Multi Platform Battlefield V

سازنده
Dice
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
https___forum.bazicenter.com_attachments_1613156725250-png.194973_.jpg

سازنده: EA DICE
ناشر: Electronic Arts
موتور گرافیکی: Frostbite
پلتفرم ها: PlayStation 4، Xbox One و رایانه های شخصی
تاریخ انتشار: 20 نوامبر 2018 (29 آبان 1397)
سبک: شوتر اول شخص
مودهای بازی: Grand Operations, Combined Arms, Conquest, Battle Royal و ...
همچنین چند بخش داستانی با داستان های کوتاه

پس از انتشار یک تیزر تریلر، در مراسم رسمی در نظر گرفته شده نسخه پنجم از سری بازی های Battlefield به طور رسمی معرفی شد. در مراسم Gamescom 2018 نیز تریلری از گیم پلی بازی به نمایش در آمد:

اطلاعات بازی:
1-این نسخه در جنگ جهانی دوم جریان خواهد داشت و به جای تمرکز داستان روی وقایع مشهور این جنگ بزرگ، DICE سعی می کند بر روی داستان های گوشه و کنار این مبارزه تمرکز کند تا این وقایع کمتر گفته شده را بهتر به نمایش بگذارد.
یکی از داستان های نمایش داده شده درباره زنی بود که سعی داشت خانواده خود را در جریان حوادث نجات دهد. (در بازی سربازان زن حضور خواهند داشت) .
2- این نسخه از بازی هیچ گونه Premium Pass نخواهد داشت و تمامی محتوای اضافه رایگان خواهند بود.
3- نسخه پنجم شامل یک مود کوآپ به نام Combined Arms می شود. در این مود شما در یک گروه 4 نفره قرار خواهید گرفت. بازی به شما ماموریت هایی می دهد که مجبور هستید برای انجام آن ها به طور مخفیفانه همراه با دوستان خود به خطوط دشمن حمله ور شوید. ماموریت های شما متنوع خواهند بود و بسته به میزان پاداشی که درخواست می کنید ماموریت های سخت تر و دشوار تری به شما و دوستانتان داده می شود.
4- مود بتل رویال برای طرفداران آن قرار داده شده اما مشخص نیست در هنگام عرضه در دسترس است یا به طور جداگانه منتشر می شود. یک مود دیگر به نام Grand Operations برای طرفداران در نظر گرفته شده است. این مود شامل نقشه های وسیع و سیستم "باقی ماندن تا نفر آخر" می شود. هر راند این مود 4 روز (زمان درون بازی) طول می کشد و شما منابع محدودی دارید و باید برای دریافت منابع تلاش کنید تا زنده بمانید!
این مود 64 بازیکن دارد. هر روز به شما ماموریت های جدیدی داده می شود.
5- بازی برای دارندگان نسخه Deluxe و مشترکان EA Access زودتر در دسترس قرار می گیرد.
6- بازیکنان با پیش خرید بازی می توانند به محتویات اضافه برای شخصی سازی شخصیت ها و دسترسی سریع به پنج اسلحه در هنگام عرضه دسترسی داشته باشند.
7- در زمان انتشار شما به آفریقا، فرانسه و هلند دسترسی خواهید داشت.
8- برای Healing نیاز است نزدیک بازیکن افتاده بروید و طی یک انیمیشن فرایند انجام می شود. بازیکن ضربه دیده و افتاده می تواند از شما درخواست کمک کند.
9- گان پلی بازی به طور کامل عوض شده است.
10- می توانید نارنجک های که پرتاب شده اند را برگردانید یا در هوا منفجر کنید.
11- برخلاف نسخه قبل، دیگر سربازان ویژه (مثل سربازی که با اسلحه خود آتش پرتاب میکرد و زره غیر قابل نفوذ داشت) در نسخه پنجم حضور نخواهند داشت.
12- بازی قابلیت ساخت و ساز دوباره ساختمان های تخریب شده را خواهد داشت. دیگر پس از چند دقیقه بازی با یک محیط خراب شده در طرف نخواهید بود و هر لحظه امکان بازسازی توسط دیگر بازیکنان وجود خواهد داشت.
13- شما در حین بازی حس حضور در یک جنگ واقعی را خواهید داشت. هر اتفاقی بر روی شما تاثیر گذار خواهد بود. انفجار ها باعث پرت شدن شما می شوند و موارد این چنینی در بازی مشاهده خواهد شد.
مثلا اگر یک نارجنک را به درون اتاقی پرتاب کنید ممکن است وسایل درون اتاق به همراه جنازه افراد به بیرون پرتاب شوند!
14- بر روی Squad ها تمرکز زیادی شده است. اگر بمیرید، می توانید عملکرد دیگر یارانتان را به صورت سوم شخص مشاهده کنید.
15- قابلیت شخصی سازی به طور وسیعی در این نسخه کار شده است. شما قادر خواهید بود شخصیت و وسایل خود را در جزئی ترین موارد هم شخصی سازی کنید.
16- در این نسخه همانند نسخه قبل 4 کلاس وجود دارد. هر کلاس حالت نقش محور دارد و در هر کلاس انتخاب نقش با شماست.
با تشکر از کاربر CriRo7 برای جمع آوری اطلاعات تکمیلی:
1- سلامتی شما به طور خودکار پر نمی شود و باید بانداژ ببندید. همچین نوار سلامتی به صورت طبقه طبقه قرار داده شده است و با هر بار بانداژ یک طبقه پر می شود.
2- مهمات را باید خودتان از روی زمین بردارید و خود به خود دریافت نمی شود.
3- ریوایو کردن یارانتان در هر اسکوادی امکان پذیر خواهد بود.
4- در هنگام پرش نیز می توان تیراندازی کرد.
5- از پشت دیوار می توان با توجه به قدرت اسلحه دشمنان را مورد هدف قرار داد.
6- می توان به صورت خوابیده یا پشت خیز تیراندازی کرد.
7- می توان وسایل تیراندازی به وسیله نقلیه اضافه کرد تا یار شما بتواند از آن استفاده کند.
8- محیط تاثیرپذیری فیزیکی دارد و به عنوان مثال علف ها له می شوند!
9- تخریب‌پذیری ساختمان ها بستگی به نوع و قدرت ضربه دارد و هر ضربه ای به یک شکل تخریب نمی کند!
10- برای اسکواد لیدر جایزه در نظر گرفته شده است. اگر آخرین نفر اسکواد باشید به شما اطلاع داده می شود.
11- برای ریوایو کردن باید محیط اطراف خود را هم در نظر بگیرید. در شلوغی نمی‌توان به راحتی ریوایو کرد و باید سعی کنید نارنجک دودزا پرتاب کنید تا راحت تر اینکار را انجام دهید یا اینکه دوست خود را بکشید و بعدا ریوایو کنید.
تصاویر:
3390406-bfv_revealscreenshot_01.jpg

3390396-bfv_revealscreenshot_02.jpg

3390398-bfv_revealscreenshot_05.jpg
3390399-bfv_revealscreenshot_06.jpg

3390400-bfv_revealscreenshot_07.jpg

3390401-bfv_revealscreenshot_08.jpg
3390402-bfv_revealscreenshot_09.jpg

3390403-bfv_revealscreenshot_10.jpg

3390404-bfv_revealscreenshot_11.jpg

3390405-bfv_revealscreenshot_12.jpg

3390397-bfv_revealscreenshot_04.jpg

اینجا اکثرا با تریلر حال کردن ولی دیسلایکای یوتیوب چیز دیگه میگه :

vxg8_screenshot-www.youtube.com-2018.05.24-06-15-36.png

itct_screenshot-www.youtube.com-2018.05.24-06-16-30.png

به درصد بخوایم حساب کنیم به ترتیب 39 به 61 و 35 به 65 هستن که ینی تقریبا ملت اندازه هم با تریلرا حال کردن ....

حالا تریلر معرفی BF1 رو ببنید

jkba_screenshot-www.youtube.com-2018.05.24-06-21-24.png

من واقعا گرافیکی که از بازی دیدم پشم ریزون ترین چیزی هست که در عمرم مشاهده کردم اصلا قابل مقایسه با هیچ بازی ای نیست انگار که بازی نسل بعدی قشنگ اون cod هم با حذف بخش سینگلش قشنگ گند زده زمان خوبی برای انتقام فرا رسیده
نوژن جان اگه دقت کنی متاسفانه تریلر گیم پلی اسکریپت شده بود حالا in engine بود یا نه رو دیگه دقیقا نمیدونم ولی ای کاش تریلر اسکریپت شده نمایش نمیدادن تا ببینیم هوش مصنوعی واقعی بازی و حتی گرافیک کلی بازی در چه حده

• Like
Reactions: s.1 and aliahmadi2
من تریلر رو دیدم، مطلقا خوشم نیومد
فکر می کردم مشکل از منه، رفتم بازخورد ملت رو دیدم، دیدم نظرات منفی بسیار زیاده
اومدم اینجا رو دیدم، همه مثبته خدا رو شکر!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ali Venom
من تریلر رو دیدم، مطلقا خوشم نیومد
فکر می کردم مشکل از منه، رفتم بازخورد ملت رو دیدم، دیدم نظرات منفی بسیار زیاده
اومدم اینجا رو دیدم، همه مثبته خدا رو شکر!!!
نه آقا، غیر از انیمیشن خفن و گرافیک و صدا گذاری (که همیشه دایس توش حرف نداره) انگار داریم یه چیزی از یه دنیای دیگه بازی میکنیم ،لعنت به بتل رویال که اینشکلی گند زد به بازی.
از همه بدتر (حتی با وجود این گرونی و..) حذف سیزن پس ،این یعنی کلی micro transaction توی بازی خواهد بود.
و حرف آخر Battlefield will never be the same again.
حرفشون درست بوده اما از جهتی دیگر.

نه آقا، غیر از انیمیشن خفن و گرافیک و صدا گذاری (که همیشه دایس توش حرف نداره) انگار داریم یه چیزی از یه دنیای دیگه بازی میکنیم ،لعنت به بتل رویال که اینشکلی گند زد به بازی.
از همه بدتر (حتی با وجود این گرونی و..) حذف سیزن پس ،این یعنی کلی micro transaction توی بازی خواهد بود.
و حرف آخر Battlefield will never be the same again.
حرفشون درست بوده اما از جهتی دیگر.

گفتند که Micro transaction فقط برای آیتم های نمایشی مثل اسکین و ... هست، چیزی به مثل Loot box که بخواد بازی رو pay2win کنه وجود نداره
من ییشتر حال و هوای شوتر فانتزی بهم دست داد تا Battlefield با تم جنگ جهانی دوم!!!، جای دشمن ها جک و جونور می زاشتن می گفتم Bulletstorm 2 اه

برای من که خیلی ناامید کننده بود نمی‌دونم چرا دست روی یه چیزی میزارن ول کن نیستن پارسال جنگ جهانی دوم امسالم همین! من موندم اینا چطوری تصمیم میگیرن چرا bad company 3 نمی‌سازن؟! تریلر ام که سر تا پاش ضایع بود اسکریپت شدست فکر کنم فقط اون hud رو بازی اصلی باشه:-"

گفتند که Micro transaction فقط برای آیتم های نمایشی مثل اسکین و ... هست، چیزی به مثل Loot box که بخواد بازی رو pay2win کنه وجود نداره
من ییشتر حال و هوای شوتر فانتزی بهم دست داد تا Battlefield با تم جنگ جهانی دوم!!!، جای دشمن ها جک و جونور می زاشتن می گفتم Bulletstorm 2 اه
گفتنش که خب میگن امیدوارم فقط عمل بکنن و از Battlefront 2 درس گرفته باشن و صد البته حس فانتزی هم داشت، آخه چرا اینقدر سر سبز بود(برای یک محیط جنگی زیادی رنگی بود)، نکته بعدی اینکه همه چی بیش از حد در هم بود.
اصلا و ابدا جالب نبود و امیدوارم سر نمایش گیم پلی بهتر باشن.

برای من که خیلی ناامید کننده بود نمی‌دونم چرا دست روی یه چیزی میزارن ول کن نیستن پارسال جنگ جهانی دوم امسالم همین! من موندم اینا چطوری تصمیم میگیرن چرا bad company 3 نمی‌سازن؟! تریلر ام که سر تا پاش ضایع بود اسکریپت شدست فکر کنم فقط اون hud رو بازی اصلی باشه:-"

BF1 البته جنگ جهانی اول بود، مگر این که منظورتون COD WW2 باشه

Bad Company رو انقدر طرفدار ها خواستارش بودن و اینا طولش دادن شده مثل Half Life 3، انقدر انتظارات ازش بالاست دیگه جرات ندارن بسازن :D

تو این وضعیت دلاری عرض کردم که rdr واجب تر از ایناس
تریلرای بتلفیلد همیشه قشنگن اما بازی اصلی همیشه برا من اینجوری بوده:
میری تو مپ راه میری، یه صدای "دوپ دوپ" میاد که دو تا تیره که واسه قلق گیری اسنایپر محترم داره میزنه، سومی تو مغزته و دوباره respawn

اینجا اکثرا با تریلر حال کردن ولی دیسلایکای یوتیوب چیز دیگه میگه :

vxg8_screenshot-www.youtube.com-2018.05.24-06-15-36.png

یکی از بیشترین (و مسخره ترین) دلایلی که دیشب خیلیا به بازی گیر دادن (مخصوصا تو تو-ییتر) وجود کاراکتر زن توی بازی و روی کاور بازی بود. :|
یعنی هنوز کلی آدم نفهم پیدا میشن که مشکلشون این قضیه باشه. x-( (یاد وضعیت مشابه میهن عزیزمون افتادم :| )
---
مورد بعدی که اینجا هم خیلی از دوستان ایراد گرفتن جو بازی هست که میگن فان و رنگارنگ و شلوغ و ... هست.
خیلی از اونوریا (و یه تعدادی از دوستان اینجا) همونایی هستن که وقتی گفتن بازی قراره WW2 باشه گفتن ای بابا این که تکراری میشه و فلان. حالا که بازی کلی تغییرات داشته بازم ایراد میگیرن.
من به شخصه چیزه "فان"ی ندیدم که قابل مقایسه با RAGE و Bulletstorm و ... باشه.
محیط های سرسبز هم اون زمان بوده، همه جا که با خاک یکسان نشد. (تو همون فیلم نجات سرباز رایان هم دو قسمت از فیلم از جای سرسبز عبور میکنن و میجنگن.)

وقتی تو صفحات اول یکی از دوستان نوشت Battlefield revisited WW2 with a twist دقیقا منظور همین چیزی بود که داریم میبینیم.
داستان ها و روایت ها و مکان هایی که قبلا تو بازی های WW2 نبوده.
World War 2 as you’ve never seen it before
Take the fight to unexpected but crucial moments of the war, as Battlefield goes back to where it all began.

Play untold War Stories
Witness human drama set against global combat in the single player War Stories. Ski down Norwegian mountains as you battle for control of nuclear weapon supply lines or go behind enemy lines in North Africa with a band of misfits sent to create mayhem.

به شخصه تنها داستان تکراری که حاضرم دوباره ببینم ساحل نورماندی هست، اونم به خاطر اینکه میخوام ببینم با این گرافیک فوق العاده چطوری میشه. :x

و نکته ی آخر،
تو این پست قصد بی احترامی به کسی رو نداشتم و نمیخوام بگم حتما باید از بازی خوشتون بیاد و فلان، فقط میگم باید صبر کرد و بعد از نمایش های کامل تر نظر داد، نه صرفا از روی یه تریلر (که احساس میکنم یه ترکیبی از بخش co-op و multiplayer بوده، صرفا واسه اینکه حالت سینمایی به معرفی بازی بده) نسخه ی بازی رو بپیچیم. :)

سر جمعش بد نبود،ولی از ابعاد غیر بازی بهش نگاه کنی یکی اینکه فکر کنم این نیروهایی که ما باهاشون بازی می کردیم گروه مقاومت فرانسه بودن و کلا تو دو تا جنگ جهانی هیچ ارتشی به قدر اینا افتضاح نبوده،حالا نمیدونم مکرون بهشون پول داده که یه خورده واسه ما آبرو بخرید یا چی.
دومی هم این مرضی فمنیستا انداختن به جون کل دنیا.شما کل جنگای تاریخ رو ببین با کل نیروهایی که توشون جنگیدن.واقعا شاید کمتر از 5 درصدشون زن بودن،حالا اینا میارن زنا رو میریزن تو بازی شوتر تاریخی اونم تو کاراکترای اصلی.خیلی میخوای حمایت کنی برو بازی جدا بساز واسشون خب دوست عزیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or