Multi Platform Battlefield V

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
https___forum.bazicenter.com_attachments_1613156725250-png.194973_.jpg

سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
موتور گرافیکی: Frostbite
پلتفرم ها: PlayStation 4، Xbox One و رایانه های شخصی
تاریخ انتشار: 20 نوامبر 2018 (29 آبان 1397)
سبک: شوتر اول شخص
مودهای بازی: Grand Operations, Combined Arms, Conquest, Battle Royal و ...
همچنین چند بخش داستانی با داستان های کوتاه

پس از انتشار یک تیزر تریلر، در مراسم رسمی در نظر گرفته شده نسخه پنجم از سری بازی های Battlefield به طور رسمی معرفی شد. در مراسم Gamescom 2018 نیز تریلری از گیم پلی بازی به نمایش در آمد:

اطلاعات بازی:
1-این نسخه در جنگ جهانی دوم جریان خواهد داشت و به جای تمرکز داستان روی وقایع مشهور این جنگ بزرگ، DICE سعی می کند بر روی داستان های گوشه و کنار این مبارزه تمرکز کند تا این وقایع کمتر گفته شده را بهتر به نمایش بگذارد.
یکی از داستان های نمایش داده شده درباره زنی بود که سعی داشت خانواده خود را در جریان حوادث نجات دهد. (در بازی سربازان زن حضور خواهند داشت) .
2- این نسخه از بازی هیچ گونه Premium Pass نخواهد داشت و تمامی محتوای اضافه رایگان خواهند بود.
3- نسخه پنجم شامل یک مود کوآپ به نام Combined Arms می شود. در این مود شما در یک گروه 4 نفره قرار خواهید گرفت. بازی به شما ماموریت هایی می دهد که مجبور هستید برای انجام آن ها به طور مخفیفانه همراه با دوستان خود به خطوط دشمن حمله ور شوید. ماموریت های شما متنوع خواهند بود و بسته به میزان پاداشی که درخواست می کنید ماموریت های سخت تر و دشوار تری به شما و دوستانتان داده می شود.
4- مود بتل رویال برای طرفداران آن قرار داده شده اما مشخص نیست در هنگام عرضه در دسترس است یا به طور جداگانه منتشر می شود. یک مود دیگر به نام Grand Operations برای طرفداران در نظر گرفته شده است. این مود شامل نقشه های وسیع و سیستم "باقی ماندن تا نفر آخر" می شود. هر راند این مود 4 روز (زمان درون بازی) طول می کشد و شما منابع محدودی دارید و باید برای دریافت منابع تلاش کنید تا زنده بمانید!
این مود 64 بازیکن دارد. هر روز به شما ماموریت های جدیدی داده می شود.
5- بازی برای دارندگان نسخه Deluxe و مشترکان EA Access زودتر در دسترس قرار می گیرد.
6- بازیکنان با پیش خرید بازی می توانند به محتویات اضافه برای شخصی سازی شخصیت ها و دسترسی سریع به پنج اسلحه در هنگام عرضه دسترسی داشته باشند.
7- در زمان انتشار شما به آفریقا، فرانسه و هلند دسترسی خواهید داشت.
8- برای Healing نیاز است نزدیک بازیکن افتاده بروید و طی یک انیمیشن فرایند انجام می شود. بازیکن ضربه دیده و افتاده می تواند از شما درخواست کمک کند.
9- گان پلی بازی به طور کامل عوض شده است.
10- می توانید نارنجک های که پرتاب شده اند را برگردانید یا در هوا منفجر کنید.
11- برخلاف نسخه قبل، دیگر سربازان ویژه (مثل سربازی که با اسلحه خود آتش پرتاب میکرد و زره غیر قابل نفوذ داشت) در نسخه پنجم حضور نخواهند داشت.
12- بازی قابلیت ساخت و ساز دوباره ساختمان های تخریب شده را خواهد داشت. دیگر پس از چند دقیقه بازی با یک محیط خراب شده در طرف نخواهید بود و هر لحظه امکان بازسازی توسط دیگر بازیکنان وجود خواهد داشت.
13- شما در حین بازی حس حضور در یک جنگ واقعی را خواهید داشت. هر اتفاقی بر روی شما تاثیر گذار خواهد بود. انفجار ها باعث پرت شدن شما می شوند و موارد این چنینی در بازی مشاهده خواهد شد.
مثلا اگر یک نارجنک را به درون اتاقی پرتاب کنید ممکن است وسایل درون اتاق به همراه جنازه افراد به بیرون پرتاب شوند!
14- بر روی Squad ها تمرکز زیادی شده است. اگر بمیرید، می توانید عملکرد دیگر یارانتان را به صورت سوم شخص مشاهده کنید.
15- قابلیت شخصی سازی به طور وسیعی در این نسخه کار شده است. شما قادر خواهید بود شخصیت و وسایل خود را در جزئی ترین موارد هم شخصی سازی کنید.
16- در این نسخه همانند نسخه قبل 4 کلاس وجود دارد. هر کلاس حالت نقش محور دارد و در هر کلاس انتخاب نقش با شماست.
با تشکر از کاربر CriRo7 برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی:
1- سلامتی شما به طور خودکار پر نمی شود و باید بانداژ ببندید. همچین نوار سلامتی به صورت طبقه طبقه قرار داده شده است و با هر بار بانداژ یک طبقه پر می شود.
2- مهمات را باید خودتان از روی زمین بردارید و خود به خود دریافت نمی شود.
3- ریوایو کردن یارانتان در هر اسکوادی امکان پذیر خواهد بود.
4- در هنگام پرش نیز می توان تیراندازی کرد.
5- از پشت دیوار می توان با توجه به قدرت اسلحه دشمنان را مورد هدف قرار داد.
6- می توان به صورت خوابیده یا پشت خیز تیراندازی کرد.
7- می توان وسایل تیراندازی به وسیله نقلیه اضافه کرد تا یار شما بتواند از آن استفاده کند.
8- محیط تاثیرپذیری فیزیکی دارد و به عنوان مثال علف ها له می شوند!
9- تخریب‌پذیری ساختمان ها بستگی به نوع و قدرت ضربه دارد و هر ضربه ای به یک شکل تخریب نمی کند!
10- برای اسکواد لیدر جایزه در نظر گرفته شده است. اگر آخرین نفر اسکواد باشید به شما اطلاع داده می شود.
11- برای ریوایو کردن باید محیط اطراف خود را هم در نظر بگیرید. در شلوغی نمی‌توان به راحتی ریوایو کرد و باید سعی کنید نارنجک دودزا پرتاب کنید تا راحت تر اینکار را انجام دهید یا اینکه دوست خود را بکشید و بعدا ریوایو کنید.
تصاویر:
3390406-bfv_revealscreenshot_01.jpg

3390396-bfv_revealscreenshot_02.jpg

3390398-bfv_revealscreenshot_05.jpg
3390399-bfv_revealscreenshot_06.jpg

3390400-bfv_revealscreenshot_07.jpg

3390401-bfv_revealscreenshot_08.jpg
3390402-bfv_revealscreenshot_09.jpg

3390403-bfv_revealscreenshot_10.jpg

3390404-bfv_revealscreenshot_11.jpg

3390405-bfv_revealscreenshot_12.jpg

3390397-bfv_revealscreenshot_04.jpg

من خودم همیشه به کسانی که تازه وارد دنیای بتل شدن و از سختی بازی و Death های غیرقابل شمارششون سرخورده و نالان هستند، TDM رو توصیه میکنم. (البته بعد از چند دست کانکوئست و تا حدودی فروکش کردن عطششون از تجربه عظمت غیرقابل وصف بتلفیلد.)
یه کلاس درس عملیه فوق العاده س برای افزایش سرعت عمل، و شدیدا کمک میکنه به بهبود ری اکشن های پلیر و بعد از اون میتونه توی هر مودی به لطف مهارت قابل توجهش، لذت چند برابری رو تجربه بکنه.

موافقم... راحت ترین مود همونه

بچها قسمتی نداره که بشه دستکش پوشید تو بعضی تبلیغا دستکش داره؟
چرا این مدل شخصیته تو قسمت مولتی نیست؟

Attachments

• BFV_RevealConcept_11_wLogo_WEB.jpg.adapt.crop191x100.628p.jpg
    BFV_RevealConcept_11_wLogo_WEB.jpg.adapt.crop191x100.628p.jpg
    72.4 KB · مشاهده: 24
بچها قسمتی نداره که بشه دستکش پوشید تو بعضی تبلیغا دستکش داره؟
چرا این مدل شخصیته تو قسمت مولتی نیست؟
کلا خیلی از بازی ها یه سری موارد که توی اینطور تریلر ها نشون میدن توی نسخه ی نهایی نیست.
چیز عجیبی نیست.این هم احتمالا جزء همون موارد هستش.
از نظر فیس و لباس و اسکین اسلحه واقعا خوبه تنوع ش ، یه سری شون واقعا جذابن.
من خودم همیشه به کسانی که تازه وارد دنیای بتل شدن و از سختی بازی و Death های غیرقابل شمارششون سرخورده و نالان هستند، TDM رو توصیه میکنم. (البته بعد از چند دست کانکوئست و تا حدودی فروکش کردن عطششون از تجربه عظمت غیرقابل وصف بتلفیلد.)
یه کلاس درس عملیه فوق العاده س برای افزایش سرعت عمل، و شدیدا کمک میکنه به بهبود ری اکشن های پلیر و بعد از اون میتونه توی هر مودی به لطف مهارت قابل توجهش، لذت چند برابری رو تجربه بکنه.
من نظرم با شما فرق داره، اگه واسه کیل گرفتن باشه، آره TDM واسه شروع بهتره ولی خب اصلی ترین مود های سری و بازی آبجکتیوی هستن،
اگر هدف مپ کوچیکتر و نفرات کمتر واسه راه افتادن و تقویت بازی هست، Domination بهترین گزینه س،
هم آبجکتیو داره که بعدا واسه مود های دیگه تمرین میشه، هم کیل میشه گرفت.
Domination اینقدر 1 بازی کردم سوم ایران شدم!
در کل من به خاطر جوّ کمپر پرور TDM خیلی طرف ش نمیرم .

من نظرم با شما فرق داره، اگه واسه کیل گرفتن باشه، آره TDM واسه شروع بهتره ولی خب اصلی ترین مود های سری و بازی آبجکتیوی هستن،
اگر هدف مپ کوچیکتر و نفرات کمتر واسه راه افتادن و تقویت بازی هست، Domination بهترین گزینه س،
هم آبجکتیو داره که بعدا واسه مود های دیگه تمرین میشه، هم کیل میشه گرفت.
Domination اینقدر 1 بازی کردم سوم ایران شدم!
در کل من به خاطر جوّ کمپر پرور TDM خیلی طرف ش نمیرم .

کی گفته جوِ TDM کمپر پرورِ؟ من که اصلا همچین حسیو ندارم! بیشتر Run n Gunـه که

• Like
Reactions: saeed_sg
TDM بستگی به مپ بازی داره؛ ولی بیشتر سرعتی هست تا کمپ. در کل هسته‌ی اصلی BF همون Conquest بوده و هست، بقیه مودها برای تنوع خوبه.
پ.ن: Gun Master هم خیلی لذت‌بخش بود؛ بعید نیست اضافه بشه به BF V.

بچه ها قسمت داستانی بتلفیلد وی چند ساعته؟ شنیدم خیلی کوتاهه.یعنی 10 ساعت هم نیست؟!
بااینکه مود گرند اپریشن رو خیلی دوس دارم بازم معتاد بخش داستانیم حتی تو نسخه اورجینال:D

بچه ها قسمت داستانی بتلفیلد وی چند ساعته؟ شنیدم خیلی کوتاهه.یعنی 10 ساعت هم نیست؟!
بااینکه مود گرند اپریشن رو خیلی دوس دارم بازم معتاد بخش داستانیم حتی تو نسخه اورجینال:D
کلا ۴ساعت فک کنم :Dچپتر تانکش و اون دختره بنظرم خیلی قشنگن مخوصاصا تانکه واقعا قشنگ بود.دایس واقعا میتونه یه سینگل ناب بسازه نمیدونم چرا نمیسازه:-??

کلا ۴ساعت فک کنم :Dچپتر تانکش و اون دختره بنظرم خیلی قشنگن مخوصاصا تانکه واقعا قشنگ بود.دایس واقعا میتونه یه سینگل ناب بسازه نمیدونم چرا نمیسازه:-??
اگه هیچی نبازی ؟ خب بالاخره ادم وسطش گیر میکنه...4ساعت خالص داره دیگه؟ ینی با احتساب باختن و گیرکردن و ایناش 6-7 ساعت میشه یااونم نمیشه؟

اگه هیچی نبازی ؟ خب بالاخره ادم وسطش گیر میکنه...4ساعت خالص داره دیگه؟ ینی با احتساب باختن و گیرکردن و ایناش 6-7 ساعت میشه یااونم نمیشه؟
بستگی به حالتی داره که انتخاب میکنید اگه بازی سریع پیش ببری کمتراز 4 ساعت تموم میشه به نظرم داستان های نسخه قبلی بهتر بود این سری جالب نیست

بستگی به حالتی داره که انتخاب میکنید اگه بازی سریع پیش ببری کمتراز 4 ساعت تموم میشه به نظرم داستان های نسخه قبلی بهتر بود این سری جالب نیست
پس هرچقدر انلاینشو سنگ تموم گذاشتن داستانیشو وقتی براش صرف نکردن

نه بازیش سر راسته یسری نامه و مدارک تو مراحل هست که بخوای همشنو تو هر مرحله جمع کنی بیشتر ۵ساعت طول میکشه اما بنظرم فقط قسمت دختره و تانکه برو بقیه قسمتاش چرتن:D

نه بازیش سر راسته یسری نامه و مدارک تو مراحل هست که بخوای همشنو تو هر مرحله جمع کنی بیشتر ۵ساعت طول میکشه اما بنظرم فقط قسمت دختره و تانکه برو بقیه قسمتاش چرتن:D
ولی خدایی بازیش)اتلاین) خیلی محشره .من بلک اپس4 هم خریدم اصلا قابل تحمل نبود باضرر فروختمش سریع:((
ولی بتل وی واقعا محشره بنظرم. بااختلاف سرتره از اپس4.یعنی اصلا قابل مقایسه نیس.واقعا لذت بخشه این بازی .دمشون گرم

• Like
Reactions: porfesor
دوستان حتما تنظیمات کنتراست و روشنایی و رنگ بندی و غیره ی تلویزیون و بازی تون رو چک کنید.
من توی ویدئویی که صفحه ی قبل گذاشتم توی دوتا فضای بسته دشمن استتار کرده بوده من به زحمت دیدمش و کشتمش.
ولی توی کامپیوتر که ویدئو رو دیدم کاملا مشخص بود!
اینجا بود که فهمیدم تنظیماتم مشکل داره و سریعا درستش کردم اصلا بازی به کلی دگرگون شد برام و خیلی بهتر و راحت تر تشخیص میدم.

بنظر من Domination بهتره بعد از چند ساعت میتونن برن کانکوئست حالشو ببرن

• Like
Reactions: AM!R
بنظر من Domination بهتره بعد از چند ساعت میتونن برن کانکوئست حالشو ببرن

من صرفا برای بالا بردن سرعت ری اکشن در تقابل های رو در رو عرض کردم..
ازونجا که TDM دقیقا چکیده و خلاصه همه درگیری های تن به تنی هست که پلیر در تمام مودهای دیگه با فواصل زمانی بیشتر باهاش روبرو میشه.

• Like
Reactions: Siavash_MH

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or