Battlefield Hardline | PC

hl1wi9io5jh8ro32n2c3.jpg

عنوان بتلفیلد که حتما همگی با آن آشنا هستید! عنوانی متعلق به شرکت EA که با انجین قدرتمند Frostbite ساخته میشود!
امسال Battlefield Hardline معرفی شد و این بار تفاوت زیادی با نسخه های قبل دارد! اینکه داستان بازی در مورد دزد و پلیس هست و همینطور مولتی پلیر بازی!
نسخه های قبل مانند BF3 و BFBC2 توسط DICE ساخته میشد اما این نسخه متعلق به Visceral Games میباشد!

10 خصوصیت جدید که به نسخه جدید اضافه شده:

۱. کم کردن فرکانس انفجار ها: در قبل فرکانس بالای مواد منفجره باعث میشد که بازی آسان شود و با چالش کمتری روبه رو شویم. تغییرات به این بخش باعث میشود که لذت استفاده از مواد منفجره نگاه داشته شود و در عین حال استفاده ی مناسب تری از آن ها بشود تا بتوان بر روی بازی اصلی تمرکز بیشتری داشت.

۲.تغییر دادن اسم و بالانس کردن کلاس Mechanic: تغییرات اضافه شده به این بخش باعث میشود که بتوان استفاده های بهینه تری از این کلاس در موقعیت های مختلف کرد بدون آن که تنها تمرکز پلیر ها روی از بین بردن وسایل دیگر باشد.

۳. تغییر در HUD بازی

4. تغییر در صفحه ی Customization: تغییر های ایجاد شده باعث میشود که استفاده و کنترل از امکانات داخل بازی راحت تر شود.

۵. تغییر در دنیا ی بازی: این تغییرات باعث میشود که دنیا ی اطراف و خود بازی جلوه دار تر شود و با اضافه کردن امکاناتی جدید سعی بر این است که بتوان استفاده ی بیشتری را از محیط بازی برد.

۶. طولانی تر کردن هر راند بازی: خیلی از شکایات مبنی بر کوتاه بودن هر بازی بود که باعث میشد بازیکنان لذت کافی از بازی را نبرند به همین دلیل تغییراتی اعمال شده که بازی رو طولانی تر میکند.

۷. بالا برن میزان جان وسایل نقلیه

۸. بهبود صدای بازی در موقعیت های مختلف

۹. Medkits و Ammo Box ها دیگر جلوی راه شما برای revive کردن را نخواهند گرفت

۱۰. بهبود در صحنه های بازجویی: این تغییرات باعث میشود که در صحنه های بازجویی تنها مظنونان و پلیر های اطراف آنها نشان داده شود.

‌‌‌‌‌‌Battlefield: Hardline در ماه اکتبر سال جاری منتشر خواهد شد.
با تشکر از parsa.rts

تاپیک تصاویر بازی:
http://forum.bazicenter.com/thread89305/

بازی Battlefield: Hardline برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC در سال 2015 عرضه خواهد شد.

سلام دوستان چطورین ؟
بچه ها ما یک Multi Clan برای بازی های آنلاین ایجاد کردیم که انواع بازی های آنلاین رو داخل استیم و Origin دسته جمعی انجام میدیم
اتفاقا داریم برای بازی BFH هم Player جمع میکنیم و اینکه پلیر هم داخل کلن برای این بازی زیاد هست پس نگران نبود پلیر نباشین
بعد بگم که کلن ما قرعه کشی هم انجام میده که یکیش تو همین چند روز آینده برگزار میشه اگر خواستین میتونید عضو کلن ما باشید و در کنار ما بازی کنید ;)
هرکی دوست داشت میتونه به من پیام خصوصی بده تا ای پی تیم اسپیک و مزایای دیگه کلنمون رو براش توضیح بدم
منتظرتون هستم
Clan : IP.EA

سلام دوستان چطورین ؟
بچه ها ما یک Multi Clan برای بازی های آنلاین ایجاد کردیم که انواع بازی های آنلاین رو داخل استیم و Origin دسته جمعی انجام میدیم
اتفاقا داریم برای بازی BFH هم Player جمع میکنیم و اینکه پلیر هم داخل کلن برای این بازی زیاد هست پس نگران نبود پلیر نباشین
بعد بگم که کلن ما قرعه کشی هم انجام میده که یکیش تو همین چند روز آینده برگزار میشه اگر خواستین میتونید عضو کلن ما باشید و در کنار ما بازی کنید ;)
هرکی دوست داشت میتونه به من پیام خصوصی بده تا ای پی تیم اسپیک و مزایای دیگه کلنمون رو براش توضیح بدم
منتظرتون هستم
Clan : IP.EA

برای بازی های کرکی قابل اجراس؟
اگه هست لطفا منو راهنمایی کنید

کلا شما در بازی 2 انتخاب دارید مخفی کاری یا اکشن

من که تا چنتا ادم مشاهده می کنم 1 تیر هوایی می زنم بلکه چند تا ادم بکشم اینکه کسی بخواد شما رو بکشه تقریبا غیر ممکنه شما تا صبح جون دارید.

بخش داستانی بازی در بهترین شرایط 6 حقشه

برای بازی های کرکی قابل اجراس؟
اگه هست لطفا منو راهنمایی کنید
خیر بازی های تحت اوریجین هنوز مولتیشون کرک نشده هیچ کدوم!
حالا این نسخه که مولتیشم طرفدار خاصی پیدا نکرده رسما به هیچیش نمیشه دل خوش کرد.

بازی رو تموم کردم . خیلی زیبا و با طراوت بود

درسته که در حد شماره های قبلی با صحنه های نبرد عظیم بین کشورها نبود ولی یک داستان جنایی پر تنش رو روایت می کرد و کسل کننده و خواب آور نبود

سکانس های اکشنش خیلی خوب و بعضا عظیم بود مثل تاب خوردن با طناب از یک آسمان خراش و ....

بهش 7.5 از 10 می دهم .

بازی رو تموم کردم . خیلی زیبا و با طراوت بود

درسته که در حد شماره های قبلی با صحنه های نبرد عظیم بین کشورها نبود ولی یک داستان جنایی پر تنش رو روایت می کرد و کسل کننده و خواب آور نبود

سکانس های اکشنش خیلی خوب و بعضا عظیم بود مثل تاب خوردن با طناب از یک آسمان خراش و ....

بهش 7.5 از 10 می دهم .

فکر کنم بازی یجورایی سلیقه ای شده
بعضیا کلا ازش بد میگن شما میگی خوب بوده
فردا دست خودم میرسه بازیش میکنم
بنظرم بخاطر عوض شدن سبکه که بیشتر دوستان ازش نامید شدن وگرنه تریلرها عالی بود بنظرم:d
فردا بازی کنم ببینم چی میشه

فکر کنم بازی یجورایی سلیقه ای شده
بعضیا کلا ازش بد میگن شما میگی خوب بوده
فردا دست خودم میرسه بازیش میکنم
بنظرم بخاطر عوض شدن سبکه که بیشتر دوستان ازش نامید شدن وگرنه تریلرها عالی بود بنظرم:d
فردا بازی کنم ببینم چی میشه

استدیو سازنده بازی سنت شکنی کرده و به جای جنگ کشورها و نبردهای عظیم در وسعت بالا یک داستان جمع و جور و زیبا ساخته

این شجاعت استدیو رو نشون می ده . دوست دارم ندای وظیفه هم برای تنوع همچین کاری بکنه . هر چند سال یک بار

سلام

رفقا من تو یه مرحله ای هستش که سیاه پوسته و خودمو میگیرن میندازن دو یه سلول(همون دختر سفید پوسته با یه گاوچرون دست به یکی میکنه) یه مشکل وجود داره که فک میکنه باگ باشه چون من دست بند دستمه بعدش یه نگهبانی هم پشت در سلول هستش خلاصه هیچ کلیدی هم کار نمیکنه نگهبان بدون اینکه درو باز کنه از در رد میشه !!!!!! میاد داخل شروع میکنه تیراندازی به من منم هیچکاری نمیتونم بکنم سیاه پوستم مثل بز واستاده داره نگاه میکنه تکونم نمیخوره باید چیکار کنم؟

سلام

رفقا من تو یه مرحله ای هستش که سیاه پوسته و خودمو میگیرن میندازن دو یه سلول(همون دختر سفید پوسته با یه گاوچرون دست به یکی میکنه) یه مشکل وجود داره که فک میکنه باگ باشه چون من دست بند دستمه بعدش یه نگهبانی هم پشت در سلول هستش خلاصه هیچ کلیدی هم کار نمیکنه نگهبان بدون اینکه درو باز کنه از در رد میشه !!!!!! میاد داخل شروع میکنه تیراندازی به من منم هیچکاری نمیتونم بکنم سیاه پوستم مثل بز واستاده داره نگاه میکنه تکونم نمیخوره باید چیکار کنم؟

باید قبل از اینکه بهت شلیک کنه دکمه g رو بزنی و بعدش اسلحه رو بگیری

بازی نصب کردم مرحله اولشم

چندتا سوال داشتم
بازی کلا چند مرحله هستش؟
و موقع ماشین سواری نمیشه کاری کرد کل ماشین نشون بده؟
از داخل حال نمیده و اینکه راهی وجود داره بشه کات سین ها رو رد کرد ؟

g رو زدم سلاحو ازش گرفتم بعدش باید چیکار کنم چون هیچ کلید دیگه ای کار نمیکنه در هم بسته هستش باز نیست
اگه نمیتونید اون مرحله که باگ داره رد کنید از سپس بلافاصله بعد از اون باگ استفاده کنید :
سلام دوستان عزیز با چندین روش مختلف مرحله رو رد کردم .. لینک دانلود سیو مرحله رو قرار میدم براتون دقیقا بعد از باگ اپیزود 8 است :

کپی بشود در این مسیر :
Documents\BFH

من این فایلو کپی کردم ولی هنوز اون باگو دارم ایپزود 9 هم برام نیومده اتفاقی هم نمی افتاده دوباره میرم تو بازی از همونجا میاد که تو ماشین با اون زن و اون مرد سیاه پوستم باید کلی راهو دوباره برم یه تیکه هم سخنرانی و اسلحه کشی فیلم بعدش تو بازداشتگاه و باقی جریان

من این فایلو کپی کردم ولی هنوز اون باگو دارم ایپزود 9 هم برام نیومده اتفاقی هم نمی افتاده دوباره میرم تو بازی از همونجا میاد که تو ماشین با اون زن و اون مرد سیاه پوستم باید کلی راهو دوباره برم یه تیکه هم سخنرانی و اسلحه کشی فیلم بعدش تو بازداشتگاه و باقی جریان
سلام دوست عزیز...
یکی از دوستان عزیز راهکاری پیشنهاد دادن مبنی بر وارد کردن متنی با زدن دکمه ~ که فریم.بازی رو به 3 میرسوند شما نزدیک مزرعه تونی شدی این کد که تو صفحات قبل هست رو وارد کن فریم بازی میاد پایین بعد وقتی میندازنتون تو اتاق سیاه پوسته درو باز میکنه وقتی درو باز کرد دوباره یه متن دیگه وارد میکنی فریم.بازی درست میشه و مرحله رو رد میکنی ..خلاص... منم همینکارو کردم درست شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or