Multi Platform Battlefield V

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
https___forum.bazicenter.com_attachments_1613156725250-png.194973_.jpg

سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
موتور گرافیکی: Frostbite
پلتفرم ها: PlayStation 4، Xbox One و رایانه های شخصی
تاریخ انتشار: 20 نوامبر 2018 (29 آبان 1397)
سبک: شوتر اول شخص
مودهای بازی: Grand Operations, Combined Arms, Conquest, Battle Royal و ...
همچنین چند بخش داستانی با داستان های کوتاه

پس از انتشار یک تیزر تریلر، در مراسم رسمی در نظر گرفته شده نسخه پنجم از سری بازی های Battlefield به طور رسمی معرفی شد. در مراسم Gamescom 2018 نیز تریلری از گیم پلی بازی به نمایش در آمد:

اطلاعات بازی:
1-این نسخه در جنگ جهانی دوم جریان خواهد داشت و به جای تمرکز داستان روی وقایع مشهور این جنگ بزرگ، DICE سعی می کند بر روی داستان های گوشه و کنار این مبارزه تمرکز کند تا این وقایع کمتر گفته شده را بهتر به نمایش بگذارد.
یکی از داستان های نمایش داده شده درباره زنی بود که سعی داشت خانواده خود را در جریان حوادث نجات دهد. (در بازی سربازان زن حضور خواهند داشت) .
2- این نسخه از بازی هیچ گونه Premium Pass نخواهد داشت و تمامی محتوای اضافه رایگان خواهند بود.
3- نسخه پنجم شامل یک مود کوآپ به نام Combined Arms می شود. در این مود شما در یک گروه 4 نفره قرار خواهید گرفت. بازی به شما ماموریت هایی می دهد که مجبور هستید برای انجام آن ها به طور مخفیفانه همراه با دوستان خود به خطوط دشمن حمله ور شوید. ماموریت های شما متنوع خواهند بود و بسته به میزان پاداشی که درخواست می کنید ماموریت های سخت تر و دشوار تری به شما و دوستانتان داده می شود.
4- مود بتل رویال برای طرفداران آن قرار داده شده اما مشخص نیست در هنگام عرضه در دسترس است یا به طور جداگانه منتشر می شود. یک مود دیگر به نام Grand Operations برای طرفداران در نظر گرفته شده است. این مود شامل نقشه های وسیع و سیستم "باقی ماندن تا نفر آخر" می شود. هر راند این مود 4 روز (زمان درون بازی) طول می کشد و شما منابع محدودی دارید و باید برای دریافت منابع تلاش کنید تا زنده بمانید!
این مود 64 بازیکن دارد. هر روز به شما ماموریت های جدیدی داده می شود.
5- بازی برای دارندگان نسخه Deluxe و مشترکان EA Access زودتر در دسترس قرار می گیرد.
6- بازیکنان با پیش خرید بازی می توانند به محتویات اضافه برای شخصی سازی شخصیت ها و دسترسی سریع به پنج اسلحه در هنگام عرضه دسترسی داشته باشند.
7- در زمان انتشار شما به آفریقا، فرانسه و هلند دسترسی خواهید داشت.
8- برای Healing نیاز است نزدیک بازیکن افتاده بروید و طی یک انیمیشن فرایند انجام می شود. بازیکن ضربه دیده و افتاده می تواند از شما درخواست کمک کند.
9- گان پلی بازی به طور کامل عوض شده است.
10- می توانید نارنجک های که پرتاب شده اند را برگردانید یا در هوا منفجر کنید.
11- برخلاف نسخه قبل، دیگر سربازان ویژه (مثل سربازی که با اسلحه خود آتش پرتاب میکرد و زره غیر قابل نفوذ داشت) در نسخه پنجم حضور نخواهند داشت.
12- بازی قابلیت ساخت و ساز دوباره ساختمان های تخریب شده را خواهد داشت. دیگر پس از چند دقیقه بازی با یک محیط خراب شده در طرف نخواهید بود و هر لحظه امکان بازسازی توسط دیگر بازیکنان وجود خواهد داشت.
13- شما در حین بازی حس حضور در یک جنگ واقعی را خواهید داشت. هر اتفاقی بر روی شما تاثیر گذار خواهد بود. انفجار ها باعث پرت شدن شما می شوند و موارد این چنینی در بازی مشاهده خواهد شد.
مثلا اگر یک نارجنک را به درون اتاقی پرتاب کنید ممکن است وسایل درون اتاق به همراه جنازه افراد به بیرون پرتاب شوند!
14- بر روی Squad ها تمرکز زیادی شده است. اگر بمیرید، می توانید عملکرد دیگر یارانتان را به صورت سوم شخص مشاهده کنید.
15- قابلیت شخصی سازی به طور وسیعی در این نسخه کار شده است. شما قادر خواهید بود شخصیت و وسایل خود را در جزئی ترین موارد هم شخصی سازی کنید.
16- در این نسخه همانند نسخه قبل 4 کلاس وجود دارد. هر کلاس حالت نقش محور دارد و در هر کلاس انتخاب نقش با شماست.
با تشکر از کاربر CriRo7 برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی:
1- سلامتی شما به طور خودکار پر نمی شود و باید بانداژ ببندید. همچین نوار سلامتی به صورت طبقه طبقه قرار داده شده است و با هر بار بانداژ یک طبقه پر می شود.
2- مهمات را باید خودتان از روی زمین بردارید و خود به خود دریافت نمی شود.
3- ریوایو کردن یارانتان در هر اسکوادی امکان پذیر خواهد بود.
4- در هنگام پرش نیز می توان تیراندازی کرد.
5- از پشت دیوار می توان با توجه به قدرت اسلحه دشمنان را مورد هدف قرار داد.
6- می توان به صورت خوابیده یا پشت خیز تیراندازی کرد.
7- می توان وسایل تیراندازی به وسیله نقلیه اضافه کرد تا یار شما بتواند از آن استفاده کند.
8- محیط تاثیرپذیری فیزیکی دارد و به عنوان مثال علف ها له می شوند!
9- تخریب‌پذیری ساختمان ها بستگی به نوع و قدرت ضربه دارد و هر ضربه ای به یک شکل تخریب نمی کند!
10- برای اسکواد لیدر جایزه در نظر گرفته شده است. اگر آخرین نفر اسکواد باشید به شما اطلاع داده می شود.
11- برای ریوایو کردن باید محیط اطراف خود را هم در نظر بگیرید. در شلوغی نمی‌توان به راحتی ریوایو کرد و باید سعی کنید نارنجک دودزا پرتاب کنید تا راحت تر اینکار را انجام دهید یا اینکه دوست خود را بکشید و بعدا ریوایو کنید.
تصاویر:
3390406-bfv_revealscreenshot_01.jpg

3390396-bfv_revealscreenshot_02.jpg

3390398-bfv_revealscreenshot_05.jpg
3390399-bfv_revealscreenshot_06.jpg

3390400-bfv_revealscreenshot_07.jpg

3390401-bfv_revealscreenshot_08.jpg
3390402-bfv_revealscreenshot_09.jpg

3390403-bfv_revealscreenshot_10.jpg

3390404-bfv_revealscreenshot_11.jpg

3390405-bfv_revealscreenshot_12.jpg

3390397-bfv_revealscreenshot_04.jpg

ما نگفتیم با زن مشکل داریم، بحثایی که میشه رو با دقت بخونید قبل اینطور حرف زدن. عین بتلفیلد 1 میتونستند تو جاهایی که واقعن حضور داشتن استفاده بشن نه فرانت لاین. فردا میریم تو سرور بعد میبینی از 64 نفر نصف بازیکنا کاراکترشون زنه. این هر چی هست جنگ جهانی نیست.
عکسی که بالا ضمیمه کردم هم ببینید که بدونید مشکل مردم دقیقا چیه.
مردم دوست دارم شخصیت های زن رو توی قدرت ببینند یه نمونشو تو فروش واندروومن دیدیم، حالا یه سری از این ترند دارن استفاده میکنن برای فروش بیشتر مخصولاتشون که اگر جای درستی باشه اشکالی نداره؛ ولی اینکه بیایی تاریخم انگولکش کنی برای سو استفاده از این ترندی که هست اخرش میشه واکنشی که الان مردم تو ردیت و یوتوب نشون میدن و میبینیم.
مثلا اگر یه بتلفیلد میساختن برای دوران امروز بود و فرمانده و ادمیرال و... انواع و اقسام نیرو ها رو از کاراکتر زن میذاشتن کی میتونست همین حرفایی که در مورد بتل 5 میزنن رو در مورد اونم بگه؟ مشخصا هیچکس و کسیم مخالفت میکرد براحتی میشد زیر سوال بردش.

پس شما هم لطف کن بادقت بخون پیام هارو. چون همین پیامی که بهش ریپلای زدی عینا همینی بود که الان گفتی :)

• Like
Reactions: BucketHead
تا جایی که من میدونم این حرف رو در مورد War Stories و برای جلوگیری از تکرار مکررات زدند و الا فکر میکنم همه بیقرار یه نبرد واقعی با پلیرهای واقعی توی ساحل نورماندی و سایر نبردهای بزرگ جنگ دوم مثل کورسک، آردن و .. هستند.
جدا از اون نورماندی فقط یه مثال بود. تو اصل موضوع خیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه. زنان تو جنگ دوم جهانی غالبا در نقش های پشت پرده خدمت میکردن.(بجز مقاومت فرانسه و ارتش سرخ تا جایی که میدونم..)
اينجور چيزا تو مولتي پلير ديگه واقعا اهميتي نداره . تو يه مولتي 64 نفره چه فرقي داره زن يا مرد باشه؟ مپ مولتي ميخواد دايناسور بيارن وسط با تيربار تا وقتي خوش ساخت باشه اصلا مهم نيست چند نفر زن باشه

اينجور چيزا تو مولتي پلير ديگه واقعا اهميتي نداره . تو يه مولتي 64 نفره چه فرقي داره زن يا مرد باشه؟ مپ مولتي ميخواد دايناسور بيارن وسط با تيربار تا وقتي خوش ساخت باشه اصلا مهم نيست چند نفر زن باشه

:|

خب دیگه.. اینجا بحث انتظارات هست انگار.. برای امثال منی که روی WWII و شکل و کیفیت بازسازی وقایعش حساسیت داریم اتفاقا خیلی خیلی مهم هست اینجور چیزها.حالا یا سینگل یا مولتی.. اصلا تفاوتی نداره.

:|

خب دیگه.. اینجا بحث انتظارات هست انگار.. برای امثال منی که روی WWII و شکل و کیفیت بازسازی وقایعش حساسیت داریم اتفاقا خیلی خیلی مهم هست اینجور چیزها.حالا یا سینگل یا مولتی.. اصلا تفاوتی نداره.

اينجور چيزا واسه EA مهم نيست ديگه:D اينهمه customization و سرباز زن اضافه شده كه بتونن مخاطب بيشتري جمع كنن و فروش dlc كازمتيك رو ببرن بالا. تعداد كسايي به اين authenticity اهميت ميدن در مقابل كسايي كه قراره پول dlc كازمتيك خرج كنن خيلي كمتره

پچ نوت آپدیتایه بتل:
Changes:
Skirts of different colors, sizes and designs are now available for purchase (Female soldiers only)
You can now switch amongst skirts at the middle of a Multi-player game (Purchase not needed)
Different kinds of prosthetic hands with customizable attached hooks, scissors and more are now available for purchase.(Very much demanded by players)
Bigger and better melee weapons such as oars, shovels and more are now available for purchase
Bug Fixes:
Fixed a bug where players could not switch skirts because a flag was being captured
Fixed a bug where the effects of winds on skirts would not be shown as realistic
Fixed a bug where hitting one with a bigger and better oar would not be an instant kill
Fixed a bug where sometimes customized hooks, scissors and more on prosthetic hands would not be shown as customized
lol
امیدوارم به بهونه ی فارسی نبودن حذف نشه لول
و در اینکه بازی قدم اولو اشتباه برداشته هم شکی نیست! شاید بتونن با مولتی جمش کنن ولی تا اینجایه داستان چیزی جز نبودن اونچه که باید نبوده!

آخرین ویرایش:
جایی اعلام شده بخش کمپین تو حالت آفلاین با بات قابل بازی هست یا نه؟
الان اینا اومدن بخش داستانی رو Coop چهار نفره ساختن احتمالا نمیشه آفلاین باز کرد دیگه؟

پچ نوت آپدیتایه بتل:
Changes:
Skirts of different colors, sizes and designs are now available for purchase (Female soldiers only)
You can now switch amongst skirts at the middle of a Multi-player game (Purchase not needed)
Different kinds of prosthetic hands with customizable attached hooks, scissors and more are now available for purchase.(Very much demanded by players)
Bigger and better melee weapons such as oars, shovels and more are now available for purchase
Bug Fixes:
Fixed a bug where players could not switch skirts because a flag was being captured
Fixed a bug where the effects of winds on skirts would not be shown as realistic
Fixed a bug where hitting one with a bigger and better oar would not be an instant kill
Fixed a bug where sometimes customized hooks, scissors and more on prosthetic hands would not be shown as customized
lol
امیدوارم به بهونه ی فارسی نبودن حذف نشه لول
و در اینکه بازی قدم اولو اشتباه برداشته هم شکی نیست! شاید بتونن با مولتی جمش کنن ولی تا اینجایه داستان چیزی جز نبودن اونچه که باید نبوده!

یه سری از شکایت هایی که مطرح میشه واقعا بزرگنماییه... کلا یه تیزر ۱-۲ دقیقه ای نشون دادن بعد ملت این همه اومده فرضیات بافته که اره عین فورتنایت دامن و لباس صورتی و خرس عروسکی و اب نبات چوبی و ... واسه بازی میاد...یه ویژگی ای که بتل فیلد داشته این بوده که نسبتا توی همه نسخه ها جو جدی داشته و بنظرم توو این سری ام همینو حفظ میکنه و قرار نیست زن ها یا نورپردازی که توو تیزر دیدین خرابش کنه

• Like
Reactions: J. Constantine
جایی اعلام شده بخش کمپین تو حالت آفلاین با بات قابل بازی هست یا نه؟
الان اینا اومدن بخش داستانی رو Coop چهار نفره ساختن احتمالا نمیشه آفلاین باز کرد دیگه؟
کمپین از اون بخش combined arms (همون co-op) جدا هست و مثل BF1 ـه.

Single-Player Campaign
“Battlefield V” will let players experience WWII from various perspectives, including the North African campaign, the Battle of Rotterdam and the occupation of Norway. The single-player campaign will be like “Battlefield 1.” War Stories campaign mode will offer an anthology series of story missions that highlights the heroism of soldiers in not so well-known conflicts, according to GameSpot. “Battlefield 1” had a total of six War Stories, while “Battlefield V” will have its own set of stories that will continue to grow as part of its content updates.

Cooperative Mode
“Battlefield V” features a new cooperative mode called Combined Arms. Players will have a squad of up to four members and the team will have to complete objectives as they go behind enemy lines. Task completion is dynamic, which means users can choose to end their mission early or continue deeper in enemy territory. The size of rewards will be based on how far the team is willing to go.

• Like
Reactions: Hamid Payne
پس شما هم لطف کن بادقت بخون پیام هارو. چون همین پیامی که بهش ریپلای زدی عینا همینی بود که الان گفتی :)
درسته عذر میخوام کامل نخوندم! خط اول باعث شد یه طرفه به قاضی برم و باقی پیام رو نخونم!

یه سری از شکایت هایی که مطرح میشه واقعا بزرگنماییه... کلا یه تیزر ۱-۲ دقیقه ای نشون دادن بعد ملت این همه اومده فرضیات بافته که اره عین فورتنایت دامن و لباس صورتی و خرس عروسکی و اب نبات چوبی و ... واسه بازی میاد...یه ویژگی ای که بتل فیلد داشته این بوده که نسبتا توی همه نسخه ها جو جدی داشته و بنظرم توو این سری ام همینو حفظ میکنه و قرار نیست زن ها یا نورپردازی که توو تیزر دیدین خرابش کنه
محکمتر از اونچه که فکر میکنی امیدوارم حق با تو باشه و من تا جایه ممکن اشتباه کنم رفیق! ولی تا اینجایه داستان نمیتونی بگی حق با من نیست! جو اینجوری دیکته میکنه که این بتل اونی نیست که باید باشه و این جوم از رو هوا نیومده و برگرفته از تک نمایش (تک نمایش خودم میدونم) بازی هست! بالا هم گفتم که امیدوارم بتونن تو مولتی جمش کنن! مطمئن باش آخرین نفریم که دلش میخواد بازی فیل بشه چون بتل 1 از دستم بدجوری رفت رو حساب جو و فکری که نسبت به گیم داشتم تا همین چند وقت پیش و 4 هم کنسول نداشتم و سیستم نمیکشید و هاردلاینم که جوکی تلخ بیش نبود و همه ی تخم مرغام برا بتل تو سبد همین یدونه بود که تا اینجایه کار همش شکسته رفته رده کارش!!!

محکمتر از اونچه که فکر میکنی امیدوارم حق با تو باشه و من تا جایه ممکن اشتباه کنم رفیق! ولی تا اینجایه داستان نمیتونی بگی حق با من نیست! جو اینجوری دیکته میکنه که این بتل اونی نیست که باید باشه و این جوم از رو هوا نیومده و برگرفته از تک نمایش (تک نمایش خودم میدونم) بازی هست! بالا هم گفتم که امیدوارم بتونن تو مولتی جمش کنن! مطمئن باش آخرین نفریم که دلش میخواد بازی فیل بشه چون بتل 1 از دستم بدجوری رفت رو حساب جو و فکری که نسبت به گیم داشتم تا همین چند وقت پیش و 4 هم کنسول نداشتم و سیستم نمیکشید و هاردلاینم که جوکی تلخ بیش نبود و همه ی تخم مرغام برا بتل تو سبد همین یدونه بود که تا اینجایه کار همش شکسته رفته رده کارش!!!
راستش رو بخوای بتل 1 از نظر من افتضاحی بیش نبود(هاردلاین رو بتل حساب نمیکنم) جو مزخرف بازی , حس تکراری شدن بعد از مدت کم , دی ال سی های افتضاح (غیر از In the name of the Tsar) , و الی آخر.
چیز خاصی رو از دست ندادی.

راستش رو بخوای بتل 1 از نظر من افتضاحی بیش نبود(هاردلاین رو بتل حساب نمیکنم) جو مزخرف بازی , حس تکراری شدن بعد از مدت کم , دی ال سی های افتضاح (غیر از In the name of the Tsar) , و الی آخر.
چیز خاصی رو از دست ندادی.
داداش اونوقت در مقایسه با چی بتل یک افتتاحی بیش نبود؟
سایر رقبا؟
کو رقیب درد بخور؟
بتل همینطوری بدون رقیب هم بهترین بود.
اینو منی میگم که کلی WWII زدم و تازه اومدم رو بتل،
روی اولی اعصابم به شدت از وضعیت سرور ها هاست بودن و اینا بهم میریخت.
اوایل فکر میکردم جذبم نکنه چون واقعا اونور تنوع اسلحه ها بیشتر بود،
ولی الان عاشق بازی شدم و بشدت الان منتظر V ام.

حالا من موندم كسايى كه اصالت براشون مهمه تو بازى چرا فقط به زن گير دادن ، به كاستومايزيشن هاى ظاهرى متنوع و خرس عروسكى رو تانك گير نميديد ؟ :D
صد در صد قبول دارم خرس عروسکی وسط جنگ جهانی بله واقعا ایراد داره ولی کاستومایز متنوع و حتی گرون برا ظاهر به خاطر نبود سیزن پس هیچ ایرادی نداره.الان رینوسیکس هر هفته باندال های ظاهری اونم با قیمت خداتومن میده بیرون اما هیچکس اعتراضی نداره چون هرکس براش این چیزا اهمیت داره میخره و تاثیری توی گیم پلی نمیزاره.ولی واقعا ای کاش dice برا تانک از اسکین های متنوع حالا با هر قیمت گرونه ممکنی استفاده میکرد نه خرس عروسکی! خیلی زشته اینجور چیزا وسط جنگ خیلی جهانی دوم ! امیدوارم حذف شه و یا توی هر مدی نشه استفادش‌ کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or