Multi Platform Battlefield V

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
https___forum.bazicenter.com_attachments_1613156725250-png.194973_.jpg

سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
موتور گرافیکی: Frostbite
پلتفرم ها: PlayStation 4، Xbox One و رایانه های شخصی
تاریخ انتشار: 20 نوامبر 2018 (29 آبان 1397)
سبک: شوتر اول شخص
مودهای بازی: Grand Operations, Combined Arms, Conquest, Battle Royal و ...
همچنین چند بخش داستانی با داستان های کوتاه

پس از انتشار یک تیزر تریلر، در مراسم رسمی در نظر گرفته شده نسخه پنجم از سری بازی های Battlefield به طور رسمی معرفی شد. در مراسم Gamescom 2018 نیز تریلری از گیم پلی بازی به نمایش در آمد:

اطلاعات بازی:
1-این نسخه در جنگ جهانی دوم جریان خواهد داشت و به جای تمرکز داستان روی وقایع مشهور این جنگ بزرگ، DICE سعی می کند بر روی داستان های گوشه و کنار این مبارزه تمرکز کند تا این وقایع کمتر گفته شده را بهتر به نمایش بگذارد.
یکی از داستان های نمایش داده شده درباره زنی بود که سعی داشت خانواده خود را در جریان حوادث نجات دهد. (در بازی سربازان زن حضور خواهند داشت) .
2- این نسخه از بازی هیچ گونه Premium Pass نخواهد داشت و تمامی محتوای اضافه رایگان خواهند بود.
3- نسخه پنجم شامل یک مود کوآپ به نام Combined Arms می شود. در این مود شما در یک گروه 4 نفره قرار خواهید گرفت. بازی به شما ماموریت هایی می دهد که مجبور هستید برای انجام آن ها به طور مخفیفانه همراه با دوستان خود به خطوط دشمن حمله ور شوید. ماموریت های شما متنوع خواهند بود و بسته به میزان پاداشی که درخواست می کنید ماموریت های سخت تر و دشوار تری به شما و دوستانتان داده می شود.
4- مود بتل رویال برای طرفداران آن قرار داده شده اما مشخص نیست در هنگام عرضه در دسترس است یا به طور جداگانه منتشر می شود. یک مود دیگر به نام Grand Operations برای طرفداران در نظر گرفته شده است. این مود شامل نقشه های وسیع و سیستم "باقی ماندن تا نفر آخر" می شود. هر راند این مود 4 روز (زمان درون بازی) طول می کشد و شما منابع محدودی دارید و باید برای دریافت منابع تلاش کنید تا زنده بمانید!
این مود 64 بازیکن دارد. هر روز به شما ماموریت های جدیدی داده می شود.
5- بازی برای دارندگان نسخه Deluxe و مشترکان EA Access زودتر در دسترس قرار می گیرد.
6- بازیکنان با پیش خرید بازی می توانند به محتویات اضافه برای شخصی سازی شخصیت ها و دسترسی سریع به پنج اسلحه در هنگام عرضه دسترسی داشته باشند.
7- در زمان انتشار شما به آفریقا، فرانسه و هلند دسترسی خواهید داشت.
8- برای Healing نیاز است نزدیک بازیکن افتاده بروید و طی یک انیمیشن فرایند انجام می شود. بازیکن ضربه دیده و افتاده می تواند از شما درخواست کمک کند.
9- گان پلی بازی به طور کامل عوض شده است.
10- می توانید نارنجک های که پرتاب شده اند را برگردانید یا در هوا منفجر کنید.
11- برخلاف نسخه قبل، دیگر سربازان ویژه (مثل سربازی که با اسلحه خود آتش پرتاب میکرد و زره غیر قابل نفوذ داشت) در نسخه پنجم حضور نخواهند داشت.
12- بازی قابلیت ساخت و ساز دوباره ساختمان های تخریب شده را خواهد داشت. دیگر پس از چند دقیقه بازی با یک محیط خراب شده در طرف نخواهید بود و هر لحظه امکان بازسازی توسط دیگر بازیکنان وجود خواهد داشت.
13- شما در حین بازی حس حضور در یک جنگ واقعی را خواهید داشت. هر اتفاقی بر روی شما تاثیر گذار خواهد بود. انفجار ها باعث پرت شدن شما می شوند و موارد این چنینی در بازی مشاهده خواهد شد.
مثلا اگر یک نارجنک را به درون اتاقی پرتاب کنید ممکن است وسایل درون اتاق به همراه جنازه افراد به بیرون پرتاب شوند!
14- بر روی Squad ها تمرکز زیادی شده است. اگر بمیرید، می توانید عملکرد دیگر یارانتان را به صورت سوم شخص مشاهده کنید.
15- قابلیت شخصی سازی به طور وسیعی در این نسخه کار شده است. شما قادر خواهید بود شخصیت و وسایل خود را در جزئی ترین موارد هم شخصی سازی کنید.
16- در این نسخه همانند نسخه قبل 4 کلاس وجود دارد. هر کلاس حالت نقش محور دارد و در هر کلاس انتخاب نقش با شماست.
با تشکر از کاربر CriRo7 برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی:
1- سلامتی شما به طور خودکار پر نمی شود و باید بانداژ ببندید. همچین نوار سلامتی به صورت طبقه طبقه قرار داده شده است و با هر بار بانداژ یک طبقه پر می شود.
2- مهمات را باید خودتان از روی زمین بردارید و خود به خود دریافت نمی شود.
3- ریوایو کردن یارانتان در هر اسکوادی امکان پذیر خواهد بود.
4- در هنگام پرش نیز می توان تیراندازی کرد.
5- از پشت دیوار می توان با توجه به قدرت اسلحه دشمنان را مورد هدف قرار داد.
6- می توان به صورت خوابیده یا پشت خیز تیراندازی کرد.
7- می توان وسایل تیراندازی به وسیله نقلیه اضافه کرد تا یار شما بتواند از آن استفاده کند.
8- محیط تاثیرپذیری فیزیکی دارد و به عنوان مثال علف ها له می شوند!
9- تخریب‌پذیری ساختمان ها بستگی به نوع و قدرت ضربه دارد و هر ضربه ای به یک شکل تخریب نمی کند!
10- برای اسکواد لیدر جایزه در نظر گرفته شده است. اگر آخرین نفر اسکواد باشید به شما اطلاع داده می شود.
11- برای ریوایو کردن باید محیط اطراف خود را هم در نظر بگیرید. در شلوغی نمی‌توان به راحتی ریوایو کرد و باید سعی کنید نارنجک دودزا پرتاب کنید تا راحت تر اینکار را انجام دهید یا اینکه دوست خود را بکشید و بعدا ریوایو کنید.
تصاویر:
3390406-bfv_revealscreenshot_01.jpg

3390396-bfv_revealscreenshot_02.jpg

3390398-bfv_revealscreenshot_05.jpg
3390399-bfv_revealscreenshot_06.jpg

3390400-bfv_revealscreenshot_07.jpg

3390401-bfv_revealscreenshot_08.jpg
3390402-bfv_revealscreenshot_09.jpg

3390403-bfv_revealscreenshot_10.jpg

3390404-bfv_revealscreenshot_11.jpg

3390405-bfv_revealscreenshot_12.jpg

3390397-bfv_revealscreenshot_04.jpg

تفنگای اولیه بازی اشغالن یا من زورم به هیچکس نمیرسه؟:|
هم تفنگای اولی
هم وسیله های اولی همشون در مقابل اسلحه های لول بالاتر اشغالن
با اسلحه اول اسالت به هیچ عنوان نمیشه جلو stg44 ایستاد
یا با هواپیما/تانک اولی جلو یه هواپیما/تانک اپگرید شده لول بالا ....

• Like
Reactions: aliahmadi2
هم تفنگای اولی
سلاح اول اسالت تو فاصله نزدیک stg رو میخوره میشه گفت بی رقیبه تو فاصله متوسط و دور چون stg لگد کمتری میزنه برتری پیدا میکنه وگرنه در اصل جلو sturmgewehr هیچی نیست:D شاید stg خوشگل تر باشه و شاید هم کیل گیری باهاش لذت بخش تر باشه:D ولی در اصل سلاح شاخ کلاس اسالت sturmgewehr هست:D
من خودم مثل تو این حرف رو میزدم که با این سلاح نمیشه جلو stg ایستاد ولی وقتی باهاش کار کنی لگدش رو کنترل کنی میفهمی چه غولی دستته

من کلا ار اسنایپ تو بازی انلاین بدم میاد اما انصافا توی این بازی یه چیز دیگست قشنگ میتونی حس تک تیرانداز بودن داشته باشی
بعضی وقت ها یه سری چلنج ها یا اهداف خاص تو بازی سبک بازیت رو عوض میکنه،
مثلا Daily Order هایی که میده قشنگ مجبورت میکنه همه کاری با همه ی کلاس ها بکنی و یه کار یه نواخت و یه کلاس خاص رو فقط استفاده نکنی.
جدا از اونا من گذاشتم پشتش کلاس هام رو به Level آخر که 20 هست برسونم با چلنج هاش لباس ها و کلاه هاش رو باز کنم.
ازالت که همه چیزش رو باز کردم.
Recon رو سعی میکنم برسونمش به لول 20 که کلا از من یه بازیکن دیگه ساخت!
ازونجا که کلا آدمی نیستم یه جا وایستم کیل بگیرم و از طرفی تا کپچر نکنم پوینت زیادی نمیگیرم واسه Level UP ، مجبور شدم
با Recon هم راش بدم تا زودتر بیاد بالا، همین کلا سبک بازیم رو عوض کرد،
واسه رینج نزدیک سلاح کمری و چاقو پرتابی و واسه رنج دورتر رایفل هایی که داره.
چاقو پرتابی واقع لذت جالبی داره کیل گرفتن باهاش، به نظرم مقتول! بدجور تحقیر میشه!
من الان تمام تفنگ های بازی رو باز کردم ولی هنوز با تفنگ اول مدیک بازی میکنم. لامصب خیلی خوبه:D
به نظر من و آمار خودم بهترین اسلحه های هر کلاس که خودم واقعا باهاشون نتیجه گرفتم و میگیرم:
ازالت : حضرت SturmGewher 44 یا همون StG 44 که واقعا لذت بخش هست بازی کردن باهاش.
مدیک : Sten و تامپسون . اولی واسه همه جا دومی واسه درگیریهای نزدیکتر.
ساپورت : KE7 البته این نسبت به اوایل بازی یه خورده ضعیف شد ولی هنوز هم خوبه.
Recon : ا krag jorgensen : نمیدونم چرا! ولی به نظرم بالانس ترین هست(البته من هنوز Kar98 رو باز نکردم.)
بچها شما بیشتر چه مدی بازی میکنین ؟من خودم کانکوئست میزنم.حال اپریشنم ندارم خیلی خرتو خر تاحالا یه دستم نزدم:Dالبته تو بتل۱ زیاد اپریشن زدم ولی هیچی برام کانکوئست نمیشه
کلا نظرتون درمورد اپریشن و breakthrough چیه؟
من کانکوئست و breakthrough
گرند اپریشن سه روزه لامصب وسطش استراحت نمیده آدم شاید بخواد بره یه کاری انجام بده و بیاد!
بعد از اینا Frontline که کلا سه چار بار،
بعدش Domination ، این مد روی 1 بیشتر پلی رو داشتم توی رکورد خودم یه روز رفتم آمار کلی رو دیدم فهمیدم نفر سوم ایران شدم توی این مود!!
TDM هم تا حالا بازی نکردم! کلا توی بازیهایی که آبجکتیو هدف هست یه سری کمپ میکنن و فقط به فکر کیل گرفتن هستن،
حالا توی این مود که هدف کیل گرفتنه که دیگه بدتر!
مپ فقط FJELL =P~ مخصوصا وقتی برف شدید میشه خییییییییلی باحاله
حس خیلی عجیبی میده بهم این مپ
فقط حیف که کمی کوچیکه نسبت به مپی مثل hamada
منم از FJELL خوشم میاد .
ولی بهترین مپی که باهاش حالی میکنم Devastation هست!
اون هم کانکوئست، خوراک اینه کمپر ها رو یا با دینامیت بترکونم یا نایف کنم ،
مپش هم واقعا مخصوص کار تیمی هستش و خیلی خوب میشه همکاری رو توش پیاده کرد.

هم تفنگای اولی

هر کدوم یه رنج طلایی دارن ... stg ام توو متوسط خیلی خوبه وگرنه توو فاصله دور و نزدیک اسلحه های خیلی بهتری توو کلاس اسالت هست

• Like
Reactions: the saw
باگ و فریز لودینگ برای شما هم هست یا بازی من اینجوریه؟؟مد grand op هم وقتی میخواد سویچ کنه صفحه سیاه میشه و نمیاره.
نسخه pc
نسخه ps4 اینجوری بود اما از وقتی آپدیت کردم درست شده
فکر کنم آپدیت 10 روز پیش بود حدودا
از اون به بعد دیگه اینجوری نمیشه

• Like
Reactions: |PREDATOR|
سلام به همه دوستان عزیز
من این سوال رو چند روز پیش تو تاپیک بازی های آنلاین پرسیدم اما به غیر از یه نفر کسی پاسخ دیگه ای به من نداد، اما خب با راهنمایی های تنها یه نفر که ادم نمی تونه تصمیم درستی بگیره
پس با اجازه استارتر تاپیک و ناظم انجمن این سوال رو اینجا که بازدیدکننده بیشتری داره میپرسم تا دوستان اگه میتونن به بنده در انتخابم کمک کنن

فقط یه نکته از لیست زیر خرید بتل 5 قطعی شده، در مورد بیه موارد اگه امکانش هست نظرتون رو بگید ممنون میشم

-------------------------------------------------------------------------

همون طور که همه تون در جریان هستید تخفیفات کریسمس استیم و اوریجین و بتل نت شروع شده و من میخواستم تو این بازه زمانی خوب تخفیفات، چند تا بازی که تجربه آنلاین خوبی دارند و ارزش داره آدم نسخه های اوریجینالش رو بخره، بخرم

لیست بازی های اوریجینالی که الان دارم:

فروشگاه استیم:
بازی GTA V نسخه استاندارد (تو فکر اینم نسخه Online Premiumاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
بازی Rainbow Six Seige نسخه Complete Edition
بازی PUBG نسخه استاندارد (تو فکر اینم دی ال سی Vikendiاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
بازی Rocket League نسخه GOTY Edition

فروشگاه بتل نت:
فقط بازی Destiny (اونم زمانی که رایگان شد به اکانتم اضافه کردم:blush:)

فروشگاه اوریجین:
بازی FIFA 19 نسخه استاندارد
بازی Battlefield 1 نسخه استاندارد (تو فکر اینم که دی ال سی Revelationاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)

فروشگاه Windows Store:
فقط بازی Forza Horizon 4 نسخه Ultimate Edition (اونم از این اشتراکی هایی هستش که میشه باهاش انلاین هم بازی کرد)

(لطفا حتما حتما نظرتون رو در موارد زیر بهم بگید، راهنمایی‌هاتون تاثیر بسزایی در خریدم داره، ممنون)
(ببینید دوستان هدف من از خرید نسخه اوریجینال بازی ها صرفا ارزش تجربه آنلاین اونها هستش، فقط همین، یعنی بازی ای رو پیشنهاد بدید که آنلاین بازی کردنشون تجربه فراتری از نسخه آفلاینشون باشه، چرا که راحت به تمام بازی های کرک شده دسترسی دارم و هر بازی ای رو میتونم نسخه کرک شدشو نصب کنم)

لیست بازی هایی که علاقه مند هستم بخرم:

۱- بازی ‌‌‌‌Battlefield V
۲- بازی Call of Duty Black Ops 4
۳- بازی OverWatch
۴- بازی Tom Clancy Ghost Recon Wildlands
۵- بازی Crew 2
۶- بازی Fortnite
۷- بازی GTA V نسخه استاندارد (تو فکر اینم نسخه Online Premiumاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
۸- بازی PUBG نسخه استاندارد (تو فکر اینم دی ال سی Vikendiاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
۹- بازی Battlefield 1 نسخه استاندارد (تو فکر اینم که دی ال سی Revelationاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
۱۰- هر بازی ای که فکر میکنید ارزش انلاین بازی کردن رو داره اما متاسفانه در این لیست نیومده

پیشاپیش بسیار بسیار ممنون از نظرات و راهنمایی های شما دوستان، منتظرم

--------------------------------------------------------

• Like
Reactions: kamyy
امیدوارم فکری به حال بخش داستانی بکنند . شماره 4 خوب بود . یک داستان پخته و واحد روش کار کنند عالی می شه به جای چند داستانک . فروش بازی در سطح جهان هم کم بوده و شرکت EA ضرر کرد .

سلام به همه دوستان عزیز
من این سوال رو چند روز پیش تو تاپیک بازی های آنلاین پرسیدم اما به غیر از یه نفر کسی پاسخ دیگه ای به من نداد، اما خب با راهنمایی های تنها یه نفر که ادم نمی تونه تصمیم درستی بگیره
پس با اجازه استارتر تاپیک و ناظم انجمن این سوال رو اینجا که بازدیدکننده بیشتری داره میپرسم تا دوستان اگه میتونن به بنده در انتخابم کمک کنن

فقط یه نکته از لیست زیر خرید بتل 5 قطعی شده، در مورد بیه موارد اگه امکانش هست نظرتون رو بگید ممنون میشم

-------------------------------------------------------------------------

همون طور که همه تون در جریان هستید تخفیفات کریسمس استیم و اوریجین و بتل نت شروع شده و من میخواستم تو این بازه زمانی خوب تخفیفات، چند تا بازی که تجربه آنلاین خوبی دارند و ارزش داره آدم نسخه های اوریجینالش رو بخره، بخرم

لیست بازی های اوریجینالی که الان دارم:

فروشگاه استیم:
بازی GTA V نسخه استاندارد (تو فکر اینم نسخه Online Premiumاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
بازی Rainbow Six Seige نسخه Complete Edition
بازی PUBG نسخه استاندارد (تو فکر اینم دی ال سی Vikendiاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
بازی Rocket League نسخه GOTY Edition

فروشگاه بتل نت:
فقط بازی Destiny (اونم زمانی که رایگان شد به اکانتم اضافه کردم:blush:)

فروشگاه اوریجین:
بازی FIFA 19 نسخه استاندارد
بازی Battlefield 1 نسخه استاندارد (تو فکر اینم که دی ال سی Revelationاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)

فروشگاه Windows Store:
فقط بازی Forza Horizon 4 نسخه Ultimate Edition (اونم از این اشتراکی هایی هستش که میشه باهاش انلاین هم بازی کرد)

(لطفا حتما حتما نظرتون رو در موارد زیر بهم بگید، راهنمایی‌هاتون تاثیر بسزایی در خریدم داره، ممنون)
(ببینید دوستان هدف من از خرید نسخه اوریجینال بازی ها صرفا ارزش تجربه آنلاین اونها هستش، فقط همین، یعنی بازی ای رو پیشنهاد بدید که آنلاین بازی کردنشون تجربه فراتری از نسخه آفلاینشون باشه، چرا که راحت به تمام بازی های کرک شده دسترسی دارم و هر بازی ای رو میتونم نسخه کرک شدشو نصب کنم)

لیست بازی هایی که علاقه مند هستم بخرم:

۱- بازی ‌‌‌‌Battlefield V
۲- بازی Call of Duty Black Ops 4
۳- بازی OverWatch
۴- بازی Tom Clancy Ghost Recon Wildlands
۵- بازی Crew 2
۶- بازی Fortnite
۷- بازی GTA V نسخه استاندارد (تو فکر اینم نسخه Online Premiumاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
۸- بازی PUBG نسخه استاندارد (تو فکر اینم دی ال سی Vikendiاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
۹- بازی Battlefield 1 نسخه استاندارد (تو فکر اینم که دی ال سی Revelationاش رو بگیرم، نظرتون چیه؟)
۱۰- هر بازی ای که فکر میکنید ارزش انلاین بازی کردن رو داره اما متاسفانه در این لیست نیومده

پیشاپیش بسیار بسیار ممنون از نظرات و راهنمایی های شما دوستان، منتظرم

--------------------------------------------------------

Taitanfall 2 / shadow of the tomb raider / call of duty WW2 هم قشنگ هستند

باگ و فریز لودینگ برای شما هم هست یا بازی من اینجوریه؟؟مد grand op هم وقتی میخواد سویچ کنه صفحه سیاه میشه و نمیاره.
نسخه pc
متاسفانه این باگ بی نهایت رو مخ هنوز وجود داره و معلوم هم نیست کی بخوان درستش کنن

• Like
Reactions: |PREDATOR|
چرا اینقدر روند محتواافزایی بازی کنده؟:|
تازه March میخوان یدونه مپ یونان بدن:|
یه پول پریمیوم نگرفت از ما، صدجور نگرانی و استرس داره وارد میکنه.
دیگرانو نمیدونم اما بشخصه حاضر بودم بدم با رضایت کامل 60 دلار پول پریمیوم بدم اما عوضش خیالم راحت باشه از بابت محتوایی که دریافت میکنم تو 2 سال پیش رو (مثل1)

• Like
Reactions: AM!R and FARNOOD007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or