Battlefield Hardline | PC

hl1wi9io5jh8ro32n2c3.jpg

عنوان بتلفیلد که حتما همگی با آن آشنا هستید! عنوانی متعلق به شرکت EA که با انجین قدرتمند Frostbite ساخته میشود!
امسال Battlefield Hardline معرفی شد و این بار تفاوت زیادی با نسخه های قبل دارد! اینکه داستان بازی در مورد دزد و پلیس هست و همینطور مولتی پلیر بازی!
نسخه های قبل مانند BF3 و BFBC2 توسط DICE ساخته میشد اما این نسخه متعلق به Visceral Games میباشد!

10 خصوصیت جدید که به نسخه جدید اضافه شده:

۱. کم کردن فرکانس انفجار ها: در قبل فرکانس بالای مواد منفجره باعث میشد که بازی آسان شود و با چالش کمتری روبه رو شویم. تغییرات به این بخش باعث میشود که لذت استفاده از مواد منفجره نگاه داشته شود و در عین حال استفاده ی مناسب تری از آن ها بشود تا بتوان بر روی بازی اصلی تمرکز بیشتری داشت.

۲.تغییر دادن اسم و بالانس کردن کلاس Mechanic: تغییرات اضافه شده به این بخش باعث میشود که بتوان استفاده های بهینه تری از این کلاس در موقعیت های مختلف کرد بدون آن که تنها تمرکز پلیر ها روی از بین بردن وسایل دیگر باشد.

۳. تغییر در HUD بازی

4. تغییر در صفحه ی Customization: تغییر های ایجاد شده باعث میشود که استفاده و کنترل از امکانات داخل بازی راحت تر شود.

۵. تغییر در دنیا ی بازی: این تغییرات باعث میشود که دنیا ی اطراف و خود بازی جلوه دار تر شود و با اضافه کردن امکاناتی جدید سعی بر این است که بتوان استفاده ی بیشتری را از محیط بازی برد.

۶. طولانی تر کردن هر راند بازی: خیلی از شکایات مبنی بر کوتاه بودن هر بازی بود که باعث میشد بازیکنان لذت کافی از بازی را نبرند به همین دلیل تغییراتی اعمال شده که بازی رو طولانی تر میکند.

۷. بالا برن میزان جان وسایل نقلیه

۸. بهبود صدای بازی در موقعیت های مختلف

۹. Medkits و Ammo Box ها دیگر جلوی راه شما برای revive کردن را نخواهند گرفت

۱۰. بهبود در صحنه های بازجویی: این تغییرات باعث میشود که در صحنه های بازجویی تنها مظنونان و پلیر های اطراف آنها نشان داده شود.

‌‌‌‌‌‌Battlefield: Hardline در ماه اکتبر سال جاری منتشر خواهد شد.
با تشکر از parsa.rts

تاپیک تصاویر بازی:
http://forum.bazicenter.com/thread89305/

بازی Battlefield: Hardline برای Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 و PC در سال 2015 عرضه خواهد شد.

بالاخره جذاب هست یا نه؟!؟!:d

بخریم یا نه؟
گفتم گیم پلی خیلی نرم جذاب هست اما اینقدر بنظرم داستان دیر پیش میره و طراحی مراحل کسل کنندس من یکی تا رسیدم به این اپیزود سوم پیر شدم :دی
این یارو ai ـه رفیقمونم اون زنه کلا قاطی داره عین اسکلا آدمو لو میده به کنار دستگیر کردن بلد نیست :|

در کل خیلی سلیقه ایه :دی از این دزد و پلیس بازیا دوس داری بخر ولی اگه انتظار یک بتلفیلد واقعی با محیط جنگی خفن مثل BF4 رو داری نزدیکش نشو :دی

رفیقم که گیم نت داره دیروز بازی رو خریده بود رو سیستماش نصب کرد اما اینقد که از بازی بد شنیدم حتی حال نصب کردنشم ندارم . ولش کن برید همون BF4 بازی کنید
نمیدونم چرا این Visceral رو میذارن سر بتلفید و استار وارز . خب بذارن یه Dead Space نسل جدید بسازن حال کنیم دیگه:(

بازی گرفتم و می خوام نصبش کنم ولی خطا می ده

1n2wewb5pko2

Download 201508 223831 jpg

چه کار باید کرد ؟

ضمن تبریک اصلا هم بازی جالبی نیست من قبل از خواب می زنم که خوابم ببره

باید بگم ایراد شما برای ناقص dl شدنه این پیغام قبل از نصب بازی هست درسته؟ شما باید با winrar repair کنید کامل بعد مجدا اکسترکت کنید اگرم فایل های فشرده ای که داشتید رو پاک کردید باید مجدا dl کنید. نکته ی دیگه اینه که اگر بعد از repair هم درست نشد که قاعدتا می شه باز باید مجدا dl کنید پیشنهادم سایت dlها هست که خرابیش خیلی کمه.(گفتن اسم کاملش خلاف قوانین هست باز بن می شم مخصه اشاره ام به چه سایتیه)

اگر مجدد هم اکسترکت کنید گاهی درست می شه

ضمن تبریک اصلا هم بازی جالبی نیست من قبل از خواب می زنم که خوابم ببره

باید بگم ایراد شما برای ناقص dl شدنه این پیغام قبل از نصب بازی هست درسته؟ شما باید با winrar repair کنید کامل بعد مجدا اکسترکت کنید اگرم فایل های فشرده ای که داشتید رو پاک کردید باید مجدا dl کنید. نکته ی دیگه اینه که اگر بعد از repair هم درست نشد که قاعدتا می شه باز باید مجدا dl کنید پیشنهادم سایت dlها هست که خرابیش خیلی کمه.(گفتن اسم کاملش خلاف قوانین هست باز بن می شم مخصه اشاره ام به چه سایتیه)

اگر مجدد هم اکسترکت کنید گاهی درست می شه

بازیش نصبش یک مرحله ای هست مال شرکت پردیس گیم

وقتی در حال نصب هستم دی وی دی 2 رو می زارم بعد از چند ثانیه این ارور می ده . و نصب بازی قطع می شه

winrar نداره که به خوام اکترکتش کنم !!!!!!!!!!!!!!!1

وقتی در حال نصب هستم دی وی دی 2 رو می زارم بعد از چند ثانیه این ارور می ده . و نصب بازی قطع می شه

فکر کنم ستاپ شما با وینرار درست شده احتمالا فرمت cab یا cap:d
احتمالا فایل مورد نظرتون خرابه
اگه دی وی دی خریدید ببرید پس بدید خودش تست کنه اگه دانلودیه باید فایل از اول دان کنین

شما نگفتی خریدی این مغازه دارها رسما اشغال می دن دست مردم dvd دست هزارم پر خش با سرعتم رایت می کنن یعنی من بعد 3 سال خرید نکردن 2 عدد بازی که به دستور اماکن از سایت ها سورسش پاک شد خریدم یکیش مشکل داشت پارت مشکل دارشو از تورنت جدا dl کردم درست شد جالبه فروشنده می گفت همه می گن ارور می ده اما مهم نیست بازی اجرا می شه سالمه شما فکر کن 4 گیگ بازی نیست بعد 1 جاش کرش می کنه از بازی خارج می شه ملت هم فکر می کنن مشکل از سیستمشون هست یا بازی به دنبال راه حل اما راه حلی نیست اینا وجدان ندارن که

شما 1 کاری بکن همه ی dvd که داری کپی کن در هاردت اگر کپی شد که مشکل از سورسه یا بد رایت شده پس بده از یکی دیگه بخر اگر کپی نشد که dvd قابل خوندن نیست بگو یکی دیگه برات رایت کنه.
به هر شکل مشکل از dvd هست تست کنید خبر بدید.

منم بازی رو دانلود و نصبیدم . این بتلفیلده عایا؟!
اگه اسم بازی رو نسخه جدید Virtua Cop میذاشتن بهتر میشد . در کل همون جوری که دوستم نوژن گفت به درد زمان خواب میخوره.

اگه اسم بازی رو نسخه جدید Virtua Cop میذاشتن بهتر میشد . در کل همون جوری که دوستم نوژن گفت به درد زمان خواب میخوره.

برای تنوع خوبه

به جای جنگ عظیم بین کشورها یک داستان جمع و جور پلیسی برای تنوع می چسبه

اونقدرها که می گین بد نیستش

بخش سینگل بازی واقعا خسته کننده و پوچ هست. اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره

موافقم.
خوش به حال اونایی که حال کردن من که چپتر 5 هستم یعنی تا اینجا بزور خودمو کشوندم :| اونم فقط بخاطر گرافیک و گیم پلی ـش :|
حالا اسم بازی رو یک چیز دیگه میزاشتن میشد تحملش کرد ولی یک چیزی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که میبینی 2 ساعت الاف پیدا کردن سر نخ شدی بعد اسم بازی هم بتلفیلده خیلی رو اعصابه :|
دلم واسه اون محیط جنگی خفن پر از تخریبای خفن تنگ شده :| با اینکه سری بتلفیلد همیشه با مولتی شناخته میشه اما BF4 خیلی خوب عمل کرده بود بنظرم با اینکه خیلی کم بود گیم پلی ـش اما اینقدر صحنه های اکشن خفن داشت، محیطای خفنی داشت و مراحلش خوب بود که آدم خسته نمیشد، اما این هیچ کدومو نداشته تا حالا :|

موافقم.
خوش به حال اونایی که حال کردن من که چپتر 5 هستم یعنی تا اینجا بزور خودمو کشوندم :| اونم فقط بخاطر گرافیک و گیم پلی ـش :|
حالا اسم بازی رو یک چیز دیگه میزاشتن میشد تحملش کرد ولی یک چیزی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که میبینی 2 ساعت الاف پیدا کردن سر نخ شدی بعد اسم بازی هم بتلفیلده خیلی رو اعصابه :|
دلم واسه اون محیط جنگی خفن پر از تخریبای خفن تنگ شده :| با اینکه سری بتلفیلد همیشه با مولتی شناخته میشه اما BF4 خیلی خوب عمل کرده بود بنظرم با اینکه خیلی کم بود گیم پلی ـش اما اینقدر صحنه های اکشن خفن داشت، محیطای خفنی داشت و مراحلش خوب بود که آدم خسته نمیشد، اما این هیچ کدومو نداشته تا حالا :|
تا آخر هم نداره!!
متاسفانه من تا اخرش رفتم به امید تغییر و بهبود ولی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or