Multi Platform Battlefield V

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
https___forum.bazicenter.com_attachments_1613156725250-png.194973_.jpg

سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
موتور گرافیکی: Frostbite
پلتفرم ها: PlayStation 4، Xbox One و رایانه های شخصی
تاریخ انتشار: 20 نوامبر 2018 (29 آبان 1397)
سبک: شوتر اول شخص
مودهای بازی: Grand Operations, Combined Arms, Conquest, Battle Royal و ...
همچنین چند بخش داستانی با داستان های کوتاه

پس از انتشار یک تیزر تریلر، در مراسم رسمی در نظر گرفته شده نسخه پنجم از سری بازی های Battlefield به طور رسمی معرفی شد. در مراسم Gamescom 2018 نیز تریلری از گیم پلی بازی به نمایش در آمد:

اطلاعات بازی:
1-این نسخه در جنگ جهانی دوم جریان خواهد داشت و به جای تمرکز داستان روی وقایع مشهور این جنگ بزرگ، DICE سعی می کند بر روی داستان های گوشه و کنار این مبارزه تمرکز کند تا این وقایع کمتر گفته شده را بهتر به نمایش بگذارد.
یکی از داستان های نمایش داده شده درباره زنی بود که سعی داشت خانواده خود را در جریان حوادث نجات دهد. (در بازی سربازان زن حضور خواهند داشت) .
2- این نسخه از بازی هیچ گونه Premium Pass نخواهد داشت و تمامی محتوای اضافه رایگان خواهند بود.
3- نسخه پنجم شامل یک مود کوآپ به نام Combined Arms می شود. در این مود شما در یک گروه 4 نفره قرار خواهید گرفت. بازی به شما ماموریت هایی می دهد که مجبور هستید برای انجام آن ها به طور مخفیفانه همراه با دوستان خود به خطوط دشمن حمله ور شوید. ماموریت های شما متنوع خواهند بود و بسته به میزان پاداشی که درخواست می کنید ماموریت های سخت تر و دشوار تری به شما و دوستانتان داده می شود.
4- مود بتل رویال برای طرفداران آن قرار داده شده اما مشخص نیست در هنگام عرضه در دسترس است یا به طور جداگانه منتشر می شود. یک مود دیگر به نام Grand Operations برای طرفداران در نظر گرفته شده است. این مود شامل نقشه های وسیع و سیستم "باقی ماندن تا نفر آخر" می شود. هر راند این مود 4 روز (زمان درون بازی) طول می کشد و شما منابع محدودی دارید و باید برای دریافت منابع تلاش کنید تا زنده بمانید!
این مود 64 بازیکن دارد. هر روز به شما ماموریت های جدیدی داده می شود.
5- بازی برای دارندگان نسخه Deluxe و مشترکان EA Access زودتر در دسترس قرار می گیرد.
6- بازیکنان با پیش خرید بازی می توانند به محتویات اضافه برای شخصی سازی شخصیت ها و دسترسی سریع به پنج اسلحه در هنگام عرضه دسترسی داشته باشند.
7- در زمان انتشار شما به آفریقا، فرانسه و هلند دسترسی خواهید داشت.
8- برای Healing نیاز است نزدیک بازیکن افتاده بروید و طی یک انیمیشن فرایند انجام می شود. بازیکن ضربه دیده و افتاده می تواند از شما درخواست کمک کند.
9- گان پلی بازی به طور کامل عوض شده است.
10- می توانید نارنجک های که پرتاب شده اند را برگردانید یا در هوا منفجر کنید.
11- برخلاف نسخه قبل، دیگر سربازان ویژه (مثل سربازی که با اسلحه خود آتش پرتاب میکرد و زره غیر قابل نفوذ داشت) در نسخه پنجم حضور نخواهند داشت.
12- بازی قابلیت ساخت و ساز دوباره ساختمان های تخریب شده را خواهد داشت. دیگر پس از چند دقیقه بازی با یک محیط خراب شده در طرف نخواهید بود و هر لحظه امکان بازسازی توسط دیگر بازیکنان وجود خواهد داشت.
13- شما در حین بازی حس حضور در یک جنگ واقعی را خواهید داشت. هر اتفاقی بر روی شما تاثیر گذار خواهد بود. انفجار ها باعث پرت شدن شما می شوند و موارد این چنینی در بازی مشاهده خواهد شد.
مثلا اگر یک نارجنک را به درون اتاقی پرتاب کنید ممکن است وسایل درون اتاق به همراه جنازه افراد به بیرون پرتاب شوند!
14- بر روی Squad ها تمرکز زیادی شده است. اگر بمیرید، می توانید عملکرد دیگر یارانتان را به صورت سوم شخص مشاهده کنید.
15- قابلیت شخصی سازی به طور وسیعی در این نسخه کار شده است. شما قادر خواهید بود شخصیت و وسایل خود را در جزئی ترین موارد هم شخصی سازی کنید.
16- در این نسخه همانند نسخه قبل 4 کلاس وجود دارد. هر کلاس حالت نقش محور دارد و در هر کلاس انتخاب نقش با شماست.
با تشکر از کاربر CriRo7 برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی:
1- سلامتی شما به طور خودکار پر نمی شود و باید بانداژ ببندید. همچین نوار سلامتی به صورت طبقه طبقه قرار داده شده است و با هر بار بانداژ یک طبقه پر می شود.
2- مهمات را باید خودتان از روی زمین بردارید و خود به خود دریافت نمی شود.
3- ریوایو کردن یارانتان در هر اسکوادی امکان پذیر خواهد بود.
4- در هنگام پرش نیز می توان تیراندازی کرد.
5- از پشت دیوار می توان با توجه به قدرت اسلحه دشمنان را مورد هدف قرار داد.
6- می توان به صورت خوابیده یا پشت خیز تیراندازی کرد.
7- می توان وسایل تیراندازی به وسیله نقلیه اضافه کرد تا یار شما بتواند از آن استفاده کند.
8- محیط تاثیرپذیری فیزیکی دارد و به عنوان مثال علف ها له می شوند!
9- تخریب‌پذیری ساختمان ها بستگی به نوع و قدرت ضربه دارد و هر ضربه ای به یک شکل تخریب نمی کند!
10- برای اسکواد لیدر جایزه در نظر گرفته شده است. اگر آخرین نفر اسکواد باشید به شما اطلاع داده می شود.
11- برای ریوایو کردن باید محیط اطراف خود را هم در نظر بگیرید. در شلوغی نمی‌توان به راحتی ریوایو کرد و باید سعی کنید نارنجک دودزا پرتاب کنید تا راحت تر اینکار را انجام دهید یا اینکه دوست خود را بکشید و بعدا ریوایو کنید.
تصاویر:
3390406-bfv_revealscreenshot_01.jpg

3390396-bfv_revealscreenshot_02.jpg

3390398-bfv_revealscreenshot_05.jpg
3390399-bfv_revealscreenshot_06.jpg

3390400-bfv_revealscreenshot_07.jpg

3390401-bfv_revealscreenshot_08.jpg
3390402-bfv_revealscreenshot_09.jpg

3390403-bfv_revealscreenshot_10.jpg

3390404-bfv_revealscreenshot_11.jpg

3390405-bfv_revealscreenshot_12.jpg

3390397-bfv_revealscreenshot_04.jpg

:))
bf1 بد بود ؟من دیگه حرفی ندارم کسی که به این بازی میگه بد معلومه چه خبره ادعا هم اسمونو پاره کرده که فن قدیمی بتلیم سر هم نسخه هم فقط ایراد میگیرید نشد یبار شما یا دستمون نرو ۷ بیاد از خوبی های بازی بگه همیشه نکات منفی رو میبینید
اینقدر الکی نزنید تو ذوق کسایی که پیش خرید کردن
بازی عالیه تبریک میگم به کسایی که خریدن
خوب شد خریدید وگرنه با این وضع دلار چند وقت دیگه تخفیف خوردشم نمیتونید اینقدر بخرید
منم خرید و راضیم مگه میشه بتل بیاد و نخرید اول میخواستم نخرم بخاطر قیمتا ولی مگه میشه نخرید لامصبو
:-??
دیگه خیالمون از پرمیوم هم راحته و نگران نیستیم بعدا با خیاله راحت پرمیوم پکو میشه با قیمت خوب خرید ولی احتمالا بعدا بشه پکیج بتل رویال+ بازی اصلی رو با قیمت مفت خرید
من شخصا بتل 1 میگم خوب نبود , نظر شخصیه ولی براش دلیل میارم نه اینکه بگم Ea محکوم به مرگه و هزاران هزار چرند و پرند دیگه.
دو تا چیز بتل 1 رو دوست نداشتم یکی اسپم نارنجک و دیگری هم زمان کشتن بالا نسبت به بتل 4 و 3 (TTK).
همین و گرنه از نظر روونی گیم پلی و بالانس و گرافیک بازی چیزی از معجزه کم نداشت و هنوز هم نداره.
بیخیال آقا بیخیال.
من هم به نوبه خودم به دوستانی که خریدن تبریک میگم .
انشالله ایندفعه احمق جماعت(عذر خواهی میکنم) کمتر باشه توی بازی و ما هم لذت ببریم.
والسلام علیکم و رحمت الله و برکات.

• Like
Reactions: CriRo7 and EL-BARTO
مثل اینکه پیش فروشها راضی کننده نبود و کمتر از حد انتظار ظاهر شده من از همون اولین گیم پلیهای بازی برام مشخص شد یه بتل ۱ دیگه با سلاحهای جدیده دایس اینبار کم کاری کرده به من اصلا حس یه بازی جدید رو نداد البته این نظر شخصیه منه به دوستانی که پیش خرید کردن برنخوره:p

الان یعنی شما از BF1 راضی بودید؟
من با BF4 حداقل ۳۰۰ ۴۰۰ ساعت سرگرم بودم و نتونست کلی از ایتم‌ها بازی رو ازاد کنم.
BF1 علنا پر پرش ۱۰۰ ساعت کشش داشت. با ۳۰ ۴۰ ساعت میشد کل ایتم‌های بازی رو انلاک کردم. گان پلی تکراری. مپ‌ها خسته کننده. تنوع اسلحه واقعا کم.
الان بدجور دو دلم واسه BFV

اون دسته از دوستانی که از بتل 1 بخاطر تنوع کم ایراد میگیرن باید توجه کنن بازی در زمان ج ج 1 بوده انتظار داشتین چقدر سلاح و چیزای متنوع وجود داشته باشه؟ همین الانش هم اسلحه هایی که توی اون زمان فقط ساخته شده و به هیچ وجه استفاده نشده رو تو بازی میبینید دیگه بیشتر از این تخیلی میشد
بتل 1 رو باید از نظر گیم پلی و وسعت و المان های دیگه قضاوت کرد !

اون دسته از دوستانی که از بتل 1 بخاطر تنوع کم ایراد میگیرن باید توجه کنن بازی در زمان ج ج 1 بوده انتظار داشتین چقدر سلاح و چیزای متنوع وجود داشته باشه؟ همین الانش هم اسلحه هایی که توی اون زمان فقط ساخته شده و به هیچ وجه استفاده نشده رو تو بازی میبینید دیگه بیشتر از این تخیلی میشد
بتل 1 رو باید از نظر گیم پلی و وسعت و المان های دیگه قضاوت کرد !
بزرگترین ایرادی که میشه به EA گرفت اینه که SW با BF قشنگ پشت سر هم میده یعنی جفت بازی اسلحه های یه مدلند
الان من به شخصه حالت تهوع گرفتم از جنگ جهانی پشت بندش هم COD اومد جنگ جهانی
حداقل کاش این نسخه میومد زمان حال نسخه بعدی میرفت جنگ جهانی 2
تنها لذتی که BF1 داشت هواپیما بود
فکر کنم بیشتر KILL هام با هواپیما تاکتیکال بود
از اون ور هم بهترین اسلحه من تو BF HL که بیشترین کیل رو گرفتم نارنجک بود (عینه فلسطینیها که سنگ پرت میکنن نارنجک پرت میکردم 3-4 نفر میمردن)

وقتی اسم دایس پشت سر بازیه خیالتون جمع باشه
یادمه سر بتلفیلد ۱ که میخواست بیاد همه میگفتن اه جنگ جهانی اول چیه،کاش مدرن میزد یا...
بعد از تریلر با اون آهنگ خفنش همه کف و خون قاطی کردن،ولی خب صلاح های جنگ جهانی اول اون کشش چندساله رو نداشتن
منم با زور تونستم اکانتمو شارژ کنم تا بتونم بازی رو بگیرم
اگه خیلی زرنگ باشن میتونن یه استوری جذاب و گیرا هم بزارن که کم به فروش بازی کمک نمیکنه
تصور این گرافیک و نورپردازی و جنگ با نیروهای اس اس با تفنگ های BAR و M1 دیوانه کننده اس
منتقد و حضور زن کیلو چنده...

Sent from my ONEPLUS6

چطوری به این نتیجه ها رسیدی؟
من نرسیدم رعیس dice رسیده که استدیو رو ترک کرده اون هم بعد از 20 سال
پیش فروش بازی هم خوب نبوده
علاوه بر این بازی کن های قدیمی که تو پست قبلی مثال زدم هم اصلا راضی نبودن چه از این بتل فیلد چه از بتل 1
این که یکی میاد بگه با بازی حال کرده رو کامل میفهمم (چه این نسخه چه نسخه ی پیش ) کمااینکه خیلی ها هنوز cod میخرن و باهاش حال میکنن ولی بنده دارم مقایسه میکنم نسبت به بتل فیلد های قبلی مخصوصا نسل قبل

آخرین ویرایش:
من نرسیدم رعیس dice رسیده که استدیو رو ترک کرده اون هم بعد از 20 سال
پیش فروش بازی هم خوب نبوده
علاوه بر این بازی کن های قدیمی که تو پست قبلی مثال زدم هم اصلا راضی نبودن چه از این بتل فیلد چه از بتل 1
این که یکی میاد بگه با بازی حال کرده رو کامل میفهمم (چه این نسخه چه نسخه ی پیش ) کمااینکه خیلی ها هنوز cod میخرن و باهاش حال میکنن ولی بنده دارم مقایسه میکنم نسبت به بتل فیلد های قبلی مخصوصا نسل قبل
فن های بتلفیلد؟
تا جایی که من دیدم هر کسی که بازی کرده بود از بازی راضی بود (آلفا) و همه میگفتن دلشون نمیخواد برگردن به بتل 1.
و در رابطه با خطی که بولد شده هم :)

فقط درباره بخش رئیس استودیو. آقای پاتریک سودرلند خیلی وقته که مقامشون ارتقا یافته. الان ریاست تمام استودیو های EA رو دارند ینی رو کارشون شدیدا نظارت دارن.در ضمن لازم به ذکر میدونم که بگم جناب سودرلند پس از انتشار بتل V از EA جدا میشه. پس جای نگرانی نیست. درآمد ایشون حتی از مدیرعامل EA هم بیشتره الانش هم.

• Like
Reactions: FARNOOD007 and ps34
هر تریلر و هر گیم پلی شاهکاری نشون بدن فرمول هنوز فرمولِ همین بتلفیلد 1ِ
داخل الفا 1 و الفای 2 این دقیقا ملموس بود . مگر اینکه با بتا و اضافه شدن ی مپ جدید که امیدوارم باز برفی نباشه ی تغییری توش دیده بشه اما گیم پلی همچنان گیم پلی بتلفید 1 و خیلی خیلی خشک تره . به نظرم من این نسخه نسبت به نسخه قبل چیز جدیدی برای عرضه نداره به جز چندتا مپ و لوکیشن با جزییات زیاد .
فعلا صبر میکنم تا بتا رو هم تست کنم .

• Like
Reactions: -Poormaz-
به عنوان عضوی از این جامعه گیمری خواستم نظراتمو ابراز کنم و جایی شنیده بشم. امیدوارم کسی از حرفام برداشت بد نکنه.

دوستای گلم، چرا توقع دارید این بتل کاملا با قبلی فرق کنه؟ میشه بفرمایید چه انتظاری دارید از بازی؟
زمان بازی جنگ جهانی دومه که 21 سال بعد از جنگ جهانی اول اتفاق افتاده. حالا چن مورد:
اسلحه ها: پیشرفت در جنگ افزار اونقدری که باید نبوده چون جهان داشته از جنگ اول ریکاور میشده. این ینی اسلحه های جدیدتری(نسبت به حد پیشرفت همون زمان) توی بازی هست. حالا اینکه طرفداران بازی انتظار داشته باشن چیز جدیدتری به بازی اضافه بشه یکم انتظار زیادیه. اگر دایس اسلحه خفن و جدید رو کنه همین عزیزان میان میگن اصلا همچین اسلحه هایی نبوده اون زمان چرا گذاشتین تو بازی! اگر همون اسلحه ها رو استفاده کنن همه میگن از قبل معلوم بود چی اضافه میشه و چیز جدیدی نداره پس!
مپ ها: جنگ جهانی دوم شاهد نبردهای مهمی در اقصی نقاط قاره اروپا و آفریقا و آسیا بوده مثه نبرد العلمین که مورد علاقه خودمه. خب قاعدتا بازیساز همین نبرد ها رو شبیه سازی میکنه توی مثلا مود operations که بسیار مورد استقبال قرار گرفته. پس شاهد مپ های جدید هستیم و فک میکنم کسی به این موضوع اعتراضی نداشته باشه. مگه اینکه باز هم عده ایی از طرفدارن بخوان مپ هایی در کره ماه و مریخ داشته باشیم تا بتونن جنگ جهانی رو هم اونجا تجربه کنن!:grin:
گیم پلی: نکته بعدی که خیلی ها بهش اعتراض دارن همین گیم پلی هست. خب همه هم حق دارن. بتل یک ضعف داشت توی گیم پلی. کسایی که گیم تایم بالایی دارن همه چیو حس کردن. من در این مورد نظر خاصی ندارم. امیدوارم دایس به انتقادات وارده گوش کنه و برطرف کنه.
مارکتینگ: در این زمینه ضعیف عمل کردن و همه هم قبول داریم. مخصوصا برخورد بد با مخاطب در مورد اینکه خوشت نمیاد نخر. خب ما نخریم شما هم نیستین! حالا اون تریلر اولی و اینا به کنار. اما فک میکنم برخورد بد کمپانی EA باعث شده امار پیش فروش بیاد پایین. اما چیزی که من بهش امیدوارم آمار روز اول عرضه است. ینی شاید اون نشون بده که هنوز هم طرفدارن امید دارن به بازی. فک میکنم دایس تمرکزشو گذاشته روی گرافیک. چون خیلی خوفناک شده از نظر من.

چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه. فقط میتونم بگم من حتما میخرم این بازیو چون از جنگ جهانی دوم بیشتر از اولی خوشم میاد.(از لحاظ لوکیشن و اسلحه و اینا.فیلم مورد علاقه امم نجات سرباز رایانه) خیلی جاها هم دیدم میگن شاید تعداد پلیر کم باشه و آنلاینش خوب نباشه و همه توی مپ های بتل 1 بمونن. اما آدمیزاد به امید زنده است. ما هم طرفدارن پر و پا قرص این بازی هستیم. میخریم بازی میکنیم، نقطه ضعف هاشو میگیم و امیدواریم برطرف بشه.

کوچیک همه شما
ببخشید زیاد بود و امیدوارم کسی از حرفام دلخور نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or