب اینکه بتا به صورت عمومی برای هر سه پلتفرم ریلیز میشه و همه فردا میتونید از Xbox Live دانلودش کنید

دوستان بتا برای دانلود تو لایو اومد ولی‌ میخوام دانلود کنم میزانه ۴۴۸۳۹۵۳۴۶۴ مایکروسافت پوینت کم داری یعنی‌ چی‌؟! مگه پولیه اونم اینقدر؟ یا به ریجن گیر داده؟

دوستان بتا برای دانلود تو لایو اومد ولی‌ میخوام دانلود کنم میزانه ۴۴۸۳۹۵۳۴۶۴ مایکروسافت پوینت کم داری یعنی‌ چی‌؟! مگه پولیه اونم اینقدر؟ یا به ریجن گیر داده؟
من همین الان تو لایو بودم خبری بتا بتلفیلد 3 نبود اصلا برای دانلود نزاشته بود
نسخه بتا این بازی رایگان هست

---------- نوشته در 10:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:45 AM ارسال شده بود ----------

یه سوال دارم من اگه نسخه بتا رو دانلود کنم فقط با اون پروفایلی که دانلود کردم اجرا میشه یا می تونم رو تمام پروفایل ها اجرا کنم؟

من 3روزه دارم بازيش ميكنم هيچ مشكلي هم نداره فقط پر از بـــاگ كه اونم واسه اينه كه نسخه ي بتاست !‌ واسه اكانت هاي آمريكا هم امشب رليز شد نسخه ي بتاش و ميتوميد از داشبورد دانلود كنيد يا اينكه با pc دانلود كنيد
نكته : سروراي EA واسه BF3 فعلا قطع شده تا آپديت واسش بياد

یه خبر بد اونم این که دیشب ساعت حدود 10 شب سرور ها کرش کرد و دیگه کانکت نمیشه به سرور بتا تا اطلاع ثانویه قطع هستش دلیلشم استقبال زیاد از نسخه بتا و بیش از حجم سرور مراجعه کننده داشته باشه طبیعتا کم میاره دلیلش چیزی جز این نمیتونه باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or