Multi Platform Battlefield V

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
https___forum.bazicenter.com_attachments_1613156725250-png.194973_.jpg

سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
موتور گرافیکی: Frostbite
پلتفرم ها: PlayStation 4، Xbox One و رایانه های شخصی
تاریخ انتشار: 20 نوامبر 2018 (29 آبان 1397)
سبک: شوتر اول شخص
مودهای بازی: Grand Operations, Combined Arms, Conquest, Battle Royal و ...
همچنین چند بخش داستانی با داستان های کوتاه

پس از انتشار یک تیزر تریلر، در مراسم رسمی در نظر گرفته شده نسخه پنجم از سری بازی های Battlefield به طور رسمی معرفی شد. در مراسم Gamescom 2018 نیز تریلری از گیم پلی بازی به نمایش در آمد:

اطلاعات بازی:
1-این نسخه در جنگ جهانی دوم جریان خواهد داشت و به جای تمرکز داستان روی وقایع مشهور این جنگ بزرگ، DICE سعی می کند بر روی داستان های گوشه و کنار این مبارزه تمرکز کند تا این وقایع کمتر گفته شده را بهتر به نمایش بگذارد.
یکی از داستان های نمایش داده شده درباره زنی بود که سعی داشت خانواده خود را در جریان حوادث نجات دهد. (در بازی سربازان زن حضور خواهند داشت) .
2- این نسخه از بازی هیچ گونه Premium Pass نخواهد داشت و تمامی محتوای اضافه رایگان خواهند بود.
3- نسخه پنجم شامل یک مود کوآپ به نام Combined Arms می شود. در این مود شما در یک گروه 4 نفره قرار خواهید گرفت. بازی به شما ماموریت هایی می دهد که مجبور هستید برای انجام آن ها به طور مخفیفانه همراه با دوستان خود به خطوط دشمن حمله ور شوید. ماموریت های شما متنوع خواهند بود و بسته به میزان پاداشی که درخواست می کنید ماموریت های سخت تر و دشوار تری به شما و دوستانتان داده می شود.
4- مود بتل رویال برای طرفداران آن قرار داده شده اما مشخص نیست در هنگام عرضه در دسترس است یا به طور جداگانه منتشر می شود. یک مود دیگر به نام Grand Operations برای طرفداران در نظر گرفته شده است. این مود شامل نقشه های وسیع و سیستم "باقی ماندن تا نفر آخر" می شود. هر راند این مود 4 روز (زمان درون بازی) طول می کشد و شما منابع محدودی دارید و باید برای دریافت منابع تلاش کنید تا زنده بمانید!
این مود 64 بازیکن دارد. هر روز به شما ماموریت های جدیدی داده می شود.
5- بازی برای دارندگان نسخه Deluxe و مشترکان EA Access زودتر در دسترس قرار می گیرد.
6- بازیکنان با پیش خرید بازی می توانند به محتویات اضافه برای شخصی سازی شخصیت ها و دسترسی سریع به پنج اسلحه در هنگام عرضه دسترسی داشته باشند.
7- در زمان انتشار شما به آفریقا، فرانسه و هلند دسترسی خواهید داشت.
8- برای Healing نیاز است نزدیک بازیکن افتاده بروید و طی یک انیمیشن فرایند انجام می شود. بازیکن ضربه دیده و افتاده می تواند از شما درخواست کمک کند.
9- گان پلی بازی به طور کامل عوض شده است.
10- می توانید نارنجک های که پرتاب شده اند را برگردانید یا در هوا منفجر کنید.
11- برخلاف نسخه قبل، دیگر سربازان ویژه (مثل سربازی که با اسلحه خود آتش پرتاب میکرد و زره غیر قابل نفوذ داشت) در نسخه پنجم حضور نخواهند داشت.
12- بازی قابلیت ساخت و ساز دوباره ساختمان های تخریب شده را خواهد داشت. دیگر پس از چند دقیقه بازی با یک محیط خراب شده در طرف نخواهید بود و هر لحظه امکان بازسازی توسط دیگر بازیکنان وجود خواهد داشت.
13- شما در حین بازی حس حضور در یک جنگ واقعی را خواهید داشت. هر اتفاقی بر روی شما تاثیر گذار خواهد بود. انفجار ها باعث پرت شدن شما می شوند و موارد این چنینی در بازی مشاهده خواهد شد.
مثلا اگر یک نارجنک را به درون اتاقی پرتاب کنید ممکن است وسایل درون اتاق به همراه جنازه افراد به بیرون پرتاب شوند!
14- بر روی Squad ها تمرکز زیادی شده است. اگر بمیرید، می توانید عملکرد دیگر یارانتان را به صورت سوم شخص مشاهده کنید.
15- قابلیت شخصی سازی به طور وسیعی در این نسخه کار شده است. شما قادر خواهید بود شخصیت و وسایل خود را در جزئی ترین موارد هم شخصی سازی کنید.
16- در این نسخه همانند نسخه قبل 4 کلاس وجود دارد. هر کلاس حالت نقش محور دارد و در هر کلاس انتخاب نقش با شماست.
با تشکر از کاربر CriRo7 برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی:
1- سلامتی شما به طور خودکار پر نمی شود و باید بانداژ ببندید. همچین نوار سلامتی به صورت طبقه طبقه قرار داده شده است و با هر بار بانداژ یک طبقه پر می شود.
2- مهمات را باید خودتان از روی زمین بردارید و خود به خود دریافت نمی شود.
3- ریوایو کردن یارانتان در هر اسکوادی امکان پذیر خواهد بود.
4- در هنگام پرش نیز می توان تیراندازی کرد.
5- از پشت دیوار می توان با توجه به قدرت اسلحه دشمنان را مورد هدف قرار داد.
6- می توان به صورت خوابیده یا پشت خیز تیراندازی کرد.
7- می توان وسایل تیراندازی به وسیله نقلیه اضافه کرد تا یار شما بتواند از آن استفاده کند.
8- محیط تاثیرپذیری فیزیکی دارد و به عنوان مثال علف ها له می شوند!
9- تخریب‌پذیری ساختمان ها بستگی به نوع و قدرت ضربه دارد و هر ضربه ای به یک شکل تخریب نمی کند!
10- برای اسکواد لیدر جایزه در نظر گرفته شده است. اگر آخرین نفر اسکواد باشید به شما اطلاع داده می شود.
11- برای ریوایو کردن باید محیط اطراف خود را هم در نظر بگیرید. در شلوغی نمی‌توان به راحتی ریوایو کرد و باید سعی کنید نارنجک دودزا پرتاب کنید تا راحت تر اینکار را انجام دهید یا اینکه دوست خود را بکشید و بعدا ریوایو کنید.
تصاویر:
3390406-bfv_revealscreenshot_01.jpg

3390396-bfv_revealscreenshot_02.jpg

3390398-bfv_revealscreenshot_05.jpg
3390399-bfv_revealscreenshot_06.jpg

3390400-bfv_revealscreenshot_07.jpg

3390401-bfv_revealscreenshot_08.jpg
3390402-bfv_revealscreenshot_09.jpg

3390403-bfv_revealscreenshot_10.jpg

3390404-bfv_revealscreenshot_11.jpg

3390405-bfv_revealscreenshot_12.jpg

3390397-bfv_revealscreenshot_04.jpg

رفیق دیگه بیا واقع بین باشیم..
مسلما کسی تو دایس پارتی نداشته که بره بگه ttk رو تغییر بدید برام. دایس تو این مدت مدام بازخوردهارو آنالیز کرده، دودوتا چارتا کرده دیده افراد بیشتری رو راضی خواهد کرد اینجوری. (شما خودت ببین این روزا چجور بازیهایی تو صدر لیست و ترند مالتی پلیرها هستن!!)
بازم اگر اکثریت ناراضی باشن از وضعیت جدید، برش میگردونه به حالت قبل. چه بخوایم، چه نخوایم، سازنده براش جلب رضایت مخاطب عام تو اولیت هست. حالا در این بین اگر بعضی وترن های بتلفیلد به مذاقشون خوش نیاد، اونها رو فدای اکثریت میکنه..

البته بنظر من کم کم مد های دیگه رو هم باید اضافه کنه برای هاردکور..خواهد کرد بنظرم..
اون افراد بیشتر که معمولا جدیدن و اکثرا بتل باز قدیمی نیستن خودشون رو با شرایط وفق میدادن نه خیلی هایی که داشتن از
بازی قبل از این آپدیت سرورساید لذت میبردن.
این فکر که مود های دیگه رو واسه هاردکور اضافه کنن هم از سرمون بیرون کنیم بهتره، منم اولش امیدوار بودم ولی حتی
در صورت اضافه شدن هم این مود اصلا اون بالانسی قبل رو نداره و کلا به هم ریختس.

• Like
Reactions: Erebor
امکان داره برای کریسمس 50 درصد اف بخوره پولم رو نگه دارم الان خرج نکنم؟خودم حدس میزنم بیارنش رو 40 دلار
نمیخوام توی فروم فحش بدم ولی ما از vgkey مثلا پیش خرید کردیم بازی که عرضه شد بعد 4 ماه خوابوندن پولمون بجای اینکه بازی بدن بهمون ، پول رو بهمون پس دادن یجورم حرف زدن انگار بهشون بدهکارم هستم....
موقع خرید از این سایت حواستون باشه
تموم برنامه هامو ریختن به هم هنوز که هنوزه بازی رو تجربه نکردم منی که باید روزه اول بازی میکردم
آف خوب خورد دیگه ۳۶ دلار شد ۴۰٪ آف خورد من خریدم واسه کریسمسم آف میخوره ولی دیگه نمیدونم بیشتر از این باشه یا نه اگه اکانتت پول داری هنوز آف داره بخرش که عالیه

یه عده ی خاص و اندک و انگشت شمار که فکر میکنن همیشه حق با اوناس و کل دنیا با اونا هستن این بخشی از نظرات پلیر های قدیمی بتل
در مورد تغییرات هستش، میتونید مطالعه کنید و بفهمید که توی کدوم دسته هستید.
دوستان دیگر که شاید کمتر پست میدن و بیشتر نظاره گر هستن، میتونن ببینن که ما حرف بی جا نمیزنیم.
اکثریت، دقت کنید اکثریت از این موضوع ناراضی هستن.
امیدوارم زبانتون در حدی باشه که بتونید اینارو بخونید.
این یه بخش کوچیک هستش و غالب نظرات همینی هست که توی عکس میبینید.
comments.jpg

اگه ttk و ttd مثل بتل های قبلی بشه خوبه که من بازی نکردم ولی همون بتا و الفا که زدم فرصت ریاکشن نداشتم به خیلی اتفاقات
bf1 خیلی خوب بود قشنگ فرصت ری اکشن داشتی
مد هاردکورم که هست اگر خوشتون نمیاد اونو بازی کنید

یه عده ی خاص و اندک و انگشت شمار که فکر میکنن همیشه حق با اوناس و کل دنیا با اونا هستن این بخشی از نظرات پلیر های قدیمی بتل
در مورد تغییرات هستش، میتونید مطالعه کنید و بفهمید که توی کدوم دسته هستید.
دوستان دیگر که شاید کمتر پست میدن و بیشتر نظاره گر هستن، میتونن ببینن که ما حرف بی جا نمیزنیم.
اکثریت، دقت کنید اکثریت از این موضوع ناراضی هستن.
امیدوارم زبانتون در حدی باشه که بتونید اینارو بخونید.
این یه بخش کوچیک هستش و غالب نظرات همینی هست که توی عکس میبینید.
View attachment 98395
آقا من خوندم فقط یه سوال: از کجا متوجه شدی اینا قدیمیایه بتلن دقیقا؟:دی تشکر.

اگه ttk و ttd مثل بتل های قبلی بشه خوبه که من بازی نکردم ولی همون بتا و الفا که زدم فرصت ریاکشن نداشتم به خیلی اتفاقات
اتفاقا الان شبیه bf1 شده که خیلیا ناراضین ... مهمات کمه ... بعد برای زدن یه نفر باید یه خشاب یا نصف خشاب خالی کنی :/
من که دوباره رفتم هاردکور بیشتر لذت داشت با مکانیسم های این بازی چون اساس بازی روی هاردکور بودنش طراحی شده
برعکس bf1 رو هیچ وقت هاردکور نرفتم چون اونم اساس بازی روی هاردکور نبود

آقا من خوندم فقط یه سوال: از کجا متوجه شدی اینا قدیمیایه بتلن دقیقا؟:D تشکر.
حداقل چیزی که میتونم بهت بگم اینه که توی همه ی بتل ها فقط Battlefield 1 بوده که سبک و سیاست ش نوب پرور بوده و سعی شون این بوده که مخاطب جدید باهاش حال کنه در صورتی که نسخه های قبل تقریبا گان پلی ای شبیه به V قبل از این آپدیت داشته.
کسایی هم که راضی اند از این وضع جدید ، وضعیت شون مشخصه.
حالا میتونی اموجی خنده بذاری.
اگه به توهم اعتقاد داشتی بهشون حق میدادی خودشون رو قدیمی و فسیل بتل بدونن :)
شما اگه بحث رو به شعور و اینا نمیکشونی و ادب رو رعایت میکنید ، اگه حرف حسابی دارید رو در رو بگید ، چرا خاله زنک بازی در میارید؟

شما اگه بحث رو به شعور و اینا نمیکشونی و ادب رو رعایت میکنید ، اگه حرف حسابی دارید رو در رو بگید ، چرا خاله زنک بازی در میارید؟
من بحث شخصی نمیکنم که مخاطبت قرار بدم.من بازی رو نقد میکنم و ایراداتش رو از نظر خودم میگم ولی شمایی که فکر میکنید نماینده یه قشر خاصی هستید و سهامدار بتل هستید میاید نوک انگشت رو میبینید.من نه با تو کاری دارم نه اون دوست جونت.برام هم مهم نیست از چی خوشت میاد یا اینکه اقلیت هستی یا اکثریت.خودم به شخصه اگه از یه بازی خوشم نیاد کل دنیا م ازش تعریف کنن نمیرم سمتش.عین همین 2 Red dead.همین یتل v هم با وجود اینکه تغییراتی تو گیم پلی داده ولی گرافیک کارتونیش رو عمرا بتونن درستش کنن.همه گرافیک به بازتاب نور و محیط گل منقولی نیست.انگار کارتن ساختن

اتفاقا الان شبیه bf1 شده که خیلیا ناراضین ... مهمات کمه ... بعد برای زدن یه نفر باید یه خشاب یا نصف خشاب خالی کنی :/
من که دوباره رفتم هاردکور بیشتر لذت داشت با مکانیسم های این بازی چون اساس بازی روی هاردکور بودنش طراحی شده
برعکس bf1 رو هیچ وقت هاردکور نرفتم چون اونم اساس بازی روی هاردکور نبود

من فکر میکنم فارغ از حواشی و مسائلی که پیش اومد از زمان معرفی بازی پیرامون SJW و سریع ربط پیدا کردن (یا دادنش!) به عدم اقبال مخاطبین به بازی از حیث فروش، همین تغییرات قابل توجه گیم پلی بود که باعث کاهش فروش 60 درصدی بازی نسبت به 1 شد.
کاملا به دایس و EA حق میدم اگر دست از پا درازتر، بازی رو روز به روز شبیه تر بکنن به 1. اونا عاشق چشم و ابروی ما نیستن، فکر پولن..نه فقط اونها، هرکس که خدماتی ارائه میده در ازای هزینه. اصلا هم عجیب نیست.
من خودم تا الان نظری ندادم، چون فرصت نکردم جز 4 ساعت، اونم جسته گریخته تجربه کنم بازی رو. 1 رو کاملا دوست داشتم. بنظرم کاملا نسخه موفق و حساب شده ای بود. نمراتشه هم بیانگره همین موضوعه.
ولی نظر شما مبنی بر اینکه بیس این بازی با تغییرات آپدیت اخیر همخونی نداره رو منطقی و معقول میبینم علی الحساب.

آخرین ویرایش:
من فکر میکنم فارغ از حواشی و مسائلی که پیش اومد از زمان معرفی بازی پیرامون SJW و سریع ربط پیدا کردن (یا دادنش!) به عدم اقبال مخاطبین به بازی از حیث فروش، همین تغییرات قابل توجه گیم پلی بود که باعث کاهش فروش 60 درصدی بازی نسبت به 1 شد.
کاملا به دایس و EA حق میدم اگر دست از پا درازتر، بازی رو روز به روز شبیه تر بکنن به 1. اونا عاشق چشم و ابروی ما نیستن، فکر پولن..نه فقط اونها، هرکس که خدماتی ارائه میده در ازای هزینه. اصلا هم عجیب نیست.
من خودم تا الان نظری ندادم، چون فرصت نکردم جز 4 ساعت، اونم جسته گریخته تجربه کنم بازی رو. 1 رو کاملا دوست داشتم. بنظرم کاملا نسخه موفق و حساب شده ای بود. نمراتشه هم بیانگره همین موضوعه.
ولی نظر شما مبنی بر اینکه بیس این بازی با تغییرات آپدیت اخیر همخونی نداره رو منطقی و معقول میبینم علی الحساب.

مشکل ttk نیست که پایین بود ... رین بو هم ttk خیلی پایینی داره ...درگیری ها توی ثانیس ولی چرا اونجا نکته مثبت حساب میشه اینجا نکته منفی ؟ جوابش اینه همه به این نسخه به چشم ادامه ی راه bf1 نگاه میکنن ... خود دایس ام اگه یکم عقلش میرسید و بازی رو از لحاظ محتوا و فنی غنی میکرد ...کم کم همه خوششون میومد و خودشون با شرایط وفق میدادن ... وگرنه کسی مگه تا قبل این به ttk گیر میداد ... همه به مشکلات گرافیکی و حضور زن گیر میدادن...
Bf1 در شروع نسخه خیلی موفقی بود ولی با گذشت زمان ریزش پلیر خیلی شدیدی داشت نسبت به مثلا bf4 ... خود سازنده دیگه از دی ال سی تزار به اون ور ذوق و شوقی برای زنده نگه داشتن بازی نداشت ... یه مود incursion هم دادن که بعدش توسعش ندادن ...

• Like
Reactions: FARNOOD007
اعتراضات خیلی شدید شده‌ تو همه صفحات اجتماعی بازی تمام کامنت ها شده TTK
بعضی اوقات واقعا به خشابم کمه واسه کشتن ولی بعضی اوقات با چند تا تیر میکشی هنوز نتونستم به یه نتیجه واحد برسم تو این قضیه ولی بعید میدونم دیگه عوض کنن این داستانو من با گیم پلی بتل ۱ حال میکردم ولی زود خسته کننده شد این شماره ولی با مودهای مختلفی که داره با تاثیر اسکواد و نرم و روون‌ شدن گیم‌پلی برام جذابتره اگه مثه یک بعد دو ماه گند نخوره تو سرورا واسمون

• Like
Reactions: FARNOOD007
بیس بازی بر اساس هاردکوره اصلا قرار نبوده کیل گیری تو این نسخه شبیه به بتل 1 باشه هم مهمات و هم TTK و هم دمیجی که سلاح ها وارد میکردن نشون دهنده همین بوده
ولی اینا اومدن سر جریان اعتراض یه مشت نوب تایم تو کیل با دمیج سلاح ها رو تغییر دادن درصورتی که اصلا بیس بازی اینطوری نبوده
الان تمام کسانی که قبل اپدیت بازی کردن بعد از تغییر متوجه شدن که چطوری بالانس بازی گند خورده بهش و زمانی که وارد بخش هاردکور میشن تازه یه خورده مزه اصلی بازی رو حس میکنن ولی همون رو بهش گند خورده چون بعضی از مکانیزم ها تغییر کرده
حتی من گذاشتن اسم هاردکور رو براش لکه ننگ میدونم چون اصلا اساس بخش هاردکور اینطور نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or